manix Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 toż Jacek przecie , chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 Wyslalem zapytanie do Jacko. Moze sie odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 20 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2015 O .to dopiero jutro .On zawsze 22 odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miras Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Panowie czy w waszych QQ 1,2 robi się nieznośnie głośno gdy pokonujecie mokre nawierzchnie lub błoto pośniegowe u mnie jest to istne masakra jakby kto walił w blachy piachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Takie byle jakie zabezpieczenie podwozia. Nie ma wymyślnych nadkoli ani grubych mas bitumicznych więc wszystko co uderza o podwozie, przenosi się głośnym dźwiękiem do kabiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Akurat nadkola i tak są cichsze od ich plastikowych odpowiedników Wysłane z mojego D5103 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 No fakt. "Gumofilce" z tyłu są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 U mnie w QQ robi sie bardzo cicho po przekroczeniu bariery dzwieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 A kto ją przekracza??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Ktoś mówił o stoperach i cisza miła dla ucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Mnie piszą abym radio rozkręcił chyba na maxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 19 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 No fakt. "Gumofilce" z tyłu są. Śmiej się, śmiej. W E-classie coupe z 2011 wszystkie takie są. Właśnie po to by było ciszej. U mnie w QQ robi sie bardzo cicho po przekroczeniu bariery dzwieku 100% racji. Moja (żona) jak się rozgada, to żadnego dźwięku dobiegającego z QQ nie słyszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Ponieważ zacząłem się bawić w wygłuszanie auta, mam do was pytanie. Do czego potrzebne są kratki widoczne na zdjęciach. Na pierwszym widoczne kratki po obu stronach pod półka w bagażniku. Na drugim kratka pod tylna lampą - dodatkowo widać jak odchylam śrubokrętem tkaninę, która przysłania kratkę z drugiej strony. Do czego służą i czy można je ewentualnie zakleić matą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 To działa jak zawór ciśnieniowy w kabinie Jak zalepisz to będziesz musiał mocniej trzaskać drzwiami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2016 A pasażerom będziesz na bębenkach grać przy każdym zamknięciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ponieważ zacząłem się bawić w wygłuszanie auta, mam do was pytanie. Do czego potrzebne są kratki widoczne na zdjęciach. Na pierwszym widoczne kratki po obu stronach pod półka w bagażniku. Na drugim kratka pod tylna lampą - dodatkowo widać jak odchylam śrubokrętem tkaninę, która przysłania kratkę z drugiej strony. Do czego służą i czy można je ewentualnie zakleić matą. Nie radzę,już pomijając to co pisali koledzy,to dochodzi jeszcze kwestia eksplozji,ewentualnej oczywiście poduszek.Jak zakleisz wyloty,to ciśnienie wewnatrz w trakcie wybuchu poduszek może zrobić dużą krzywdę.Gdzieś ten nadmiar powietrza musi uchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crith Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 W uszy pójdzie jak nic do tego szyby po bokach zdrowo cukrem sypną 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Znam kolesia, który tak zapędził się w wygłuszaniu swojego auta, że wnętrze drzwi powyklejał tak dokładnie matami, że zalepił nawet otwory odpływowe na dole. A potem dziwił się co mu tak chlupie w drzwiach. Odnośnie zaś tych kratek Myszorku, to dobrze Ci radzą wyżej stare wygi. Nie zaklejaj ich, bo pozbawiłbyś się cyrkulacji powietrza w aucie, zamknięcie drzwi graniczyłoby z cudem, a bączek puszczony w siedzenie nie znalazłby ujścia nigdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ponieważ zacząłem się bawić w wygłuszanie auta, mam do was pytanie. Do czego potrzebne są kratki widoczne na zdjęciach. Na pierwszym widoczne kratki po obu stronach pod półka w bagażniku. Na drugim kratka pod tylna lampą - dodatkowo widać jak odchylam śrubokrętem tkaninę, która przysłania kratkę z drugiej strony. Do czego służą i czy można je ewentualnie zakleić matą. Kiedys juz poruszalem temat przewodow wentylacyjnych w QQ. Tam tez szukalem zrodla szumow http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/102422-przewody-wentylacyjne-z-ty%C5%82u/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamrat8` Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam pytanie , czy u Was uszczelka drzwi kierowcy w górnym lewym rogu (na tym łuku) od wewnątrz odstaje tzn. nie jest dobrze spasowana, czy to tylko u mnie jest taki defekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1968 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Mam pytanie , czy u Was uszczelka drzwi kierowcy w górnym lewym rogu (na tym łuku) od wewnątrz odstaje tzn. nie jest dobrze spasowana, czy to tylko u mnie jest taki defekt? zdjęcie prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamrat8` Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zaraz zrobie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Nic podobnego.Uszczelka u mnie ładnie dolega,nie jest tak wykręcona i rozciągnieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Znowu ten pakus i jego maniany, że go nie wyłapali na tej Lini podczas montażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamrat8` Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za odpowiedz trzeba będzie reklamowac Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi