monika99 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Haha. Dobre. Nasz słony i dziewczyny nie mówią z ruskim albo bułgarskim akcentem Szczególnie te dziewczyny z zalaczonego zdiecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamaz Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Akurat znaleźć w Polsce dziewczyny, które mówią z ruskim, ukraińskim albo bułgarskim akcentem wcale nie jest tak trudno, szczególnie jeśli podróżujesz krajowymi drogami Może dojechałeś nad germańskie wybrzeże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Haha. Dziewczyny , mech na drzewach , słodka woda w morzu. Żyć nie umierać - weekend życia. Ja tu na koncert przyjechałem przez całą Polskę Panie i Panowie a przy okazji chciałem przetestować nawigację i Wam napisać że nie jest z nią tak źle. I faktycznie nie jest ale rozwala mnie jak ona mówiła jak jechałem A1 - jedź dalej po drodze A pierwsza - haha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Mnie w kółko wmawia, że jeżdżę po S jedenasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Wyprzedź więc Andrzeju jadącego przed Tobą, to będziesz jechał S dziesiąty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Colins idąc Twoim tokiem to jeżeli na A1 mówi jedziesz po A pierwsza to moja żona powinna prowadzić a nie ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 A ja żem myślał, gdy tam jechał kiedyś wczesnym popołudniem i QQ rzekł "Jedziesz po A pierwsza", że chciał on mi przypomnieć iż wybiła godzina trzynasta i mogę jechać po alkohol. Normalnie aż żem się zdziwił, że tak nowoczesne auto, a pamięta, że dawniej okowitę można było kupować/spożywać dopiero po godzinie pierwszej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 To były czasy. Wtedy w autach nie było nawigacji - wtedy w ogóle nie było nawigacji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Jak nie jak tak, kompas, mapa papierowa, i maluch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam Potwierdzam, trzeźwego umysłu nic nie zastąpi. Mam pytanie w temacie. Mam auto z marca 2014. Po różnych defektach przyszedł czas na stację MM zgubiła bluetootha. Problem z parowaniem fona, jakiegokolwiek. Po dwudniowej bez owocnej walce w końcu wgrali nowy soft, "gada" ale !. 1. Brak możliwości kasowania starej listy telefonów. 2. Po włączeniu zasilania na ekranie pokazuje się trzy ekranowy komunikat - informacja o korzystaniu z nawigacji. Na końcu jest [ OK ]. Z nawigacji nie korzystam bo to jest gniot, ale komunikat pozostaje na ekranie i uniemożliwia korzystanie z telefonu i radia. W przypadku gdy nie potwierdzę. Pytanie kieruję do kolegów z nowszymi autami, jak to jest u nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam . Po różnych defektach przyszedł czas na stację MM zgubiła bluetootha. Co to jest "stacja MM" - może chodzi Ci o FM. Jeszcze brakuje skrótów cb, kc i uj wie jakich. Co Wy robicie z tym ogromem zaoszczędzonego czasu używając jakiś nic nie znaczących skrótów zamiast napisać przyzwoicie o co Wam chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam Potwierdzam, trzeźwego umysłu nic nie zastąpi. Mam pytanie w temacie. Mam auto z marca 2014. Po różnych defektach przyszedł czas na stację MM zgubiła bluetootha. Problem z parowaniem fona, jakiegokolwiek. Po dwudniowej bez owocnej walce w końcu wgrali nowy soft, "gada" ale !. 1. Brak możliwości kasowania starej listy telefonów. 2. Po włączeniu zasilania na ekranie pokazuje się trzy ekranowy komunikat - informacja o korzystaniu z nawigacji. Na końcu jest [ OK ]. Z nawigacji nie korzystam bo to jest gniot, ale komunikat pozostaje na ekranie i uniemożliwia korzystanie z telefonu i radia. W przypadku gdy nie potwierdzę. Pytanie kieruję do kolegów z nowszymi autami, jak to jest u nich. Po wgraniu softu nic takiego u mnie się nie działo.Spaprali wgrywanie,albo masz walnięty procesor w stacji.Ostatnie wgranie softu trwało ponad godzinę!!! Kotleciku,stacja MM ...multimedialna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Witam Potwierdzam, trzeźwego umysłu nic nie zastąpi. Mam pytanie w temacie. Mam auto z marca 2014. Po różnych defektach przyszedł czas na stację MM zgubiła bluetootha. Problem z parowaniem fona, jakiegokolwiek. Po dwudniowej bez owocnej walce w końcu wgrali nowy soft, "gada" ale !. 1. Brak możliwości kasowania starej listy telefonów. 2. Po włączeniu zasilania na ekranie pokazuje się trzy ekranowy komunikat - informacja o korzystaniu z nawigacji. Na końcu jest [ OK ]. Z nawigacji nie korzystam bo to jest gniot, ale komunikat pozostaje na ekranie i uniemożliwia korzystanie z telefonu i radia. W przypadku gdy nie potwierdzę. Pytanie kieruję do kolegów z nowszymi autami, jak to jest u nich. Auto kupione 10.2015 - brak takich komunikatów. Pojawia się tylko logo Nissana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 U mnie też bezproblemowo łączy z bt, nie czyta tylko pendriva sformatowanego pod system os x. ale to normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karminadel Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Kotleciku,stacja MM ...multimedialna Jeżeli masz rację - w życiu bym tego rebusu nie rozwiązał . To teraz można dopytać jaka: czy chodzi o Nissan Connect czy o popularnego jakiegoś chińczyka z alliexpres - ale w opisie ma Teknę - więc bez złośliwości z mojej strony - wiem teraz, że chodzi o Nissan Connect II. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monika99 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Colins idąc Twoim tokiem to jeżeli na A1 mówi jedziesz po A pierwsza to moja żona powinna prowadzić a nie ja. Nie rozumie czego Wy sie czepiacie, przeciez autostrada to rzeczownik rodzaju żeńskiego, wiec nawigacja mowi zupelnie poprawnie,,,,do szkoly Panowie do szkoly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 MonikoJak idziesz do apteki, to też prosisz o witaminę B szóstą ?? Podając adres, mówisz ul. Czekoladowa szósta ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 ,,,,do szkoly Panowie do szkoly. Chyba nauczycielki pooglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Coś się urwało, skoro Karminadel załapał co to jest stacja MM pojadę dalej z tematem. Przedstawiam Wam najnowszy soft zapakowany do stacji mojej motoryki. Prawda że gustowny. Gdy wam to wgrają co dzienne będziecie witani takim tekstem. O wejściu do ustawień serwisowych też możecie zapomnieć. Co najwyżej pokręcić kółkiem od fotela. Znam trzy różne sposoby na wejście do ustawień serwisowych, żaden z nich nie pozwala tam wejść. Pierwotnie wchodziłem przez długie przytrzymanie klawisza MAPA. Średnio mnie to interesuje, jedyna korzyść, uruchomiłem DAB-a, który na szczęście pozostał. Wpienia mnie tylko zachowanie tego wynalazku. Przechodząc pomiędzy radiem a telefonem co raz wyskakuje gdy wcześniej tego ne zatwierdzę, a nie zatwierdzę bo to i tak jak sami piszecie GNIOT. Obciach dla marki, topowy model i jakieś fony na szybie. Samochód kupiłem w marcu 2014 i wtedy podpisałem z Nissanem umowę, a teraz jednostronnie zmienia mi warunki ?. Zakamuflowane śledzenie mnie (logi) i kontrola przepisów ruchu drogowego o których jest mowa, jakie prawa ma do tego Nissan ?. Czuję się jak bym się cofnął do czasów PRL-u. Tym bardziej że różne, kosztowne "przypadki" zaczęły się w dniu kupna w salonie i trwają jak widzicie do dziś. Nie ten dział bo opisał bym jak inne marki budują stały kontakt z klientem i wizerunek. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez klincz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nie no...masz rację wk****ce jest taki tekst za każdym razem.A może złośliwi panowie w serwisie Ci to wgrali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 8 grudnia jadę na przegląd po 2 latach. Chyba wcześniej wyłamię jakiś pin w złączu serwisowym QQ żeby mi przypadkiem nie wgrali któregoś z wirusów, które co chwilę opisujecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klincz Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Nissana po prosu mam dość. Każda wizyta przynosi nowe negatywne emocje. Poprzednio byłem w serwisie Fiata znam ludzi bo byłem stałym klientem a poza tym nie mają kompa do niego, ha ha. W Nissanie skubnęli powierzony olej Motul do silnika "a w skrzyni się nie wymienia" usłyszałem. Mam 41000 t. Zmieniłem bo pojawiły się przypadki zacięć przy zmianie. W mojej okolicy powstał nowy kompleks samochodów japońskich w tym Nissana. Tematem był bluetooth i dostałem coś więcej. To nie złośliwość, panowie są nie świadomi lecz odwrotu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To prawda,serwis serwisowi nierówny.Brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony serwisantów wykraczającego poza to co ich obejmuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 To prawda,serwis serwisowi nierówny.Brak jakiegokolwiek zainteresowania ze strony serwisantów wykraczającego poza to co ich obejmuje. Może to i lepiej, niż wgrają wszystko co mają, a potem tak jak u kolegi klincz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 3 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 W mojej okolicy powstał nowy kompleks samochodów japońskich w tym Nissana. Tematem był bluetooth i dostałem coś więcej. To nie złośliwość, panowie są nie świadomi lecz odwrotu nie ma. Jakieś konkrety i opinia odnośnie tego nowego kompleksu, bo widziałem w TV krótki program o nich, ale nic tak dobrze nie robi jak rzetelna opinia klienta. Byłbym zainteresowany serwisowaniem u nich, dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi