gruby Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Szkoda, to się musiało podziać że się pozbywasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 28 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2015 Tyle włożonej pracy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Jeżeli możma wiedzieć, co cię skłoniło do sprzedaży tego fajnego żelaza?.... czyżby nowy, lepszy projekt? , czy raczej sprawy prywatne?,....... Tak tylko pytam z ciekawości, wydawalo się że dokończysz fure a tu nagle ZONK!!!! .....życie jest czasem brutalne ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRANO4x4 Opublikowano 4 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2015 Postaram się je skonczyć ... Niebawem wstawię nowe zdjecia z budowy zderzaka tylnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Cześć..... Rozumiem że tarantula poszła do ludzi ,no nic spoko, mam nadzieje że ktoś będzie ją używał zgodnie z przeznaczeniem!!!!!!!!!! chciałem jeszcze raz pogratulować wam tego projektu, znacie się na rzeczy , mam nadzieje że kolejne wasze wydumki będą jeszcze lepsze od tych dotychczasowych Pozdro chłopy.!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 Poszła ... nawet troszkę chyba palce w tym umoczyłem Cóż, życie ... pewnych spraw się nie przewidzi i nie przeskoczy Na fejsowej stronie magików z Biskupca widać już zwiastuny kolejnego projektu na bazie Terrano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2015 a no widziałem..... kozaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Halo ! ,dlaczego cisza wkradła się do tego ciekawego wątku? ja rozumiem że furacz sprzedany , ale może fachmani Biskupca mają coś jeszcze ciekawego w zanadrzu hee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Mają, mają w temacie Zakuli podam namiary na stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość matis_uaz Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 No to bardzo się cieszę ,że nie spoczęli na laurach tylko rzeżbią co mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rs77 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) czy most od K260 pasuje mniej wiecej jesli chodzi o rozstaw kół? jakim wałem najłatwiej spiąć most K260 z ori reduktorem? czy użyty został panhard od K260? dlaczego wahacze od Pajero a nie przednie od Patrola? wie ktoś może jakiej długości są radiusy od Pajero i Patrola? dzięki Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez rs77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi