jolo Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) a ma może ktoś opisane wszystie znaczenia kodów bo nie kumam kilku Numer kierunkowy: EL1 LMPQ2: F / Światła dzienne Edytowane 28 Lipca 2014 przez jolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel7316 Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Witam.Prosze o sprawdzenie nr.vin. SJNFAAN16U0588178. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgan14 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Planuję zakup primerki, dlatego też proszę was o rozkodowanie nr VIN: SJNFCAP11U0594230 Może ktoś zna hostorię tego pojazdu i doradzi czy warto fatygować się przez pól kraju na oględziny z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Po vinie to raczej go nikt nie kojarzy podaj jakiś link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morgan14 Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 podaje link do aukcji: http://allegro.pl/show_item.php?item=4469723070 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzeRuSco Opublikowano 30 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2014 Popytaj na konkurencyjnym forum nz bo tam jest wystawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wzbyszko Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Czy mogę prosić o sprawdzenie VIN mojego Nissana? VIN: VSKTDAV10U0160420 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czesc. Czy ktos moglby mi sprawdzic historie pojazdu oraz wersje wyposazenia. Z gory Dzieki nr vin SJNTBAP12U0007280 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Czesc. Czy ktos moglby mi sprawdzic historie pojazdu oraz wersje wyposazenia. Z gory Dzieki nr vin SJNTBAP12U0007280 Historia pojazdu, to tylko w serwisie i to w tym gdzie był serwisowany. Nissan nie prowadzi informacji globalnej z całego kraju. Globalnie mogą być odnotowane tylko i wyłącznie kampanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olech90 Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dobrze wiedziec. Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawte Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć; Bardzo proszę o rozkodowanie VIN SJNTFAP12U0214138 Najbardziej interesuje mnie silnik / wersja PS. Z jakich aplikacji korzystacie do rozkodowywania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć; Bardzo proszę o rozkodowanie VIN SJNTFAP12U0214138 Najbardziej interesuje mnie silnik / wersja PS. Z jakich aplikacji korzystacie do rozkodowywania? Rozkodowania, to tutaj http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/13677-numer-vin-rozkodowanie-strony-internetowe/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawte Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cześć; Żadna z tych stron jakoś nie wyświetla mi się prawidłowo, lub nie pokazuje mi pełnych informacji. Mógłby ktoś próbować z tym VINem powalczyć: SJNTFAP12U0214138 ? Bardzo zależy mi na rodzaju silnika. Wiem że mam 1.9DCI F9Q - ale tam później powinny być jeszcze 3 cyfry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel19791 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Panowie ja tez mam prosbe prosze o sprawdzenie mojego autka Sjnfbap12u0110152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Panowie ja tez mam prosbe prosze o sprawdzenie mojego autka Sjnfbap12u0110152 Pisałem już wyżej........ .....Historia pojazdu, to tylko w serwisie i to w tym gdzie był serwisowany. Nissan nie prowadzi informacji globalnej z całego kraju a tym bardziej jeśli sprowadzony. Globalnie mogą być odnotowane tylko i wyłącznie kampanie....... Co innego jest rozkodowanie, a co innego sprawdzenie historii. Cześć; Żadna z tych stron jakoś nie wyświetla mi się prawidłowo, lub nie pokazuje mi pełnych informacji. Mógłby ktoś próbować z tym VINem powalczyć: SJNTFAP12U0214138 ? Bardzo zależy mi na rodzaju silnika. Wiem że mam 1.9DCI F9Q - ale tam później powinny być jeszcze 3 cyfry. Pozdrawiam. O żadnych cyferkach nie wiem i się nie znam. Jeszcze takich nie widziałem. Może tutaj "w podstawach", czegoś więcej się dowiesz http://pl.wikipedia.org/wiki/Nissan_Primera Mam tylko tyle... Kod VIN: SJNTFAP12U0214138 Model: PRIMERA Seria: P12E Data produkcji: 09.2004 CIAŁO: WAGON SILNIK: F9Q POL PWR: 88KW GRADE: KOMFORT TYP TRANS: 6-biegowa manualna TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: KY0 Kolor wykończenia: G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam jutro mam zamiar kupic qashqaia. Czy moglbym poprosic o rozkodowanie. vin: Sjnfcaj10u1072139 Dziekuje za pomoc Zalezy mi glownie na miejscu pochodzenia. Bo ponic jest z niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Witam jutro mam zamiar kupic qashqaia. Czy moglbym poprosic o rozkodowanie. vin: Sjnfcaj10u1072139 Dziekuje za pomoc Zalezy mi glownie na miejscu pochodzenia. Bo ponic jest z niemiec. "Szedł"- był produkowany na rynek, Niemcy, Austria, Szwajcaria a gdzie "wylądował", to tego nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 P.Mirku a cos wiecej da rade powiedziec oczywiscie historia tylko w serwisie to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ale piszesz w temacie -->Historia serwisowa<-- Natomiast o rozkodowaniu VIN, to jest całkowicie inny temat, lecz z uwagi iz i tutaj często zadawane są te pytania /bo jakoś temat "mało widoczny"/, to podam Ci kolego tutaj, to co mam i mogę ustalić. Kod VIN: SJNFCAJ10U1072139 Model: QASHQAI Seria: J10E Data produkcji: 06.2007 CIAŁO: 5 drzwi luk POWRÓT SILNIK: K9K typu silnika POWIERZCHNIA: EUROPE C DRIVE: 2 KOŁA GRADE: Visia TYP TRANS: 6 biegowa manualna TRANS Numer kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: B52 Kolor wykończenia: G REGEG: CEN, Niemcy, Austria, Szwajcaria Sterh: F / RADIO CD 1 W / Hands Free TELEFON VDCS2: F / KONTROLA POJAZDU DRIVE Inne źródło podaje..... Tylko przybliżony wynik MARKA Nissan MODEL Qashqai TYP Suv ROK PRODUKCJI 2007 SKRZYNIA BIEGOW Manual POJEMNOSC 1461 RODZAJ PALIWA Diesel LICZBA DRZWI 4/5 MOC 105 KM / 77 kW OPIS srebrny-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, radio, wspomaganie kierownicy, komputer, kierownica wielofunkcyjna, ABS, ASR, poduszki powietrzne, immobiliser, ESP, hak, alufelgi, światła przeciwmgłowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm_x86 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam, czy ktoś mógłby sprawdzić historie serwisową P12 tki na podstawie tego vinu: SJNFBAP12U0147908 ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Witam, czy ktoś mógłby sprawdzić historie serwisową P12 tki na podstawie tego vinu: SJNFBAP12U0147908 ? Pozdrawiam ASO w PL nie prowadzi takich danych. Nawet jeśli samochód np. z W-wy będzie naprawiany w Gdańsku, to Gdańsk nie posiada takich danych. Mogą być tylko odnotowane darmowe kampanie. To samo tyczy się samochodu sprowadzonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJSign Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam Mam prośbę o odkodowanie wszelkich możliwych danych z numeru: SJNTCAP11U0551947. Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 6 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2015 Witam Mam prośbę o odkodowanie wszelkich możliwych danych z numeru: SJNTCAP11U0551947. Z góry dziękuję i pozdrawiam Proszę bardzo..... Kod VIN: SJNTCAP11U0551947 Model: PRIMERA WAGON Seria: WP11E Data produkcji: 12.2000 CIAŁO: WAGON SILNIK: SR20DE typu silnika POWIERZCHNIA: CENTRAL EUROPE SPEC GATUNEK: EP2 TYP TRANS: 5 manualną TRANS Kierunkowy: EL1 Kolor korpusu: Z11 Kolor wykończenia: K ABAGS: KIEROWCA ASSIST a boczna poduszka ACON2: F / AIR CON ANTH2: centralny zamek z pilotem + ALARM BLTT5: 3PT RR CTR PASEK CLAS3: ELEGANCE SPEC CNET2: F / CARGO NET COLD2: F / zimnym klimacie DWHLC: F / 15in ALLOY BRIGHT LMPF6: F / FOG LAMP LMPHW: wyładowczych REFLEKTORY PWDW3: FR & RR PWR WINDOWS REGEG: F / GER SMETX: TRIP COMPUTER Stert: W / CD zmieniarka 6 SPKR STTMJ: F / skóra stan SWRC2: F / RR KONT-RADIO TUNG SW WHST6 : WOOD EFEKT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol1911 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam, bardzo proszę o sprawdzenie vin SJNTAAP1242290658 oraz SJNTBAP124227. W przypadku obu kraj producenta Wielka Brytania, co to oznacza? Z góry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 Witam, bardzo proszę o sprawdzenie vin SJNTAAP1242290658 oraz SJNTBAP124227. W przypadku obu kraj producenta Wielka Brytania, co to oznacza? Z góry dzięki za info. SJNTAAP1242290658 Tylko przybliżony wynik MARKANissan MODELPrimera TYPWagon ROK PRODUKCJI2000 SKRZYNIA BIEGOWManual POJEMNOSC1597 RODZAJ PALIWAPetrol LICZBA DRZWI4/5 MOC100 KM / 74 kW OPISzielony-metallic, el. szyby, el. lusterka, klimatyzacja, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, tapicerka welurowa, ABS, autoalarm, poduszki powietrzne, immobiliser, światła przeciwmgłowe Co do drugiego, to VIN niezgodny i brakuje 4 znaków. Jeśli chodzi o zapytanie o Wielką Brytanię, to tam został wyprodukowany gdyż tam jest fabryka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi