Safczuk Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 Witam moge sprawdzic po vin. SJNFCAJ10U1410779 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2021 2 godziny temu, Safczuk napisał: Witam moge sprawdzic po vin. SJNFCAJ10U1410779 catalog:NISSAN201809 name:QASHQAI date:03.2009 trimcolor:G - BLACK framecolor:C30 - CAFE LATTE(METALLIC) model:FTKALDYJ10TGA-AAA- market:Europe (LHD) bodyStyle:5 DOOR HATCHBACK engine:K9K grade:VISIA transmission:6MT options:AREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:2WD; FR FOG LAMP; CEE; 1 CD-RADIO W/HANDS FREE PHONE; VEHICLE DRIVE CONTROL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukaszBukowski Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 Witam. SJNFBNJ10U1552844 Prosiłbym o informację, im więcej tym lepiej. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 25 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2021 2 godziny temu, LukaszBukowski napisał: Prosiłbym o informację, im więcej tym lepiej. Tylko tyle i aż tyle. Więcej tylko na płatnych serwisach https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/SJNFBNJ10U1552844 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1201 Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Witam!!! Rozkoduje mi ktoś mojego QQ? SJNFBNJ10U1010352 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Witam, to mój pierwszy post, dlatego chciałbym się przywitać. A prośba dotyczy rozszyfrowania Vin-u SJNFBAF15U6113145 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 3 godziny temu, orzech1201 napisał: Rozkoduje mi ktoś mojego QQ? 45 minut temu, niuniek napisał: A prośba dotyczy rozszyfrowania Vin-u Szanowni koledzy Celowo dla zainteresowanych wklepałem nad waszymi postami adres strony do deszyfracji VIN-ów. Czy tak trudno skorzystać z linku, i wklepać tam swój VIN ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niuniek Opublikowano 27 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 17 minut temu, Andrzej G napisał: Szanowni koledzy Czy tak trudno skorzystać z linku, i wklepać tam swój VIN ? Żaden problem, byłoby jeszcze prościej, gdyby przy tym linku była informacja, że to dotyczy wszystkich, a nie pytającego. Oczywiście dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMAN-CT Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 To i ja poproszę SJNFDNJ10U1157676 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 14 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2021 3 godziny temu, DOMAN-CT napisał: To i ja poproszę SJNFDNJ10U1157676 Już na tej stronie masz linki, w których wystarczy podmienić VIN na swój, a w aktualnym temacie i na forum są namiary na kilka portali dekodujące VIN. Więc jak mawiał Adam Słodowy - "Zrób to sam". Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezzar1 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 (edytowane) W dniu 14.11.2021 o 12:02, Andrzej G napisał: Zrób to sam Ale lepiej z piękną kobietą. Edytowane 17 Listopada 2021 przez cezzar1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKamilski Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 Czy można prosić o rozkodowanie VIN SJNFCAJ10U2236126 Dziękuję, chodzi mi o przebieg, wyposażenie etc wszystko na temat tego auta bo jestem zainteresowany zakupem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 6 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2023 (edytowane) 10 godzin temu, RafalKamilski napisał: chodzi mi o przebieg, wyposażenie etc wszystko na temat tego auta bo jestem zainteresowany zakupem Tego typu podstawowe informacje zdobędziesz tylko TUTAJ ale musisz znać nie tylko VIN. Natomiast jest kilka stron oferujących rozszerzoną info o danym pojeździe, są to informacje raz że płatne, a dwa, że z wiarygodnością uzyskanych informacji bywa różnie. Masz w tym temacie kilka namiarów do VIN-decoderów. Możesz też zerknąć TUTAJ - ale wiarygodności nikt Ci w tym przypadku nie zagwarantuje. Edytowane 6 Października 2023 przez Bilunia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 7 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2023 Brand NISSAN Catalog NISSAN201809 Name QASHQAI Vehicle Date 02.2011 Interior Color G - BLACK Color GAB - NIGHTSHADE Model FTKALCYJ10TGADB-CA Market Europe (LHD) Body Style 5 DOOR HATCHBACK Engine K9K Vehicle Grade TEKNA GRADE Gearbox 6MT Options AREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:2WD; EURO5; PRIVACY GLASS; NAVIGATION WITH SD CARD + BOSE AUDIO; ALUMINIUM PEDAL; WES, FRANCE,HOLLAN,BELGIUM; ROOF RAIL; LEATHER+FRONT HEATED SEAT Jak wyżej kolega pisał przebieg tylko w na gov.pl, pod warunkiem że auto jeździło w PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalKamilski Opublikowano 13 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2023 W dniu 7.10.2023 o 07:27, Thunder napisał: Brand NISSAN Catalog NISSAN201809 Name QASHQAI Vehicle Date 02.2011 Interior Color G - BLACK Color GAB - NIGHTSHADE Model FTKALCYJ10TGADB-CA Market Europe (LHD) Body Style 5 DOOR HATCHBACK Engine K9K Vehicle Grade TEKNA GRADE Gearbox 6MT Options AREA:EUROPE C GROUP; WHEEL DRIVE:2WD; EURO5; PRIVACY GLASS; NAVIGATION WITH SD CARD + BOSE AUDIO; ALUMINIUM PEDAL; WES, FRANCE,HOLLAN,BELGIUM; ROOF RAIL; LEATHER+FRONT HEATED SEAT Jak wyżej kolega pisał przebieg tylko w na gov.pl, pod warunkiem że auto jeździło w PL. Super bardzo dziękuję za wszystkie rady, nie jeździł w Polsce, ale się zdecydowałem i wziąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi