jaca V6 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Chciałbym pozać Wasze zdanie właśnie co do piór wycieraczek, musze na wiosne wymienić a nie wiem z jakiej firmy wybrać. Niby szczegół a jednak ważny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cysio Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 ja polacam Valeo - komplecik do 50 pln i spisuja sie znakomicie alca (grafitowane)- tego nie moge polecic bo po 2 tygodniach nie szlo wytrzymac w aucie tak piszczaly a jak chcesz juz naprawde wypasione to polecam Valeo ale plaskie - nie maja metalowego piora tylko cale wylane sa plastikiem - sam nie uzywalem ale podobno rewelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Cysio ma rację w sprawie Valeo. Oprócz Valeo bardzo dobre są też Champion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Myślałem o Champion aerovantage, znalazłem w hurtowni po 20 kilka zeta za szt. Valeo kupiłem raz i po 3 miesiącach były do wyrzucenia, urzytkowane w lato-jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monia Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 krótko i na temat: Champion ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwinto Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 alca (grafitowane)- tego nie moge polecic bo po 2 tygodniach nie szlo wytrzymac w aucie tak piszczaly Kurcze, to ja mam jakies inne Alca, bo mam je od listopada i nie piszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Czeso Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Valeo forever :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin101 Opublikowano 25 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 mialem valeo przez 2 sezony - bardzo zadowolony bylem z Boscha tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 25 Lutego 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2005 Widze że w grę wchodzą Valeo i Champion, dzisiaj wybrałbym te drugie ale jeszcze poczekam. Każda firma ma chyba jakiś asortyment, może jedne Valeo są dobre a inne nie. Tu chyba wyznacznikiem jakości jest cena, ale z drugiej strony nie zawsze, te Valeo co kupiłem kosztowały 70 dłuższa i 50 krótsza (pln) (suzuki swift) no i nie zdałe egzaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Chciałbym pozać Wasze zdanie właśnie co do piór wycieraczek, musze na wiosne wymienić a nie wiem z jakiej firmy wybrać.Niby szczegół a jednak ważny. Pozdrawiam to ja psotarams ie byc oryginalny i isc za polskim produktem - polecam MOTGUM naprawde rewelacyjne wycieraczki tanie. ja osobiscie jesli niema potrzeby zmianaic calego piora to zmianiam tylko sama gumke - wtedy ksozt ok 15 pln za wymiane wszystkich gumek. kiedys bawilem sie w inne wycieraczki i powiem tak : valeo , champion, bosh - drogie i malo wydajne ( tj szybko padaja) hipermarketowe syfy 0 alco i inee - piszcza i szybko przestaja dobrze zbierac w MakroCashe kiedys kupilem fajen wycieraczki za male pieniadze - rewelacja - sam stelza wykorzystalem chyba z 10 razy ( wyminialem same gumki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 ja tam nie narzekam na wycieraczki z reala hihi po 10 zeta za sztuke, calkiem spoko. jak bys mial ok 180 pln na zbyciu to sa te nowe valeo silencio same gumki bez stelarza jak w nowych passatach... wygladaja super i ponoc zbieraja duzo lepiej niz zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 26 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2005 Faktycznie Alca to wycieraczki które po ok dwóch tygodniach częstej pracy, wydawały odgłosy jak bb pracowały po oblodzonej szybie.... w lato. Zawsze kupowałem Valeo, bo były według mnie drobie ale bardzo dobre. Natomiast w ostatnim czasie zakupiłem Motgum i polecam ten rodzimy produkt, działają już dłuższy czas bez żadnych problemów, przy czym cena jest też na poziomie. Polecam Motgum. P.S. Szeroko dostępne na giełdzie sam. na Żeraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darecki Opublikowano 27 Lutego 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2005 Zawsze kupowałem BOSCHA najtańsze i były Ok , wytrzymywały bez piszczenia pół roku albo dłużej (czyli jak u mnie 12 000km i więcej) jak zaczynały piszczeć to do kosza i nowe. NIE MA CHYBA NIC GORSZEGO OD PISZCZENIA WYCIERACZEK, JAK MNIE TO DRAŻNI. Teraz mam jakieś inne może do końca zimy dolatam, na wiosnę znowu Bosch. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Muszę zmienić wycieraczki. Prosze o pomoc jakiej firmy wycieraczki wybrać. Słyszałem, że Champion'a są b. dobre ale drogie :?: Dzięki za ew. sugestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n15_krk Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 bardzo dobre sa rowniez Valeo, szczegolnie model "bez oprawek" (taki jak seryjnie montuja w nowych Audi VW itp.) ale niestety bardzo drogie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 JA założyłem ostatnio BOSCH - jestem zadowolony, bardzo ładnie zbierają. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 do tej pory miałem Boscha a teraz po zimie zmieniłem na Championy i jestem zadowolony - 30 zł za dwie szt. to chyba nie majątek Pozdrooo.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogol Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 po zimie zmieniłem na Championy i jestem zadowolony - 30 zł za dwie szt. Gdzie są takie tanie Championy :?: Mój znajomy ma Boscha, ale skaczą po szybie Czy na allegro można znaleźć coś ciekawego :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość InterCell Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Kupiłem swoje w Norauto przy M1 Wa-wa - Ząbki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 bardzo dobre sa rowniez Valeo, szczegolnie model "bez oprawek" (taki jak seryjnie montuja w nowych Audi VW itp.) ale niestety bardzo drogie :? Nie zaś takie przesadnie drogie. 103zł za komplet 2 sztuk. Tyle, ze ramiona trzeba mieć specjalne lub kupić Bosche AERO lub Valeo wraz adaptorem pod zwykłe uchyty. Generalnie odradzam zakup tych wycieraczek bo kradną je na potęgę Ja mam już drugi komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Tak jak poprzednicy pisali dobre są Championy i Valeo. Najlepiej je kupować w sklepach gdzie mają na sztuki, a nie w blistrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobroy Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A ja co wiosnę kupuję same gumowe piórka. Pół godziny roboty i mam założone nowe gumki. Gumki są po 6 zł, zawsze kupuję najdłuższe i przycinam. Tylko skrzypią mi te cholerne wałki wycieraczek w podszybiu i nie umie sobie z tym poradzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristobal Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Tylko skrzypią mi te cholerne wałki wycieraczek w podszybiu i nie umie sobie z tym poradzić Poczytaj sobie tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...pi%B1ce+ramiona może o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietkas Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ja zakładałem najpierw boscha, ale po ok 5-6 miesiączch strasznie zaczynałypierdzieć po szybie. Teraz mam polskie firmy motgum, są bardzo dobre i jak narazie nie mam się za co do nich przyczepić. Mam je od roku, zbierają wyśmienicie i nie pierdzą jak bosch, są tanie i na sztuki ok.10 zł za sztukę.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 motgum :!: tanie i dobre 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi