eryk93 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Cześć, ja trochę odkopię temat, Postanowiłem wymienić moje radio na fabryczne z navigacją, zakupiłem już takowe razem z ramką, ale mam tu problem z jego podłączeniem, na tym zdj są zaznaczone wtyczki, które mam podpięte do radia i tak po prawdzie mam tam tylko te 3 wtyczki, nie ma żadnych innych. Kupiłet te radio i no nie mam jak o podłączyć, jak to rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 (edytowane) Spróbuj ogarnąć się tutaj https://pinoutguide.com/Car-Stereo-Nissan-Infinity/ te radia mogły chodzić też w qashqaiu i innych z USA Edytowane 1 Maja 2020 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 1 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2020 Dzięki, poszperam trochę i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk93 Opublikowano 10 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2020 Aktualizacja: Niestety okazało się, że nie da się zamontować tego radia, trzeba by przerabiać instalację w samochodzie, a to już za duże koszta, niestety radio muszę zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Perki123 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Witam. kupilem radio na aliexpress 10 calowe tesla style. Dziala z kierownica. Jest super. wczesniej mialem fabryczna nawigacje ze zmieniarka i kamerka( jakby co sprzedam) chinskie radio kosztowalo w sumie niecale 1000zl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzypo Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 (edytowane) Przeogromne Edytowane 22 Maja 2020 przez jerzypo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 za fotke plusik i rzeczywiscie gruuubeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 22 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2020 Ale tu pasuje 10" jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek7155 Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 Radio wygląda spoko mi osobiście ta ramka trochę się nie podoba ale to kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mcsudi Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2021 Witam, Odkopię temat, bo chciałbym w swojej nysce (2013 rok) wymienić fabryczne radio na coś obsługujące Apple CarPlay. Fabrycznie auto posiada stację 5” - wersja z Bose i kamerami 360. Orientuje się ktoś czy taki swap jest możliwy żeby wszystko, łącznie z kamerami było kompatybilne i działało na nowej stacji? Może ktoś już wymieniał i może polecić konkretny model. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz10 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Podepnę się pod temat. Zdemontowałem fabryczne radio, bo nie odpowiada mi jakość dźwięku, a mam aftermarketowe, które gra bardzo dobrze. Niestety nie jestem w stanie zidentyfikować do czego służą poszczególne złącza. Radio jest z nawigacją, obsługuje kamery 360 stopni. Czy dobrze się domyślam do czego są poszczególne gniazda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi