saydack Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 (edytowane) Dokładnie jak Jurek pisze - ja osobiście nie mam i nie będę miał faceksiążki - a chętnie bym zobaczył jak koledze idzie - więc może się kolega nawróci jednak Edytowane 19 Kwietnia 2015 przez saydack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Jestem za i czekam na relacje na forum.powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 ho ho wkoncu Marek ruszył ;-P super powodzenia...;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zakula81 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 myślę, że niedługo będzie deficyt na przednie mosty od k260 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Pierwszy konkretny test Terrano S.A.S projekt motofun4x4 odbyło sie nawet bez strat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Banan chyba nie znika, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 żebyś Jurku wiedział taki mam zaciesz ze masakra:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 coś pięknego ale widzę że nie wytrzymałeś i bez zderzaków pierwszy test poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 no musiałem wsiąść i jechać bo mnie nosiło jak na niego patrzyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 na wykrzyżach opony ci haczą o błotniki tylne ?? a od czego masz podświetlanie rejestracji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 tak troszkę haczy ale miałem już założone inne mniej agresywne i było ok a podświetlenie to standardowe tylko ze LED za 23zl w Agromie Witajcie Terranomaniaki po dosyć długiej przerwie znaleźliśmy trochę czasu żeby zrobić progi pod hi-lifta i dołożyłem Tarpanowi Bi-xenon :-D, w czarnym macie progi wyszły elegancko i spisują się w 100% testowane:-P( wstawianie zdjęć i opisów może trochę potrwać brak czasu na kończenie projektu ale małymi kroczkami się skończy następny etap to będą zderzaki off road-owe:-D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 8 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2015 zderzaki i poszerzenia nadkoli a co ty tam w lampy xenony wstawiłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 tak enzo to bi-xenon:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pio999 Opublikowano 29 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2015 Ogarnąłeś zderzaki? Chętnie bym coś podpatrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 5 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 niestety jeszcze nie, materiał kupiony leży brak czasu. Jak tylko coś będę miał będę wrzucał fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Przepiękny morderca z niego Wysłane z mojego SM-G350 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 20150129_181737.jpgw fazie pospawania ( złączenia ) istotna rzeczą jest wypoziomowanie i ustawienie kątów Witam konstruktorów!!!!! Gratuluje dzieła,auto fajne ,chciałem się zapytać czy po sfrezowaniu spawów i po zamianie rur miejscami i ustawieniu kątów i główki (gruszki) tak jak to widać na zdjęciu powyżej (most na podstawkach) most żeście w takim ustawieniu pospawali???? . Zauważyłem 1problem ,mianowicie pochylenie sworznia (łożyska) zwrotnicy na kuli jest odwrócone o 180stopni w stosunku do orginału ,u was jest tak ustawione \-----o--/ ,normalnie org. było tak /-----o--\ , po kiego taki myk? na waszym ustawieniu przednie kółka będą się prezentować jak tylne koła obciążonej do granic możliwości ciężarówki TATRY....chyba że mieliście wstępnie nabite rury do główki i potem żeście to poustawiali jak fabryka kazała ,lub było to zamierzenie celowe ? tylko poco ? , na dalszych zdjęciach widać że tak to już zostało , jak się to wozidło prowadzi po czarnym ? na takim knifie ? Domyślam się że się tam nie chce normalnie prowadzić . No majstry słucham wypowiedzi, tłumaczcie się Pozdro............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 20 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2015 matis masz racje złe było to ustawione nasze małe przeoczenie które wyszło ( zauważyliśmy ) później :-P po założeniu budy całego ciężaru. Aktualnie jest już dobrze zostało to poprawione a na czarnym lece 90km/h i jest OK prawie jak w mercedesie :-) Brawo za spostrzeżenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 Aktualnie jest już dobrze zostało to poprawione Oż fix berdyja , to żeście mieli co robić . Znowu dyfer z auta ,porozkręcać i na frezarke poto aby spawy usunąć ,czy żeście kule ucinali przy rurach żeby je odwrucić,ustawić już normalnie??? Ogulnie Kozak fura!!! Zrobiliście może jeszcze prosty knif przy tej robutce tzn. przesuneliście przedni dyfer o 5 cm. do przodu???? (orginaln rozstaw osi 2650mm), sztuczka stara jak świat umożliwiająca założenie nawet 37calowych ( orginał niepozwoli na takie akrobacje ,sami zresztą wiecie) kułek, oraz to napewno wszyscy wiedzą poprawia się kąt natarcia auta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 21 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 tak jak mówisz dokładnie odwracaliśmy kule 4 godzinki roboty i zrobione na tip top. Na moście patrola wszystko można Teraz dalsze prace nad projektem ustały od jakiegoś czasu organizujemy rajd przeprawowy ,, Inwazja Reszel " i brakuje czasu zęby skończyć ale Terraniak dzielnie spisuje się w wyznaczaniu trasy rajdu :-) jak sie ogarniemy to powstawiam foty z dalszych prac no i efekt końcowy... :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 tak jak mówisz dokładnie odwracaliśmy kule 4 godzinki roboty i zrobione na tip top. Na moście patrola wszystko można no to baja no to baja czekam na dalszy ciąg waszego projektu , jak bedziecie mieli luz to wiecie ,nietrzeba prosić takie jeszcze jedno pytanie , zamontowaliście tarantuli jakiekolwiek odboje mostów ? (pytanie nudne, głupie ,ale tylko dlatego że nic sę tu kompletnie nie dzieje ), czy uważacie że odboje to zło w czystej postaci i zbędny balast..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 smiało pytaj o wszystko.... nie ma problemu a odboje sa fabryczne szczerze to przy moich wykrzyżach zdają egzamin ale chyba bardziej opona opiera sie na budzie i po odgłosie tarcia wiem ze trzeba odpuścić :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 11 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2015 Na cos sie pionierstwo przydalo, oby wiecej SAS powstalo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 28 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Z wielki bólem...... :-( http://olx.pl/oferta/nissan-terrano-i-2-7-td-s-a-s-most-patrol-CID5-IDbUYyX.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi