Gość Andrzej G Opublikowano 4 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 VIN: SJNFEAJ11U1051928 Manufacturer: Nissan Motor Manufacturing UK Brand: Nissan Model: Qashqai Check: 1 Year: 2014 Sequential number: 51928 Approx. mileage: Vehicle history report Additional Information CarID 0 Brand NISSAN ManufacturerId 558 Catalog NISSAN201809 Model FRLALBYJ11UGA-B--- Name QASHQAI ImageUrl Date 01.02.2014 Actual KolCount 0 KolComment Date 02.2014 Trimcolor G - BLACK LOWER WITH GREY UPPER TRIM Framecolor Z11 - BLACK (METALLIC) Market Europe (LHD) BodyStyle 5 DOOR HATCHBACK Engine HRA2DDT Grade ACENTA Transmission 6MT Options Region:EUROPE C GROUP; Drive:2WD; EASTERN EURO CAUTION; SPARE TYRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiksik Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 Witam serdecznie. Czy mógłbym się dowiedzieć coś na temat autka po nr VIN: SJNFDNJ11U1776895. Głównie chodzi mi o wersję wyposażenia gdyż nie mogę nigdzie znaleźć. Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 3 godziny temu, waldiksik napisał: Czy mógłbym się dowiedzieć coś na temat autka po nr VIN: SJNFDNJ11U1776895. Głównie chodzi mi o wersję wyposażenia gdyż nie mogę nigdzie znaleźć. https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/SJNFDNJ11U1776895 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldiksik Opublikowano 24 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 2 godziny temu, Andrzej G napisał: https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/SJNFDNJ11U1776895 Dziękuję bardzo Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaki3h Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Witam Wszystkich. Chciałbym podpiąć się do tematu z prośbą o rozkodowanie VINu : SJNFEAJ1141401453. Samo wyposażenie mniej mnie intersuję, bardziej chodzi mi o podstawowe informacje, rok, kraj, silnik, napęd. Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 21 minut temu, zaki3h napisał: Chciałbym podpiąć się do tematu z prośbą o rozkodowanie VINu : SJNFEAJ1141401453. Samo wyposażenie mniej mnie intersuję, bardziej chodzi mi o podstawowe informacje, rok, kraj, silnik, napęd. Zacznij od tego Tak z grubsza, to masz poniżej: Nissan MODEL Qashqai ROK PRODUKCJI 2016 POJEMNOSC 1598 RODZAJ PALIWA Diesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaki3h Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Andrzej G - dzięki wielkie!! DIESEL z 2016? Hmm zaczyna robić się ciekawie, bo w ogłoszeniu widnieje jako Benzyna 1.2... Możesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 11 minut temu, zaki3h napisał: DIESEL z 2016? Hmm zaczyna robić się ciekawie, bo w ogłoszeniu widnieje jako Benzyna 1.2... Te dane z niektórych darmowych dekoderów należy traktować z dużą ostrożnością. Mnie kiedyś jeden dekoder wypluł info, że w Pulsarze mam Diesla Dokładniejsze i pewne dane znalazłbyś TUTAJ , ale dziwnym trafem akurat dzisiaj mają chyba zwiechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaki3h Opublikowano 11 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2020 Okej, czyli jeszcze nie skreślam z listy tego autka Próbowałem wcześniej na tym japancars i myślałem, że coś źle robię, ale widać to może być u nich problem. Pomoże ktoś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurmax77 Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 Cześć,Ja również proszę o możliwe bliższe informacje w temacie wersji wyposażenia oraz kraju - nowo zakupionego używanego QQ J10:VIN: SJNFBAJ10U1081889Wysłane z mojego CPH1923 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2020 55 minut temu, kocurmax77 napisał: Ja również proszę Tak trudno było skorzystać z linku podanego 2 posty wcześniej i wklepać tam VIN ? Dla ułatwienia: VIN код: SJNFBAJ10U1081889 Модель: QASHQAI Серия: J10E Дата выпуска: 07.2007 BODY: 5 DOOR HATCH BACK ENGINE: MR20DE TYPE ENGINE AREA: EUROPE GROUP C DRIVE: 2 WHEEL DRIVE GRADE: ACENTA GRADE TRANS: 6 SPEED MANUAL TRANS Код региона: EL1 Код цвета кузова: E51 Код цвета салона: G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurmax77 Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 Panowie, Dziękuję za informację. Tylko nadal brak jest szczegółów wyposażenia akurat tego konkretnego modelu Acenta. No nic może fizycznie sam posprawdzam co mam w aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2020 34 minuty temu, kocurmax77 napisał: Tylko nadal brak jest szczegółów wyposażenia akurat tego konkretnego modelu Acenta. No nic może fizycznie sam posprawdzam co mam w aucie Ty chyba chcesz nas podłamać. Masz auto w garażu, a nas pytasz co w nim masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Proszę o rozkodowanie VIN SJNFFAJ11U2482600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 14 godzin temu, boggi napisał: Proszę o rozkodowanie VIN SJNFFAJ11U2482600 Na tej stronie masz wszystko co potrzeba, by to zrobić samodzielnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Próbowałem ale nie udało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) SJNFFAJ11U2482600, Wyposażenie: FDZALEYJ11UGKBF-CG, listopad 2018, skrzynia 6 biegowa, obszar Europa, EURO6DTL, silnikHRA13DDT. Acenta/P (czyli Acenta+) - trzeba popatrzeć w cenniki z 2018 co w standardzie miała ta wersja. kolor 326 (white solid), kolor wnętrza G. opcje (5 ostatnich cyfer) to chyba jest to co jest jakby dodatkowym wyposażeniem ponad to co jest opisane w cenniku. B -szklany dach, relingi F - koło zapasowe, narzędzie jakieś do tego, zawieszenie tylne multilink, 65 litrowy bak C- inteligentny system parkowania, ostrzeżenie o ruchu w kierunku poprzecznym, chyba ostrzeżenie o zmęczeniu i ostrzeżenie o pojeździe w martwym polu G- przednie światła ledowe + dzienne ledowe. Co byś chciał ewentualnie jeszcze wiedzieć? Ja chyba tyle tylko, więcej info nie mam. Swoją drogą, któryś z podanych wyżej dekoderów pokazuje kompletnie co innego tzn. jakieś bzdury. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez tomkek1912 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boggi Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Dziękuję, też zauważyłem że któryś dekoder pokazał 2014 rok produkcji . Generalnie interesuje mnie jakie w tym modelu jest wyposażenie, bo historię jego znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 (edytowane) https://www-europe.nissan-cdn.net/content/dam/Nissan/pl/brochures/Pricelists/NEW_QASHQAI_PY18_PL.pdf Acenta+ to N-Connecta. Te opcje, które opisałem powyżej wskazują, że ten samochód to mógł być N-Connecta z wykupionym dodatkowo pakietem drive assist (ostrzeżenie o zmęczeniu, ruchu poprzecznym, martwe pole, system parkowania) i pakietem stylizacyjnym (dach panorama, światła led...). Nie ma nic o pakiecie zima, więc podgrzewanych foteli i szyby przedniej raczej nie ma. Zgodnie z cennikiem z linku ten samochód posiada wszystkie opcje Visia, Acenta (oprócz wzajemnie się wykluczających dla wersji np. klima manualna i autoklima) i te opisane dla N-Connecta oraz może dodatkowo posiadać opcje z pakietów opisanych jako wyposażenie opcjonalne. Edytowane 15 Sierpnia 2020 przez tomkek1912 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exciter Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2020 To forum o modelu J10, a nie J11. :-[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Możecie mi sprawdzić czy qq z tym vinem SJNFBNJ10U1138826 miało klimę automatyczna i tempomat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 5.01.2021 o 14:58, kier napisał: Możecie mi sprawdzić czy qq z tym vinem SJNFBNJ10U1138826 miało klimę automatyczna i tempomat ? Nissan nie podaje zbyt wiele danych: https://carinfo.kiev.ua/cars/vin/nissan/vin_check?su=cdxbw60ifvlm F/AUTO A/CON to prawdopodobnie klima automatyczna. Edytowane 8 Stycznia 2021 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier Opublikowano 8 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Dzięki. Faktycznie trochę nieczytelne te informacje ale widzę, że ASCD, czyli po naszemu tempomat też jest wymieniony. Muszę w takim razie pogrzebać, bo coś nie chce działać, mam brak zasilania na komputerze, tj. na pinie dającym sygnał do tempomat, reszta raczej sprawna, przejścia, itd są ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filus Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam Wszystkich. Jestem nowy. Przymierzam się do zakupu Qashqaia. Czy jest ktoś mi wstanie pomóc odnośnie zweryfikowania auta (chodzi o przeszłość odnośnie potencjalnych szkód) po numerze VIN? Jeżeli tak będę bardzo wdzięczny VIN SJNJAAJ10U7108463 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 23.01.2021 o 22:46, Filus napisał: Czy jest ktoś mi wstanie pomóc odnośnie zweryfikowania auta Możesz wykupić raport, który może coś powiedzieć. Dla tego konkretnie auta historia incydentów coś widzi: https://www.autobaza.pl/zamow-raporty/SJNJAAJ10U7108463 Edytowane 28 Stycznia 2021 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi