listomek2015 Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Awaryjne automatyczne skrzynie biegów. Których automatów unikać? https://f7td5.app.goo.gl/hEeVSJSpRrIoztc72 A taka ciekawostka ze świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelberg Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 No ciekawostki - ciekawostkami Mnie ciekawi ile popłyne za naprawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferguson Opublikowano 25 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2018 Padanie tarczek w skrzyni z reguły zaczyna się od padania wstecznego. Tak więc będzie gruba naprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adelberg Opublikowano 27 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 No tak tylko czy oby to tarczki? Tak mi przychodzi na myśl pompa oleju lub zawór - brak ofpowiedniego ciśnienia. Skoro do przodu wszystkie biegi wchodzą bez problemu a tylko wsteczny trzeba przygazować aby załapał. Ciekawi mnie na jaką kase muszę się przygotować jeżeli chodzi o naprawe? A mawiali kup uaza nie będzie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77DG Opublikowano 23 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2020 Cześć! Ja niestety też gubię olej w moim automacie. Jak się zaleje wszystko ok. Po 10 km już tylko plamy na kostce.. Szukam jakiegoś fachowca na Śląsku. Możecie kogoś polecić? Terrano 2 2,7 TDI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi