CMQ Opublikowano 13 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2015 Byłeś może w Gdyni na wakacjach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 14 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Nie. Dopiero się wybieram nad morze tylko czekam aż zrobi się trochę cieplej i uda się trochę wytrzeźwieć po weselu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CMQ Opublikowano 14 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2015 Odezwij się, zrobimy spota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 18 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2015 Macie coś co mnie bardzo interesuje mianowicie w jednym dokładka zderzaka a w drugim airduct. Zetka sama w sobie jest ładna ale dopiero jak stoją dwie obok siebie widać jak dużo daje to wykończenie zderzaka w postaci dokładki. Obie prezentują się kozacko ze wskazaniem na rudą ponieważ to dla mnie najładniejszy kolor dla Zetki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 na allegro można dokladke kupić albo ebay Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 19 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 Wiem wiem matber1 na szczęście nie trzeba się śpieszyć bo ktoś to sprzedaje w większych ilościach tylko ta cena 650zł ale ciul raz się żyje. Chwileczkę musi poczekać bo na przyszły tydzień muszę doposażyć się w dystanse. Właśnie skończyłem kompletować wszystkie chlapacze. Trzeba sobie dozować te przyjemności. Dłużej się człowiek wtedy cieszy. Żeby nie było off-top'a czekamy na dźwięk wydechów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Tak brzmi wydech w tunelu https://youtu.be/MbDBqcgUqf8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 łaaadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 jakieś foty z toru Jaszczomp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2016 Ale za***ista zabawa na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 28 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2016 Hej hej kiedy to tak upaliliście ?? Kurcze piszcie następnym razem na forum że ktoś się wybiera na jakąś pojeżdżawkę Ale boczury to widzę że szły konkretne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 16 stycznia no pytałem ale dzień przed no było spoko tylko sporo lodu i był problem z wjazdem na górkę przez niektórych Dzięki koledze matber1 zetka dostała dystanse +25mm wreszcie to jakoś wygląda... Na fotach widać różnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 No ze spacerami robi robotę... Muszę sobię takie sprawić bo u mnie tak samo lipnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Bardzo prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Krzychu jutro robimy spota o 17:00 w porcie jak by co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 dużo lepiej wygląda to koło z dystansem , też uważam że seryjne tylne koła są za bardzo schowane do nadkoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No i szukam blacharza ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ałaaa, co się stało się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 O kur.. co się stalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 David350 - ma dobrego blacharza w Zambrowie. Jakaś latarnia była grana ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 No latarnia... A było coś w stylu moc,drift,odcina i Nissana nima ... Mam tylko nadzieję że koszta nie będą jakieś w ch*j wielkie ... A Zambrów kapkę daleko. Wolałbym coś w łodzi lub okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 ubolewam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Przylaczam sie do wyrazow wspolczucia. Mam tylko nadzieje ze strat w ludziach nie bylo. Masz chociaz AC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Niestety nie miałem AC...i tu jest cały ból... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi