Badger1s Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) Tak spytałem, jakotakiego pomysły nie , ale kiedyś poryszany byl temat maskowań roznego rodzaju o tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/94337-kamufla%C5%BC/ Edytowane 30 Marca 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no czarny mat jest rewela ale ciężko go otrzymać w miarę czystym ( znajomy plajtuje na płynie do naczyń Ludwig podobno to się nadaje dobrze do mycia matu czarnego ) na razie będę robił na starym lakierze możne coś później się wy deklaruje i coś się zmieni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) No z matami właśnie jest ten problem, a to przeciez auto do błota ;P, można by było się zastanowić nad folią zamiast lakieru, tylko przy tym rozmiarze auta to fortuna wyjdzie. Edytowane 30 Marca 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Albo zdjęcia wypaczają faktyczny wygląd albo przegięliście z liftem ... jest "wyższy niż szerszy" ... i wygląda to trochę groteskowo dla dopełnienia wizerunku monstera trzeba by teraz jeszcze po pół koła na boki wysunąć ... tak ja to widzę co prawda jest bez poszerzeń nadkoli ... i może to zakłóca całościową wizję ot, taka obiektywna uwaga mi się spłodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jurku spokojnie to nie sa docelowe kola. Narazie założyłem co było pod reka:) a tak na boku sa to 36'' na 10,5 simex a ja mam w planach 35'' na 12,5 no i do tego chce fele -50 et bedzie Pan zadowolony poszerzenia to myślałem zęby wsadzić od cherokee był by taki bysior wtedy :D:D Lepiej powiedz mistrzu co z snorkelem, dogadamy się jakoś ??? Ostatnio przeglądałem fotki to od Forda Rengera dopasowują fajowo do T1 możne masz jakiegoś pomysła dla mnie pod mój projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 XJ-ty mają zajefajne te naddatki ... do Tyranów niestety, nie produkują gdzieś na fejsie ostatnio widziałem zaje...ste 10 calowe fele z dużym "minusem" ... ok. 1000 pln odnalazłem ... 15 x 10" 6 x 139,7 ET (-) 40 1200,- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 30 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 no fele mega tylko cos juz z Krzyskiem mierzylem osadzenie i mi chyba beda potrzebne minus 50 et ale linka do ogloszenia mozesz podeslac moze akurat w srode jeszcze raz sprawdze osadzenie bo podobaja mi sie te alu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Ale te alu w przeciwieństwie do oryg. terranowych nie nadają się w teren ... to cienkie bulwarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 (edytowane) W podobnej cenie kupisz nową stal z ET -50 http://patrolnieci.pl/index.php/sklep/felgi/4mad-felga-stalowa-czarna-15x10-6x1397-et-50-detail Do naszych by sie takie przydały: http://patrolnieci.pl/index.php/sklep/poszerzenia-nadkoli/poszerzenia-islandzkie-nissan-patrol-gr-y60--detail Tylko w lepszej cenie Edytowane 30 Marca 2015 przez Badger1s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Tyle, że tak jak u mnie ... będzie na samych szpilkach wisiało, ale to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 30 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Zawsze można dać pierścień centrujący, a po za tym Ty już tyle czasu jeździsz i jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fikolek2 Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Fajna maszyna, GRATULACJE bezawaryyjnośc życze. Jurka nie słuchaj,zazdrość przez niego przemawia ;-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 z felgami narazie murze się wstrzymać dzisiaj zamówiłem w Pospring sprężyny na tył będzie wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 31 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2015 Musi do przodu pasować, więc musi być wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Powiedz mi kolego ile ta impreza Cie kosztowała? jeśli to nie tajemnica - bo żona forum przegląda czy coś Kawał fajnej roboty - ale ten podnóżek do wsiadania z 2 kół z malucha to wymień na coś poręczniejszego - może faktycznie drabinka ze sprintera Wrzuć jakieś nowe foty jak coś ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 wczoraj wyjechał w celu sprawdzenia zawieszenia. No niestety muszę to przyznać, choć przez gardło mi to ciężko przechodzi. Zawiecha lepiej pracuje niż niegdyś w moim tyrku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) saydack powiem szczerze nie liczyłem kosztów jak chcesz pilnie wiedzieć to mogę tak wstępnie policzyć: most k260 1000zl łożyska do mostu , jakieś końcówki drążka 120zł rama maverick 1200zl sprężyny przód patrol y61 130zl wahacze galloper 200zl sprężyny tył robione na zamówienie i polecam jestem mega zadowolony 480zl amory przód 150zl blacha dwa rodzaje 300zl profil jakieś blaszki nerki pod wahacze cnc itp około 150zł lift budy 160zl oleje wszystkie filtr 200zl konserwacja, hammerite czarny młotkowy pasta na spawy, silikon itp. w zaokrągleniu 300zl przewody paliwowe hamulcowe coś około 100zl jakieś tarcze, listki ścierne, rękawice pierdoły około 150zl to są ceny jakie pamiętam nie licze robocizny Zakuli i mojej bo to najprawdopodobniej bezcenne :-D z buda a dokładniej z podłoga tez była rzeźba i to nie mała ale motofun4x4 wszystko ogarną i jest git fotki przed i po :-P tu po zrobieniu i po malowaniu... odbył się pierwszy test... :-D na pierwszym zdjęciu jest pokazane jak ładnie krzyżuje się most a buda wbrew pozorom uwierzcie mi na słowo stoi prosto ( brak tylko zderzaków i wygląda jak taczka ;-) ) ale to nie koniec jeszcze trochę roboty do wykonania planu na 100% zostało :-D Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez TERRANO RASZĄG 4x4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saydack Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wykrzyż bajka Czyli tył masz z terana? chodzi mi o most. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 efekt mega zarąbisty aż pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) tak tył jest oryginalny terrano nie ma czego zadroscic zapraszam do motofun4x4 zrobimy kolejna sztuke moje terrano juz jest 3 sztuka ktora byla robiona na sztywny most tak zwany sas zapraszamy do nas u nas rzeczy nie mozliwe staja sie mozliwe :-) Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez TERRANO RASZĄG 4x4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 pozazdrościć to ja myślałem że moja podłoga jest zgniła ale wy to mieliście kaszane konkretną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 enzo kiedy to było ja już zapomniałem że w ogóle był taki temat jak podłoga do roboty :-P teraz sa gorsze rzeczy jak progi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 ja właśnie jestem na tym etapie, wrzucę wieczorkiem jakieś fotki z wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Rz Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Ja idę w ślady Terrano Rasząg 4x4 i też będę wkładał sztywny most do Terrano ale Terrano II. Swoje poczynania jak by kogoś interesowało będę publikowłą na Facebook/HomeMadeGarage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Nie każdy ma fejsa Niektórzy wręcz wzdrygają się na myśl o nim Zewnętrzne hostingi też różne psikusy potrafią wywinąć ... Stąd narodził się pomysł abyśmy tutaj, za pośrednictwem klubowego serwera zamieszczali fotorelacje z garażowych wojaży ... ale oczywiście nie jest to obowiązkowe ... do tego doszły jeszcze ostatnie kłopoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi