TrueLie Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 (edytowane) Czas chyba też przedstawić swojego kapelusznika Nissan Micra k12 z 2003 roku (wersja 5d)Silnik to 1.4 w manualu Sprowadzony z Francji z przebiegiem 133 tys. kmZdjęcia wrzucę jak wróci z czyszczenia tapicerki Co do samego samochodu przeszkadza mi trochę wygląd ale za ten silnik to mogę przeboleć ten wygląd Jakość kiepska tylko i wyłącznie przez aparat w telefonie Edytowane 14 Lipca 2017 przez TrueLie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witaj Fajny ten "kapelusznik" - tak samo jak to określenie Zadowolenia i bezawaryjności życzymy! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Witaj Fajny ten "kapelusznik" - tak samo jak to określenie Zadowolenia i bezawaryjności życzymy! A dziękuję Fotel obrotowy do tego się zmieścił z sporym zapasem (po złożeniu tylniej kanapy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 A dziękuję Fotel obrotowy do tego się zmieścił z sporym zapasem (po złożeniu tylniej kanapy) Fotel powiadasz ... Przypomniało mi się , jak kupowałam krzesła do ogrodu ...Wymierzyłam je w sklepie, zmierzyłam otwór drzwiowy w mojej Primerze i stwierdziłam : "dam radę, jak je wsadzę jedno w drugie" ... wyniosłam kupione krzesła na parking przed sklep , do auta ... i doopa - nie weszło ani jedno Niby duże auto , a takie niepakowne To Twój mikrus jest lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Fotel powiadasz ... Przypomniało mi się , jak kupowałam krzesła do ogrodu ...Wymierzyłam je w sklepie, zmierzyłam otwór drzwiowy w mojej Primerze i stwierdziłam : "dam radę, jak je wsadzę jedno w drugie" ... wyniosłam kupione krzesła na parking przed sklep , do auta ... i doopa - nie weszło ani jedno Niby duże auto , a takie niepakowne To Twój mikrus jest lepszy Dorzuciłbym jeszcze monitor i komponenty do komputera ale właściciel miał spore obawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dorzuciłbym jeszcze monitor i komponenty do komputera ale właściciel miał spore obawy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tyle że sam fotel (nie zaznaczyłem) był w potężnym kartonie i sam był w częściach Do Clio Phase II(wersja 3D) brakowało 2-3 cm żeby zmieścić go z tyłu i zamknąć bagażnik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Tyle że sam fotel (nie zaznaczyłem) był w potężnym kartonie i sam był w częściach Do Clio Phase II(wersja 3D) brakowało 2-3 cm żeby zmieścić go z tyłu i zamknąć bagażnik Aaaaaa... widzisz! Bo Ty masz tę Micrę z elastycznej blachy! serio , to czasem do małego popierdółka więcej wejdzie niż do sedana - "piąte drzwi" są niczym wrota do raju w newralgicznych sytuacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueLie Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Aaaaaa... widzisz! Bo Ty masz tę Micrę z elastycznej blachy! serio , to czasem do małego popierdółka więcej wejdzie niż do sedana - "piąte drzwi" są niczym wrota to raju w newralgicznych sytuacjach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 (edytowane) A ja się rozstaję z moją Micrą i to z nieukrywanym żalem. Dealer zaproponował, ze da nam za nią upust 1200 GBP przy zakupie innego Nissana. 10 razy tyle co za nią zapłaciłem. Teraz będzie jako drugi samochód w rodzinie takie coś, przyszła użytkowniczka już się cieszy. Przy okazji proszę administratorów o dodanie zakładki Leaf; świat idzie do przodu, może nieco więcej użytkowników samochodzików na baterie się ujawni. =======Dodane 25.10======== Micra zamieniona na Leaf’a. Na pamiątkę pożegnalne zdjęcie z Micrą. Będzie mi jej brak :-( Edytowane 25 Października 2017 przez sanfran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 26 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Fajny zderzak miała... cała fajna popierdółka była Zdjęcie też fajne... (chyba nadużywam jednego wyrazu... No i fajnie! ) Zadowolenia z nowego nabytku! Chyba jesteś pierwszy i jedyny na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Felipesku Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Przyłączam się xD Moja Micra K11 jest po lifcie z 1999 roku z silnkiem 1.0 16v i juz 223000 km na liczniku, podczas rozruchu leciutenko przydymi do rozgrzania silnika potem jest ok, zastanawiam się na próbą samodzielnej regulacji zaworów tylko nie jestem pewien czy to coś da no i czy podołam bo do tej pory ustawiałem tylko w skuterze 4t... jednak Micra jest bardzo żwawa jak na swój przebieg. Wersja dość uboga bo nie ma żadnych dodatków niemniej jestem bardzo zadowolony z auta, ma dożyć jeszcze pół roku i jestem o to spokojny. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil_F Opublikowano 31 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Micra od Lipca 2008r w moich rękach. Początkowo służyło jako auto szkoleniowe (nuka Jazdy). W styczniu 2012r skończyła przygodę ze szkoleniem a żona zaczęła jeździć do pracy. Styczniu 2017r miała 370 000km przebiegu i nadal siedział oryginalny silnik 1.2 80KM w lipcu 2017 wymieniłem silnik na identyczny tylko z przebiegiem 60 000km. W tym roku w lutym zrobiłem kilka modyfikacji: Nowe amortyzatory Nowe tuleje poliuretanowe Powerflex Nowe sprężyny eibach Pozbycie się rdzy pod podłogą bagażnika i zbiornika paliwa. Tylne hamulce tarczowe Auto stoi na feldze 15`` i oponie semislick Race GC 195/50/15 short shifter Hydrauliczny ręczny chcę zmodyfikować: przednie tarcze na EBC Turbo Groove klocki Ferodo dolot i wydech Zamontować krótszą skrzynię biegów Proszę o podpowiedzi co i jak zmodyfikować Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
christian.norwik Opublikowano 30 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2018 (edytowane) Witam, Właśnie kupiłem nowe autko... Nissan Micra k11 1.0 (99r.)... cel? WrakRace... dla nie wiedzących o co chodzi link do filmu z moim Peugeotem 106 z XX MWR P.S. mam nadzieje, że wytrzyma wiecej niż 5 wraków... doszedłem do wniosku, że może kogoś zainteresuję los mojego czarnego Mikrusa więc założyłem oddzielny wątek dla niego: Strona główna > Modyfikacje samochodów > Projekty i prezentacje > Micra k11 WrakRace edyszyn Oczywiście szukam też chętnych na szpargały z Micry ale to tutaj (o dziwo ogłoszenia widoczne 7 dni o_O): Strona główna > Giełda > Sprzedam > Części Micra k11 WrakRace edyszyn 2.0 Edytowane 30 Czerwca 2018 przez christian.norwik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ThundererOne Opublikowano 8 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2019 Pozwolę sobie odświeżyć temat, kupiłem miesiąc temu więc się pochwalę. Ot taka ciekawa wersja K13 FL 1.2 z 2014 roku co ma biały dach i lusterka, wersja acenta.Wysłane z mojego XT1650 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi