amg Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Płyn do chłodnicy: Nissan GENUINE COOLANT L248. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2018 Wpisano ku pamięci Tu:http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/106507-j11-katalog-olejefiltrycz%C4%99%C5%9Bci-i-ich-zamienniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gibek1 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Podrzuci ktoś jakie rozmiary opon mozna zakladac do j11 lato ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2018 (edytowane) Rozmiary na jakie auto ma homologację. https://www.oponeo.pl/wybierz-opony/s=1/letnie/t=1/4x4/r=1/215-65-r16 Edytowane 10 Kwietnia 2018 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamp Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2018 Możesz na przyszłość użyć czegoś takiego jak kalkulator doboru opon do felg http://wulkanista.pl/dobor-felg-do-opon/ Wybierasz średnicę felgi i jej szerokość w calach i masz możliwe rozmiarówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaliyah Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 W dniu 3.02.2017 o 20:20, mike12345 napisał: Ja wymieniam kabinowy i powietrza co 2 lata/25-30tys.km i tak czesciej niz mowi ksiazka. Moj filtr po 27tys.km mnie przerazil jak go zobaczylem. Wiec mysle ze 25-30 to zdecydowanie za duzo. Ponizej zdjecie filtra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 7 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2018 Czy to aż taki drogi i tak trudny do wymiany element,że nie chce Wam się wymienić co roku na nowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 9 godzin temu, Aaliyah napisał: Moj filtr po 27tys.km mnie przerazil jak go zobaczylem. Wiec mysle ze 25-30 to zdecydowanie za duzo. Ponizej zdjecie filtra No... nie masz się czym pochwalić. 27 to tak na zdrowy rozsądek trzeci filtr powinien być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aaliyah Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 Nie cwale sie tylko nawiazalem do wypowiedzi wczesnie ze zalecane jest wymienianie co 25-30 tys.km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belliash Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 To filtr kabinowy? Jak czesto wymieniacie filtr powietrza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2018 13 minut temu, Aaliyah napisał: Nie cwale sie tylko nawiazalem do wypowiedzi wczesnie ze zalecane jest wymienianie co 25-30 tys.km Fakt, piszą swoje co ile wymieniać, ale looknąć mimo wszystko co jakiś czas nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrXY Opublikowano 10 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Link do katalogu części zamiennych Nissana: https://nissan.7zap.com Do naszych QQ: https://nissan.7zap.com/en/el/qashqai/ Edytowane 10 Maja 2018 przez PiotrXY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Proszę o dopisanie: Skraplacz klimatyzacji dla silnika 1.2 DiGT - producent Nissens. Numer katalogowy 940546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ok! Tomi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 dodajcie to do zamknetego tematu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Ok! Zrobione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Gumowa wykładzina bagażnika KE965-4E0S0 (pasuje przed i po lifcie) Termiczna osłona akumulatora 24431-4EA0A (pasuje przed i po lifcie, ale tylko dla akumulatora wielkości KE241-70E01-EF ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcio29 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Nie wiem gdzie to wrzucić: mam problem z rejstracją w serwisie you + nissan , wpisuję wszystkie dane, akceptuję regulamin i ... nic .. wracam do strony logowania, na wskazanego e-maila nic nie przychodzi. Poradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2018 Niecierpliwy jesteś.... do mnie przyszedł mail coś po dwóch tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 26 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2018 (edytowane) Witam, korzystał ktoś może że strony nissangenuine.com? Piszą, że mają oryginały dokładnie takie z jakich nasze samochody były zbudowane. Nie bardzo znalazłem ile kosztuje wysyłka do Polski, ale znalazłem np. świece zapłonowe za równowartość 40 zł. Mi ostatnio zrobili wycenę w ASO za świece 300 zł że zniżką 10% Znalazłem jednak. 9 funtów w teorii, czyli razem jakieś 205 zł za oryginały jakie dają w ASO. Nie jestem pewny ale zestaw rolek które w 1,2wymieniają na 4 przeglądzie lub przy 80kkm to z wysyłką ok. 500 zł, w ASO mi z rzekomą zniżką powiedzieli 620 zł. Edit. Zbyt pięknie to wyglądało, znalazłem komentarze w necie i tak 3/4 negatywnych. Edytowane 29 Sierpnia 2018 przez tomkek1912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Czy ktos wie ile potrzba płynu hydraulicznego (hamulce/sprzegło) do QQ J11 1.6 DCI? Chce wymienic cały płyn w układzie. Dodatkowo czy mogę prosic nr katalogowe sprzegła, docsiku, dwumasa i wysprzeglika do tego silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Na wymianę wystarczy buteleczka DOT-4 Co do sprzęgła...https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjGq_udub_fAhWV5HcKHToVBfwYABAHGgJlZg&ohost=www.google.com&cid=CAESEeD2wRX0wxhnTPnX4vL6gwlk&sig=AOD64_3ST8L2_v7N6aGsxdD-D33xt0EZaw&ctype=5&q=&ved=0ahUKEwiB5PWdub_fAhXIJlAKHat-DuoQ9aACCFQ&adurl= Napisz do wujka google i wyskoczy Ci tego multum,Sachs,LUK Valeo INA i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Do mojego 1.6 DCi są oryginały sprzęgła i docisku renault w śmiesznej kasie, czy warto brać, czy zakupić zestaw np LUK? (bo takie widziałem). PS Co do płynu hydraulicznego to oryginały Nissan sa po 1L, wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2018 Co do sprzęgła wybór należy do Ciebie.Nie ma reguły.Tak oryginał jak i zamiennik mogą służyć długo,lub szybko paść.....A skoro jest oryginał w dobrej cenie... Co do płynu ,wystarczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Nr dwumasa, kpl.sprzęgła + wysprzeglik do 1.6dci. Części dobrane w ASO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi