Stx3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Witajcie. Mam nietypowy problem, otóż jak jest mróz i rano odpalam samochod to radio mi wariuje. Samo sie włącza i wyłącza, zgłaśnia, przełacza na CD, zmiena stacje, no generalnie cuda na kiju:D Nim sie rozgrzeje to szału dostaje jadac do pracy, bo nawet nie da sie go wyłaczyc bo samo sie włącza Zdazylo sie wam cos takiego? Macie jakies patenty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos217 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Było wiele razy użyj wyszukiwarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stx3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ja eozumim ze jestes tu nie współmiernie dłużej niż ja, ale uwierz mi przeszukiwalem forum chyba z godzine. I wyszukiwarka nawet w tej chwili znajduje mi tylko moj post, wpisujac frazy, radio, mróz, wariuje, ni działa , etc... Stad zalozylem nowy watek, ale ok sorry poszukam raz jeszcze. Mysle wiec ze post nadaje sie do usuniecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Może ten wątek Ci coś pomoże / naprowadzi..... post #3 i #4 http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/89747-radio-sie-wyłącza/?hl=radio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stx3k Opublikowano 7 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A jednak bylo bardzo dziekuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Proszę Tylko jak "ogarniesz" problem - podziel się wiedzą z potomnymi tutaj Tak na przyszłość, aby inni mogli skorzystać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Hey, U mnie też ,jak jest mróz,to przy kręceniu kierownicą ,zmieniają się stacje radiowe,albo utwory Cd,w zależności,co mam włączone. Gdy się kabina nagrzeje problem znika...Normalnie cuda na kiju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak_86 Opublikowano 16 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Prawdopodobnie winna jest przecierająca się taśma/wiązka w kierownicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.