Gość SimonWarka Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam! Staję przed wyborem nowych żarówek, jako prezent pod choinkę haha W kwestii reflektorów zaryzykuje jednak Philipsy BlueVision...ale pytanie mam o żarówki deski/zegarów. Wiem, że są te T5....tyle, że allegro brak jest firmowych....macie jakieś sprawdzone źródło z którego mógłbym kupić? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 W kwestii reflektorów zaryzykuje jednak Philipsy BlueVision...ale pytanie mam o żarówki deski/zegarów. philipsy ladnie swieca jak narazie mieisac wytrzymaly zarowki kupowalem u tego delikwenta a diody jezeli dobrze pamietam to u TEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Witam Podepnę się pod temat. Zauważyłem ostatnio że coraz częściej zdaża mi sie że po odpaleniu auta i załączeniu świateł lewe mijania się nie zapala, ale PO załączeniu na chwilę długich już świeci. Dziwne . Ale nie o to mi chodzi. U mnie jak ta jedna żarówka się nie pali, to zauważyłem, że kontrolka od świateł długi bardzo słabo się pali. W ciemności to widać, a jak już ta lewa żarówka zacznie świecić to kontrolka gaśnie. Czy u Was też tak jest? Czy to może być oznaczać, że kostka mi się przepala? Podejrzewam, że może to być spowodowane, zmniejszeniem rezystancji obwodu i dlatego tak się dzieje. Podobnie jest w przypadku gdy przepali się jakaś żarówka od kierunkowskazów, wtedy one szybciej mrugają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimonWarka Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 W kwestii reflektorów zaryzykuje jednak Philipsy BlueVision...ale pytanie mam o żarówki deski/zegarów. philipsy ladnie swieca jak narazie mieisac wytrzymaly zarowki kupowalem u tego delikwenta a diody jezeli dobrze pamietam to u TEGO Dzięki za informacje. Ostatnie: ile potrzebuje do K11 w wersji bez obrotomierza? Dobrze wyczytałem, że 5? Wezmę chyba białe :mikolaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 12 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2008 Tyle samo, co z obrotomierzem, czyli 4 lub 5 jeśli liczyć podświetlenie zegarka. Smoła, a jak poruszasz delikatnie "pajączkiem" od świateł, to czasem nie migają? Jeśli tak, to styki przełącznika... jeśli nie, to raczej kostki przy światłach (te drugie łatwiej obejrzeć). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Domiss to jednak kostka :/. Dziś się temu przyjrzałem. Powiedz mi, czy takie kostki można kupić nowe, czy muszę skombinować jakieś używane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Smoła, nowe mozesz kupic koszt od 1zl do 4zl w motoryzacyjnych, tylko te tansze nie maja zabezpieczenia z tylu (nie sa zabudowane) http://allegro.pl/search.php?sg=0&string=kostka+h4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Smoła Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Dzięki eX za odpowiedź i linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 Smoła, a prosze cie uprzejmie, ja tez musze zmienic mlodej juz dwie kostki auto stoi pod domem, mloda jezdzi do pracy busem a ja zalegam chory u mojej micrze juz nie pomaga nawet ruszanie kostka na zarowkach sa tylko postojowe i jedno drogowe - w mojej w sumie sa polamane przewody przy samych kostkach. :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 wczoraj kupiłem sobie zestaw żaróweczek Philips Blie vision xenon effect i powiem wam ze jakiegos oszałamiającego wrażenia to na mnie nie zrobilo... świecą troche lepiej a przede wszystkim na biało a nie na żółto ale bez rewelacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 PrInGeLs, bo kupiles przereklamowane zarowki trzeba bylo przesledzic uwaznie temat jaka jest teraz cena zestawu BV ? tak w motoryzacyjnym/na stacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 jak dla mnie Philipsy BV swieca bardzo dobrze .... moze masz brudne odblysniki w reflektorach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eX Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 ja? mam nowe zamienniki coyot kup sobie osramy +50 i sprawdz jak to swieci moze zmienisz zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 7 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 mialem osramy przed philipsami i świeciło podobnie ... dla mnie BV wystarczy ... co do lamp mowilem o PrInGeLs, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PrInGeLs Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 za komplecik BV dałem 64 zł ale za 4 żarówki znaczy 2 zwykle i 2 pozycyjne wiec chyba nie drogo z allegro zresztą z odbiorem osobistym w warszawie... ps. Wywalilem katalizatorek co w połączeniu z wydechem końcowym WMsporta o srednicy 9cm dało za***isty efekt... przyśpieszenie skoczylo niewyobrazalnie, mieli gume na 2 do odcięcia nie łapie przyczepnosci mam teraz jakies 80 km. nastepna faza przyciemnienie tylnych szybek ale to kolejne 300 zł.... tylko myśle o ile %.... ;/ i w ferie jade zakupić alu Nissan Forever :kosci: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 ps. Wywalilem katalizatorek co w połączeniu z wydechem końcowym WMsporta o srednicy 9cm dało za***isty efekt... przyśpieszenie skoczylo niewyobrazalnie, mieli gume na 2 do odcięcia nie łapie przyczepnosci mam teraz jakies 80 km. nastepna faza przyciemnienie tylnych szybek ale to kolejne 300 zł.... tylko myśle o ile %.... ;/ i w ferie jade zakupić alu Nissan Forever :kosci: przy tej pogodzie to normalne,a jak sie postarasz to do 3 nie zlapiesz przyczepnosci :diabel: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 8 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2009 no moj zrywa nawet na 4biegu Na lodzie ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Micra Potwór Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam ponownie wszystkich Mikronetowcw.Moje pytanko jest jakie wszystkie zarowki tz. tyl,przod,boki kierukowskazy.Co zrobic przymulonymi kloszami.sory za bledy klawiatura mi siada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość coyot Opublikowano 11 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2009 Witam ponownie wszystkich Mikronetowcw.Moje pytanko jest jakie wszystkie zarowki tz. tyl,przod,boki kierukowskazy.Co zrobic przymulonymi kloszami.sory za bledy klawiatura mi siada przymulone klosze trza odmulic... znaczy sie wyjac i wyczyscic [tansza opcja] ... albo wymienic na nowe [droższa opcja] :diabel: innej rady nie ma :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtasyGirl Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 przpaliła mi się jedna żaróweczka od stopu. jaki symbol tej żarówki jest bo nie wiem jaki kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 a moze lepiej i najpewniej zdemontowac stara pod sklepem i ja pokazac sprzedawcy>? zawsze milej sprzedawcy jak wie co ma podac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtasyGirl Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 a moze lepiej i najpewniej zdemontowac stara pod sklepem i ja pokazac sprzedawcy>? zawsze milej sprzedawcy jak wie co ma podac gorzej jak bede kupować w markecie a swoją drogą, ma ktoś może schemat wszystkich światełek w mikrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ale chodzi ci o zarowke tylna stopu w zwyklym kolszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ExtasyGirl Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ale chodzi ci o zarowke tylna stopu w zwyklym kolszu? dokładnie to lewa tylna (przednich przecież nie ma) żarówka światła stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borciuch1964 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 hahaha pytalem dlatego ze jeszcze jest 3swiatlo stopu male w micruskach? czy mi sie wydaje? ja polecam ci wyjac zarowke i isc do zwyklego sklepu motoryzacyjnego po nowa hipermarketowe moga dlugo nie pozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi