kaktuss_ML Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Nie chce Cie martwic, ale bol bedzie. Choc z drugiej strony blotnik, maske, szybę na allegro znajdziesz dosc tanio. Tylko blotnikow duzo maja od USA, a tam brak miejsca na kierunek pod znaczkiem. Nadkola sa tanie zamienniki, ale ciekawe co z progiem, podlaga, i co dalej poszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 3 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Mnie tylko próg i podłoga martwi bo błotnik to około 400 zł szyba 600 maska 500. Zawias się wydaje ok bo dojechałem 500 metrów na parking i oprócz tarcia opony o błotnik nic się nie działo.no zobaczymy jak to będzie wyglądać u lakiernika. Póki co muszę znaleźć kogoś ogarniętego w łodzi i zawieźć auto na lawecie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ja obstawiam że zawias dostal a napewno banan. Ogólnie mocno musiales za***rdolic. Kiepsko może być pod spodem bo ta część karoserii akurat jest mega ch*jowa do wyciągania. Ale może to tylko powierzchowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Masz cos na priv... Zapoznaj sie i zastanow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micho196 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 nie doceniasz polskich blacharzy... wbrew ogolnie krążącej opinii potrafią wypolerować gówno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlad24 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Po łamaniu szyby widać, że poszedł słupek i ściana grodziowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 To prawda. Myślę że zrobią Ci tak ze śladu nie będzie. Dla przykładu w Niemczech jak chciałem dać 1 auto do blacharza (małe i średnie wgniecenia) to powiedział ze się nie da naprawić, żeby kupić nowe a on zamontuje a najfajniej było jak krzyknął cenę - chyba byłoby za to nowe auto nie doceniamy polskich fachowcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Ehhh a dopiero żeśmy się cieszyli z Twoich nowych gratów od Matber'a. Powodzenia w odbudowie. Będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Współczuje kolego. Niestety musze Cię zasmucić jeśli chodzi o koszta składania Zetki bo sam kupiłem "lekko" uszkodzoną i wiem jak to wygląda. Kwota z początkowych kalkulacji ma sie nijak do tego co wyjdzie na końcu i bardzo często trzeba wziąść to x3. A co do zawieszenia to lepiej sprawdzić geometrię bo nikt nie chciałby załapać zonka przy wyższych prędkościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 widzę ,że pojechałeś po bandzie nie ma co się martwić błotnik,szyba ,maska,lakierowanie w dwa koła się zmieścisz i na zlot będziesz ,może jakiś plastik dojdzie -najgorsza ta szyba bo była oryginał i trza jakiś zamiennik chyba że używka albo będzie nowa elegancka nie porysowana też dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 3 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2016 Paskudne uszkodzenie współczuj kolego, oby pod spodem nie było zbyt dużych zniszczeń. Informuj jak idzie naprawa i co stwierdzono. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 6 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Auto odstawione do zakładu. Około 16 mam pojechać zobaczyć szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Trzymamy kciuki za jak najmniejsze uszkodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Jakie info? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Nie jest źle. Błotnik, maska, szyba i próg trochę zagięty ale wszystko do zrobienia. Mogło być gorzej... A tymczasem muszę sprzedać kolektory wydechowe japspeeda. Ktoś chętny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Daj cenę na PW Bo zainteresowany jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 i jak wyklepana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Jeszcze tylko malowanie zostało. Czekamy na lakier. Przy okazji klamki zrobię czarne, ten kawałek zderzaka pod grilem i znaczek z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Klamki trzeba rozebrać na części pierwsze i dobrze zetrzeć ten lakier bo inaczej nowy będzie się odparzac i odpadam a nawet i to nie gwarantuje czy za rok czy dwa nie zaczną się jaka. U mnie raz poprawili a po 3 latach znowu zaczyna się na jednej odparzac a na drugiej odpadł kawałek lakieru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Kolega matber malowal klamki plastidipem i chwalil. Tylko wtedy mat bedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No ale po 2 latach trzeba by odświeżyć bo już lekko się zestarzal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Wracamy do gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No i pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Powiem Ci, że ja się załamałem jak wjechałem w ogrodzenie, ale jak widzę co Ciebie spotkało to się zacząłem zastanawiać czym ja się właściwie martwiłem, bo to bez porównania. Ważne, że już wszystko jest okejka Przy okazji: Duże koszta wyszły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Poskładane wszystko do kupy? To super. Nie mogę się doczekać jak ja wrócę do gry już z 3 miechy nie widziałem zety na oczy. Jeszcze z miesiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi