Krystian_Nesta Opublikowano 11 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Podobno ktoś gdzieś bociany dzisiaj widział Luka270 jak mi braknie części to podjade do Ciebie, blisko mam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka270 Opublikowano 11 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 nie ma sprawy :)jak na obecny etapie śrubek mi nie brakuje :)a zawsze to będzie raźniej wybrać się na Majówę 4/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Ludzie! jaki olej dobrać do tylnego mostu z LSD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 13 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Do jakiego samochodu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 na przykład ten z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 14 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Może być też taki http://www.sklepy24.pl/sklep/motobajery_pl/produkt/olej-castrol-syntrax-limited-slip-75w140-1l-saf-xj-/10435 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 15 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Podaliście mi dwa technicznie różne produkty. Czy wystarczy specyfikacja 80W-90 czy jednak musi być lepkość podniesiona do 140? Jeżeli taki lejecie do swoich mostów LSD i wszystko jest jak najbardziej poprawne to ok. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czifu Opublikowano 15 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja w swoim mam 80W-90, ale w nowszyc konstrukcjach może być stosowany 75W-140, spróbuj po katalogach producentów olejów poszukać. http://www.castrol.com/castrol/sectionbodycopy.do?categoryId=9040701&contentId=7074467 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 21.02.2014 żeby Was nie zanudzać zrobie mały przeskok i zapodam tylko 2 foty jak to teraz u mnie wyglada: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka270 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ktoś kiedyś napisał teraz i ja to pisze'' daj spokój.... jak przeglądam Twoje realizacje do łapie doła B)''ja tez taka ramę chce !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) HYDROGRAF twój oprócz terenówki bawisz się RC ?? Edytowane 25 Lutego 2014 przez paweln7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 25 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 HYDROGRAF twój oprócz terenówki bawisz się RC ?? Skąd wiesz ze to Hydrograf? to jest majstra który mi to pomaga ogarnąć. Koleś mocno zajawiony w tym temacie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweln7 Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Między sobą i nietylko słyszałem lepsze określenia dla naszych pasji sam się bawię ponad dwadziescia lat zabawkami dla małych i nieco więkrzych dieci na wodzie i w powietrzu a do jazdy po ziemi mam D22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krakoz Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) Podziwiam kolegę za chęci i prace wykonane nad rekonstrukcja ramy , Efekty jest powalający .Super Edytowane 5 Marca 2014 przez Krakoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 15 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 no to widzę że mam godnych naśladowców i moje d21 nie będzie już jedynym pickupem z super rama w pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 26 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2014 witam. mało ostatnio sie dzieje w temacie ale na forum bywam zeby nie bylo;) jak To powinno być zamontowane? tak: czy tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luka270 Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Nesta jutro odpowiem ;)jak to to samo co d21;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/b2e447f6ce3e631c.html Edytowane 28 Marca 2014 przez Luka270 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezzo Opublikowano 28 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2014 (edytowane) Witam po długiej przerwie. Dzisiaj sprzęt opuścił garaż o własnych siłach. Montaż silnika, osprzętu i kabiny zleciłem zaprzyjaźnionym mechanikom. W kwietniu czekają mnie jeszcze naprawy blacharsko-lakiernicze i montaż pozostałych gratów. Dzisiaj wygląda to tak: Edytowane 28 Marca 2014 przez mezzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Krystian : na górnym zdjęciu jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Krystian : na górnym zdjęciu jest dobrze dzieki, moze juz wkrotce uda sie przykrecic. Obecnie jestem na etapie poszukiwań miski olejowej. Udalo mi sie zlokalizować jedną ale niestety facetowi nie chce sie jej nawet wystawic na aledrogo. Juz nawet dzwonie i smsy śle zeby był łaskawy wysłac za pobraniem. Nie wiem , mam wrażenie ze te auto-szroty maja sie tak dobrze ze mogą wybierać sobie klientow. Witam po długiej przerwie. Dzisiaj sprzęt opuścił garaż o własnych siłach. Montaż silnika, osprzętu i kabiny zleciłem zaprzyjaźnionym mechanikom. W kwietniu czekają mnie jeszcze naprawy blacharsko-lakiernicze i montaż pozostałych gratów. Dzisiaj wygląda to tak: Sporo go dzwigło do góry;) ps. ładne trawniki masz koło domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezzo Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No, trochę wyższy jest, ale zarazem twardszy. Nie wiem na ile jest to zasługa nowych polibuszy, a ile nowych drążków i resorów. Ale usztywnienie jest znaczące. Dzięki, jutro zwrócę szczególną uwagę na to miejsce i się przyglądnę mu. praca nad kabiną: 2013-12-10 12.11.00.jpg 2013-12-10 12.11.16.jpg 2013-12-10 12.11.21.jpg Napisz mi proszę, czym potraktowałeś kabinę w środku? Tam też trochę rdzy znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1 na rdzę dałem takiego rast killera czyli mleczko co wiąże rdze. 2 na spawy to taki specyfik specjalny elastyczny i przylegajacy dedykowany do spawów własnie ale nazwy nie mam. 3 reszta to podkład epoksydowy co mi został z malowania ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezzo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 1 na rdzę dałem takiego rast killera czyli mleczko co wiąże rdze. 2 na spawy to taki specyfik specjalny elastyczny i przylegajacy dedykowany do spawów własnie ale nazwy nie mam. 3 reszta to podkład epoksydowy co mi został z malowania ramy. Czyli "zdzieramy" wszelkie już istniejące uszczelnienia, wytłumienia itp. itd i robimy od nowa. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian_Nesta Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ludzie!!! pilnie potrzebuje przysługi od kogoś z okolic Gdańska (kościerzyna). HELP!!! Dobra, już nie trzeba. zresztą z przykrością stwierdzam że i tak nie było odzewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekh2 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ludzie! jaki olej dobrać do tylnego mostu z LSD? przeglądam temat i trochę późno ale napiszę olej tylko z formułą ls inaczej zniszczysz most znam z doświadczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi