Skyller Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Co do silnika, to go specjalnie nie czyszczę. Przeważnie na sucho, jakimś pędzelkiem zbieram największe zanieczyszczenia. Plastiki i gumy od czasu do czasu silikonem w spreyu + szmatka z mikrofibry. Jak to mówą, dbam po prostu i tyle . Strącasz Edkowi koronę z głowy Powiem Ci,że szczęka mi opadła z wrażenia ....Ilu letnie to auto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W kwietniu stuknie 5 lat. W ostanim czasie praktycznie codziennie eksploatowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 (edytowane) Nie no widzę się dba się ma, komora alagancko czyszczona Dokładnie musisz zasadzić kapsel od Manixa to zobaczysz jak go zamocować partyzanckim sposobem Skyller na mojej głowie korona nie miała by się czego trzymać chyba że uszu Edytowane 16 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 W kwietniu stuknie 5 lat. W ostanim czasie praktycznie codziennie eksploatowane. Ożeń się ze mną.... :D a poważnie.... szacunek kolego... podziwiam , zazdraszczam .... Wybaczcie,że Wam temat zawalam...ale musiałam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Eee, wydaje mi się, że na zdjęciu to wygląda lepiej niż faktycznie. Im bliżej ziemi tym jest gorzej . Naprawdę nie specjalnie się do tego przykładam - ot po prostu od czasu do czasu przelecę szmatką i pędzelkiem tu i tam i tyle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Wkręcasz Nas...to zdjęcie , to pewnie auto z salonu (nówka) ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Nie, tak nie robię . Zresztą widać na nim mój blaszany garaż . Jest tylko jedno ale - zdjęcie było robione latem, przy okazji innej dyskusi tu na forum . Dziś pewnie jest torchę bardziej brudny - ale tylko trochę i do momentu kiedy będzie bardziej ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Śruba bez kapsla u Ciebie ,wygląda lepiej niż moja z kapslem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 I tak mi ten kapsel spać nie daje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 RANGER po tych 5 latach ile masz na liczniku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Prawie 70000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dzisiaj rozmawiałem z facetem który ma identyczną tiidę jak moja, tyle że eksploatowana o rok dłużej. Jego przebieg to...uwaga , 276000km Dla mnie szok! 40000 rocznie , to w jego przypadku diesel się zwrócił auto prywatne , nie flotowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) U mnie też oczy przecierają ze zdumienia w ASO Nissan jak spisują licznik do przyjęcia samochodu Edytowane 17 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Ale o ile pamiętam ,to u Ciebie w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Dokładnie 3 letni samochód ma przejechane dopiero 18000 !! Miny ludzi nie do opisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Nawet wtedy jak mało jeździłem - tzn. pierwsze trzy lata użytkowania, to te 10000 rocznie robiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszekns Opublikowano 17 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Prawie 70000 km. No to trochę najeżdziłeś więcej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 Zapominałem w Almerze 11 letniej miałem nabite tylko 180.000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 ... 13,5 letnia Primera i (niecałe - aczkolwiek blisko) 140.000 km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 17 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 (edytowane) ... 13,5 letnia Primera i (niecałe - aczkolwiek blisko) 140.000 km... Kapselki dotarły made in Japan i pasują idealnie wciska się i jest zatrzaśniecie super sprawa . Koniec z pieprzeniem się co mycie samochodu Edytowane 19 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zickoverz Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 https://www.topperformance.parts/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi