Gość Maciej_u Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 hmm dobrze wiedziec.. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 30 Sierpnia 2004 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2004 masz na myśli ten czójnik wstecznego jak tak to wiedz ż osoba która kupiła micre moją starą zrobiła to u pierwszego lepszego elektryka za 100 zł mi chciel wsalonie potrącic ok :!: 450 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 2 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2004 Nie bede sie chwalić- mam SuperS z 1992 i jest ok 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSma Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 k10, biała, 1993 rok, 1,2, manual z udogodnień ma szyberdach i tyle :mrgreen: mam ją 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Też mam Micre k10 z 1993, jasny zielony metalic. Co do luksusów, to oprócz szyberdachu mam podgrzewane siedzenia ;] Fajny bajer powiem szczerze. pozdrawiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 uuuuuuuuuuuuu pozazdroscic tych podgrzewanych foteli , a to są kubełki, :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Sportowe kubelki to to niesa, ale rozgrzane dupsko trzyma sie na zakrecie elegancko. Pol kubel nie kanapa ;] pozdrawiam swiat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 Nadal systematycznie k10 na tym forum rośnie w siłę!!! Oby tak dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 K10 rools. a ja se wlasnie zrobilem nowy avatar. ;] pozdrwaiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koper201 Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 no więc tez jestem posiadaczem Micry K10, 1.2 LX LPG, od 5 dni ! Zadowolony na maxa, szczególnie jeśli chodzi o moc tego samochodu ( w porównaniu do Kaszla i Cinque , którymi jezdziłem wczesniej Chodziaż pare rzeczy jest do zrobienia , np bendix, aa i co najgorsze cos z odpalaniem mam nie tak , musze dłuuuugo krecić ale jestem dobrej myśli, zrobi sie i mam nadzieje zrobi jeszcze kolejne 214 tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mezo Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 No to koper pogratulowac Tylko, wybrales dopsze;]. Moja jush mam niecaly miesiac i jest cool. co do bendixa to poczytajk w innych tmatach, ale jesli ci kreci i nieodpala to moze wymien se caly roruch. pozdrawiam świat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 21 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2004 a zapalasz na PB czy na lpg? musisz sie wczuć w samochód i podczas zapalania naciskaj lekko gaz, u mnie tez musialem sie przyzwyczaic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 Nadal systematycznie k10 na tym forum rośnie w siłę!!! Oby tak dalej... Heh, to prawda,ale dziwne to jakos ..bo jezdzac po warszawie czesciej spotykam k11, k12, a naprawde bardzo rzadko k10. Ale to tylko moje odczucie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 pwiem tak troche k 10 jezdzi ale głównie 1.2 zadko 1.0 a naprawde bardzo zadko superS, najwiecej jest k 11 ale guruje tu 1.0 16v ,natomiast narojiło sie k12 od czasu gdy zaczely sie promocje,i niezły nawet wypas standartowy jak na autko tego segmentu, co do k 10 to moi rodzice mieli od nowosci pozniej ja nim troszke jezdziłem,powud małej sprzedarzy w Polsce k10 byl prosty długo sie czekało i cena nie nalerzała do okazyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koper201 Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 rankiem zawsze odpalam na paliwie , wtedy musze troche pokrecic , ale rację masz ze to jest jeszcze po prostu brak wyczucia. Na gazie opalam w ciągu dnia i jest lepiej bo z reguły silnik jest ciepły i na dodatek mam cos w rodzaju ssania. BTW jestem z Poznania i K10 na drodze jak na lekarstwo ....prawie wogóle , a rozglądam sie non stop pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 22 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2004 rano zapalasz na pb, a na czym go gasisz? bo jesli rano zapalasz na pb to wieczorem zgas tez na pb. ja gasze i zapalam tylko na lpg- moze to nie jest za dobre dla silnika ale mój samochód benzyne widzi co kilka dni przez okolo 3 min. narazie nie mam zadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość koper201 Opublikowano 26 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2004 u mnie też juz jest wszystko ok. wystarczy po prostu przed odpaleniem zimnego samochodu parę razy nacisnąć na sucho pedał gazu i dopompowac benzynkę. A odpalam i gasze tylko na benie, jak samochód ma temperature to odpalam na LPG ( tak gdzies przeczytałem i tego sie trzymam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Daguś Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 Witam wszystkich, jestem szczęśliwą posiadaczką Micry SuperS z 1992r. Kolor czerwony, alumki, na benzynkę. Jeżdżę nią od około miesiąca i jestem bardzo zadowolona z tego autka, chodzi jak marzenie. Pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 4 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2004 No witam, witam. Myśle ze autko Cie nigdy nie zawiedzie i zawsze dowiezie na miejsce- szczególnie na zloty i spoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 juz tez ma m podgrzewane fotele na zime bomba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 oo qrcze,Mrówa masz w LX podgrzewane fotele?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 sam zrobiłem chcesz grzałki MACIKU :wink: załarwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciej_u Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 ueee taki patent :wink: nie,nie ,dzieki ,nie chce czesto jezdzi ze mna moj maly piecyk w postaci mojej kobiety... reszty domysl sie sam :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 załatwiłem grzałki wsadziłem pod tapicerke podłaczyłem i nic nie widac poza przyciskami z boku fotela (przełaczniki z mercedesaa 124 od foteli :wink: ) . a co do piecyka dobre ja sie ze swoim rozstałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi