Turv10 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Czy u Was przednia szyba jest bez nazwy/logo Nissana?Boczne są z nazwą ale od innego producenta.Autko mam od nowości i wymieniana nie była.Szybka walneła i oczywiście zaczeły się problemy z ubezpieczeniem(że niby podróbka).Rok produkcji autka i szyby 2015r. Edytowane 17 Stycznia 2019 przez Turv10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 U mnie w Nissanie przednia też nie miała logo. Wysłane z mojego BAH-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Zgadza się w salonach wszystkie auta miały przednie szyby bez logo. Tez mnie to interesowało przy kupnie Sent from my SM-A530F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Tylko produkowane w Japonii mają logo nissana na przedniej szybie. Pozostałe nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 18 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2019 Auto z 2018r -przednia szyba Saint-Gobain - bez logo -szyby boczne Pilkington - z logo -szyba tylna AGC Automotive - z logo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euterpio Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 czy ktos zna numer katalogowy czesci i ewentualne zamieniki do zestawu paska klinowego do 1,2 DIG ktory wynienia sie przy okazji 4 przegladu lub po 80000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wystarczy wpisać w google,masz tutaj namiary na paski http://www.czesciauto24.pl/nissan/qashqai-j11-j11/100506/10531/pasek_klinowy_wielorowkowy polecam z listy gates. A tutaj masz namiar na rolki,paski.Możesz wszystko skompletować. https://www.euautoczesci.pl/katalog-czesci/paski_napedowe/nissan/qashqai/qashqai-j11-j11/100506-1-2-dig-t 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Wymieniał ktoś pióra wycieraczek i może coś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeke Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 9 minut temu, Tomi_St napisał: Wymieniał ktoś pióra wycieraczek i może coś polecić ? Oximo seria WU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 21 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2019 (edytowane) Czy wiecie czy można kupic spinkę trzymająca krańcowe osłony relingów? Sa koloru żółtego,a w katalogach nie wiedzę jej. Edytowane 23 Marca 2019 przez Tomaszwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Zamierzam kupić swoje filtry ( olej już mam ) na kolejny przegląd. czy te z linku będą ok ? https://allegro.pl/oferta/filtron-zestaw-filtrow-nissan-qashqai-j11-1-2-t-7551172448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Skoro sprzedawca dedykuje je do 1.2 to na pewno,ale możesz też sobie dobrać z tego tematu : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 hej orientuje się ktoś w temacie czy fabryczne filtry powietrza są mokre czy są nasączane czymś przez serwis ? niedługo czeka mnie wymiana tego filtra i zauważyłem taką cechę sprawdzając stary filtr w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 To są suche filtry,u mnie też ten filtr wygląda jakby był czymś nasączony...a brudny po 12 tys jakby z 30 zrobił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 W dniu 1.04.2019 o 08:18, JACKO29 napisał: Skoro sprzedawca dedykuje je do 1.2 to na pewno,ale możesz też sobie dobrać z tego tematu : Jacko Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 W dniu 2.04.2019 o 13:42, JACKO29 napisał: To są suche filtry,u mnie też ten filtr wygląda jakby był czymś nasączony...a brudny po 12 tys jakby z 30 zrobił... Filtr powietrza oryginalny ROKI jest nasączony, dzięki czemu jest lepszy przepływ powietrza (i pewnie z 2KM więcej), ale szybciej jest brudny. Po co kupować "jakiś tam" suchy Filtron, jak można mieć oryginalny nasączony filtr 165464BA1A. Kosztuje 45zł i mamy pewność, że jest jak z fabryki. Zapakowany jest w dwie folie, aby nie wysechł. Poza tym polecam zakup części oryginalnych (gównie francuskich), choć sam chyba następnym razem kupię filtr oleju MANN, bo profesjonalne testy pokazują, że jest lepszy niż oryginalny Purflux. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QashqaiJ11 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dokładnie jest nasączony i lepiej oczyszcza powietrze do silnika.w wielu maszynach ogrodniczych to już standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszwi Opublikowano 19 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Witajcie, czy ktoś wie czy półośki przednie są takie same w manualu i automacie? Z tego co popatrzyłem to różnią się kształtem między różnymi wersjami silnikowymi. Czy mogę prosić o nr do 1.6dci 2014 M6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djkrzchu74 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Mam pytanko ... W dziale z częściami nie ma oleju Shell Helix Ultra,a mi taki wlali na przeglądzie po 1tyś km,czy nie polecacie go czy jest jakaś inna przyczyna,bo za 3 tyg mam roczny przegląd i nie wiem czy go kupić czy inny? Na marginesie,ASO Dąbrowa Górnicza,przegląd ze swoimi materiałami 430zł zaproponowali,bez 890 tylko filtr oleju i olej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Ja mam taki olej zalewany od samego początku, t.j.prawie 4 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 9 godzin temu, Djkrzchu74 napisał: Mam pytanko ... W dziale z częściami nie ma oleju Shell Helix Ultra,a mi taki wlali na przeglądzie po 1tyś km,czy nie polecacie go czy jest jakaś inna przyczyna,bo za 3 tyg mam roczny przegląd i nie wiem czy go kupić czy inny? Na marginesie,ASO Dąbrowa Górnicza,przegląd ze swoimi materiałami 430zł zaproponowali,bez 890 tylko filtr oleju i olej... Taki leje Dąbrowa,lub na życzenie Eneos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Djkrzchu74 Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 Dzięki Jacko ,to kupię ten Shell,bo beczka tam strasznie droga,360zł 4,6l... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kravvsebb Opublikowano 4 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Jeśli chodzi o oleje to ja mogę zaproponować kilka propozycji z uprzejmą prośbą, żeby dopisać na liście w wątku z katalogiem olejów i filtrów. ENI I-Sint 5W/40 - na razie jeżdżę na tym, ale od następnej wymiany (zależy co w moim zaprzyjaźnionym sklepie będą mieli) planuję przetestować albo: Spec Premium 5W/40 lub ewentualnie Spec Gold 5W/40 od Specola, Fuchs Titan Supersyn 5W/40 (lub Supersyn Longlife) oraz Revline Ultraforce C3 5W 40. A gdyby ktoś szukał dobrego sklepu z olejami i filtrami (oraz z mnóstwem innych rzeczy) to ja polecam Petrostar. Wybór mają naprawdę ogromny i w przystępnych cenach. Ewentualnie mój zaprzyjaźniony sklep z mojego miasta, ale on nie jest wysyłkowy, gdyby jednak ktoś był w mojej okolicy to zawsze może tam wstąpić a na pewno nie będzie żałował. Edytowane 4 Czerwca 2019 przez kravvsebb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmichal Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Witam wszystkich! Proszę o pomoc w znalezieniu nr kat. klipsa mocującego dolną uszczelkę drzwi kierowcy. W salonie odesłano mnie z kwitkiem, że wymieniają tylko całą uszczelkę (koszt 260 zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 7 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2019 Odczep z tylnych drzwi klips i w każdym porządnym sklepie z częściami zamiennymi dopasują Ci jak będziesz miał na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi