Edek01 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Tą co zacieków brak po wyschnieciu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Demineralizowaną z karchera??? Nie mam destylarni! Może i szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 O przepraszam zjadłem Z przed demineralizowana Ja po gorącym pianowaniu mikro-proszkiem jeśli samochód ubłocony to spłukuje tym programem ! SUPER SPŁUKIWANIE I NABŁYSZCZANIE - woda zdemineralizowana Dokładnie spryskaj całą powierzchnie samochodu. Odległość lancy od powierzchni samochodu 50 cm. Do nabłyszczania stosowana jest woda demineralizowana z nabłyszczaczem. Nie wycieraj do sucha. Nabłyszczacz posiada własności osuszające. To nabłyszczanie i osuszanie. W tym programie myjnia wytwarza wodę zdemineralizowaną w procesie odwróconej osmozy. Do wody zdemineralizowanej (pozbawionej minerałów) za pomocą precyzyjnego systemu dozowania dodany zostaje osuszacz - nabłyszczasz. Spłukanie wodą zdemineralizowaną z osuszaczem - nabłyszczaczem powoduje zaskakujący efekt połysku bez plam i zacieków. Karoseria samochodu jest czysta, błyszcząca i zabezpieczona przed agresywnym wpływem środowisk. Woda doskonale spływa z karoserii dzięki chemicznemu osuszaczowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Tylko ,że ja mam swoją myjkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) A to będzie z zaciekami A sąsiadów masz widzę w porządku bo nie wolno na posesji myc samochodu!! Przed Eurochołchozem to na terenie prywatnym robiłeś co chciałeś, dziś nic nie możesz nakazy i zakaz! Edytowane 19 Maja 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Mogą mnie cmoknąć.Sąsiedzi mają więcej za skórą. Poza tym wszystkie środki są biodegradowalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Edek pomóż ....! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tylko całodobowe moczenie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tu pomoże tylko chemia do ciężarówek czyszczenia i namaczanie w pianie nie 15min a 30min i był by czyściutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Czyściutki tak,ale co z lakierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Troszku by dostał w kość ale od czego są regeneratory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Stary wózek,to i stary typ lakieru.Nie tak łatwo go zmarszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Ja powiem ci tak z moich obserwacji z mycia jednego z moich samochodów Iveco Daily lakier biały 2010r. Jeździłem raz w miesiącu na myjnie dla tirów bo na zwykłej nie szło go domyć! Był pianowany i myjkowy czekał 30min i zmywał kercherem gorącą wodą to samochód był jak z salonu wszystko było wymyte ! Kwas nie szampon ,po trzech latach poszedł na sprzedaż a lakier na nim pękał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Dobrze go piana wytrawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2015 Tak piana lakier strukturalnie osłabiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi