filipm87 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Zero śladu Cieszymy się Twoim szczęściem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 Wyglada jak nowy, swietnie, ciesze sie ze udalo sie zreanimowac. A czym w koncu klamki malowales? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 8 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 No auto zrobione jest ładnie. Klamki są po lakierowane na pół mat tak samo jak kawałek zderzaka pod grillem. Ogólnie zadowolony jestem z roboty. Warto było poczekać na auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 8 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2016 i bomba. klamki lakierowane czy plastidip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2016 Klamki lakierowałem bo może mi się uwidzi jeszcze zrobić coś czarnego jak np dach albo maskę i chciałbym mieć powtarzalny kolor w pół macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Krzychu ustawka się szykuje dostałem dzisiaj sms-a od kumpla z 200sx s13 X2 e36 po swapie na 3.0, e46 z 3 litrowym probe jakiś bedzie ps. przyszedł Ci już mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 13 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Możemy się poganiać z nimi mandatu jeszcze brak może zapomnieli o nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmen Opublikowano 13 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jak coś to też jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killer2000 Opublikowano 15 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2016 wymieniłeś heble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 17 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2017 (edytowane) Ma ktoś dobry kontakt do kolegi 13e7 bo straciłem do niego numer tel Mały Edit Wielkie piwo dla kolegi killer2000 za pomoc, jeszcze raz bardzo dziękuję . Edytowane 21 Września 2017 przez Cytrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergiusz_G35 Opublikowano 4 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2020 W dniu 8.03.2016 o 17:01, 13E7 napisał: Wracamy do gry Cześć, Wiem, że piszę cztery lata później, ale może pamiętasz gdzie oddawałeś auto do lakiernika/blacharza? Też jestem z Łodzi i szukam kogoś dobrego. Pozrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 7 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2020 W dniu 4.05.2020 o 23:00, Sergiusz_G35 napisał: Cześć, Wiem, że piszę cztery lata później, ale może pamiętasz gdzie oddawałeś auto do lakiernika/blacharza? Też jestem z Łodzi i szukam kogoś dobrego. Pozrawiam serdecznie. Nie ma czego polecać ; D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi