Gość Scyzor Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Czemu jak ceny rosną to wszyscy płaczą, a jak spadają to nikt się nie cieszy? :wink: Może dlatego, że to odosobniony przypadek. U mnie jak było tak jest 2.29 pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Czy odosobniony? No nie wiem... Do pracy muszę przejechać pół miasta, więc parę stacji mijam. I widzę ceny w przedziale 2,19-2,25. A niedawno wszędzie stało 2,29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość j4r0 Opublikowano 7 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2005 Ja tankuje na Shellu we Wrocku i cena spadła z 2.29 -> 2.19. Może ta juz ta dobra tendencja spadkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bastek1 Opublikowano 9 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2005 w Lublinie też w dół petrochemia 2.18-2.2, jet 2.19 tylko na shellu stoi 2.27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Stranger Opublikowano 12 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2005 A ja wczoraj zatankowałem za 2.16 Wprawdzie na stacji Rafinerii Gdańskiej, ale zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi