Karol_S Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Witam wszystkich Nissanmaniaków!! Od jakiegoś czasu nurtuje mnie jedno pytanie. Czy warto wymienić halogeny na xenony? Czy to wogóle poprawi komfort jazdy po zmroku i czy jest to opłacalne? Bo jak patrzyłem z grubsza na ceny lamp, prztwornic itd. to ceny są jakby z kosmosu Dodam tylko, że w salonie nissana koszt wycenili od 5000 zł w górę... Proszę o szczere opinie i rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 22 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2015 Ksenon moim zdaniem jest dużo lepszy niż halogen, ale w Twoim przypadku interes całkiem nie opłacalny( nie mówimy oczywiście o pseudo tuningu w stodole na chińskich żarnikach) Ksenon daje jasne mocne światło i pożera mniej prądu, Ty pomyśl ewentualnie o lepszych żarówkach konkretnej firmy i tyle. Takie moje zdanie. Dołożenie ksenonów to: lampy z przetwornicami, spryskiwacze reflektorów i układ samo poziomowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol_S Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2015 Z tego wszystkiego mam tylko spryskiwacze reflektorów Moze zamontuje ciut mocniejsze żarówki, bo i klosze mam nowe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.