kakis Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 przebieg 107 tys. juz dzwoniłem przed świętami i kolo wtorku pojadę go obejrzeć, Cena podana to brutto. a jeszcze jedno na co zwracać uwagę w tym modelu i w tym silniku? co się często psuje? oprócz kiepskich amortyzatorów? 4 i 5 foto (może się myle) sprawdź po tylnią prawą lampą coś tam nie tak na łączach (a w opisie bezwypadkowy), ogólnie to tylnia klapa i tylni zderzak iny odcień może tylko wina foto będziesz to sprawdzisz na żywo, 6 foto prawy przód listwa nadkola przy wejściu na przedni zderzak coś za bardzo odstaje, 8 foto sprawdź co to za ślady na zderzaku w miejscu łączenia z karoserią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2012 4 i 5 foto (może się myle) sprawdź po tylnią prawą lampą coś tam nie tak na łączach (a w opisie bezwypadkowy), ogólnie to tylnia klapa i tylni zderzak iny odcień może tylko wina foto będziesz to sprawdzisz na żywo, 6 foto prawy przód listwa nadkola przy wejściu na przedni zderzak coś za bardzo odstaje, 8 foto sprawdź co to za ślady na zderzaku w miejscu łączenia z karoserią szczerze mówiąc na fotkach wygląda właśnie jakby był malowany :/ ale jeżeli to pierwszy właściciel... ewentualnie sprawdzić VIN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitu90 Opublikowano 9 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2012 wielkie dzięki za zainteresowanie, pojadę jutro to go dokładnie obejrzę pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajot04 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 szczerze mówiąc na fotkach wygląda właśnie jakby był malowany :/ ale jeżeli to pierwszy właściciel... ewentualnie sprawdzić VIN. a co ci da sprawdzanie VIN przy polskim, salonowym samochodzie... i po co ? co do wyciągania wniosków o malowaniu na podstawie zdjęć - no ciekaw jestem - tu akurat wygląda to na normalne odbicie/załamanie światła i efekt zmniejszania zdjęcia - zawsze wyjdą artefakty i braki w przejściach tonalnych. Co do koloru zderzaka - QQ tak ma niestety - odcień lakieru jest nieco inny prawie w każdym kolorze i roczniku, I jest to widoczne właśnie bardziej na zdjęciach niż w 'lifie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nat5 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2012 (edytowane) Witajcie! Zmieniam właśnie wysłużoną Almerkę na QQ - interesują mnie parametry takie jak najmocniejszy silnik benzynowy, 4x4 i automat, więc wybór raczej mam mały. Auto kupuję na firmę więc koniecznie faktura no i tutaj znalazłam bardzo ciekawy egzemplarz: http://otomoto.pl/ni...-C23093478.html Mam pytanie co o nim sądzicie? Mam problem bo nie mogę nigdzie znaleźć co było w standardowym wyposażeniu Tekna w 2008 roku, a jakoś wydaje mi się że to nie jest Tekna, tylko Acenta. Ale nie znam się na tym - poszukałam tylko sporo w internecie i jakoś mam takie wrażenie. Dodatkowo dziwi mnie te 8 poduszek, standardowo jest 6.. Cena jest wg mnie o parę tysięcy za duża jak na ten przebieg i ten rocznik, ale argument pewnie będzie taki że tych samochodów dużo na rynku nie ma... Bardzo Was prosze o opinie i ewentualne wskazówki na co zwrócić uwagę - w czwartek/piątek jadę go oglądać i ewentualnie wziąć na przegląd do ASO. Jest dostępny jeszcze filmik gdzie pokazują ten konkretny samochód - Jedyne co zauważyłam to że jest zjechany plastik nad klamką od wewnątrz w drzwiach kierowcy. Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez nat5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 (edytowane) cena z kosmosu, poprzecierana kierownica i ten silnik wyglądem jakoś nie pasuje do przebiegu ( duuużo plaku ktoś tam nałożył), jak masz dać 70dych za autko to już masz wybór w mercedesie ML w164 Ale jak się kobieta uprze tooo.... twój wybór, ale servis niech potwierdzi stan i przebieg auta. Jeśli autko było servisoane (w co bardzo wątpie) to servis by zaraz wymienił i ten plastik nad klamką i ta kierownice Edytowane 11 Kwietnia 2012 przez kakis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nat5 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 A, no właśnie - ksenony, racja. A swoją drogą to chyba daltonista dobierał kolor tapicerki.. Co do ceny to kosmiczna rzeczywiście - ja odlicze 6000 VATu ale to i tak bardzo dużo. Ten rocznik, podobne wyposażenie i mniejszy przebieg oscylują w granicach 57-60 tyś. A tutaj 69 000 ! Myślę że powiem z góry że więcej niż 60 nie dam, aczkolwiek targowanie się z komisem to pewnie dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nat5 Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 cena z kosmosu, poprzecierana kierownica i ten silnik wyglądem jakoś nie pasuje do przebiegu ( duuużo plaku ktoś tam nałożył), jak masz dać 70dych za autko to już masz wybór w mercedesie ML w164 Ale jak się kobieta uprze tooo.... twój wybór, ale servis niech potwierdzi stan i przebieg auta. Jeśli autko było servisoane (w co bardzo wątpie) to servis by zaraz wymienił i ten plastik nad klamką i ta kierownice Naprawdę sądzisz że serwis wymieniłby te elementy? przecież to zwyczajne "zużycie materiału". Z kierownicą nie widzę tych przetarć, przyjrzę się na żywo. A silnik to już w ogóle nie wiem. W serwisie powiedzieli że mogą mi podać 100% stan auta i jego pewny przebieg bo podłączają go do komputera, biorą na podnośnik i oglądają każdą część po kolei oraz robią dokładny pomiar grubości lakieru. Samochód przyjemnie jest już mieć, ale kupowanie to dramat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis Opublikowano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2012 tak myślę że serwisy by wymienił te elementy, wymieniają gałki od biegów bo schodzi srebrny lakier, wymieniają dźwignie od ręcznego bo schodzi lakier z tego przycisku co wciskasz więc kierownice i przy klamce też by wymienili. Autko 2008 więc gwarancja skończyła się 2011 kilka miesięcy temu zależy z którego miesiąca, jeżeli tak jak w opisie że servisowane to na bank to przy klamce by wymienili. Na pomiar lakieru to nie masz co patrzeć autko z Poznania tam idziesz na giełde i kupujesz element w jakim chcesz kolorze bez malowania. Ale servis co do przebiegu i stanu musisz zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodyguard41 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witam. Zamierzam zmienić auto i wybór padł na Nissana Q. Znalazłem u siebie w mieście auto z 2010r. z full wyposażeniem, ale cena mnie intryguje. Czy możliwe, żeby był po 30 tyś zł? Proszę bardzo o komentarze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) bardzo dziwna cena http://otomoto.pl/nissan-qashqai-4x4-C23966414.html to ten? cena rewelacja zwłaszcza biorąc pod uwagę silnik/wyposażenie, no i powinien być na gwarancji. Trzeba obejrzeć najpierw może to perełka... Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez MKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paba Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 i zdjęcia jakby kalkulatorem robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) To na pewno nie 2010 rocznik. Inny model, starszy. Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez arti5c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lutenet Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 To na pewno nie 2010 rocznik. A po czym to wnosisz ??? Czyżbyś rocznik szyb odczytał ze zdjęć czy może gdzieś VIN się dopatrzyłeś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 A po czym to wnosisz ??? Czyżbyś rocznik szyb odczytał ze zdjęć czy może gdzieś VIN się dopatrzyłeś ?? . No właśnie, przecież w 2010, sprzedawane były jeszcze w salonach oba modele; z przed i po lifcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti5c Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 widać mało wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucka38 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Pewnie ze taka cena jest mozliwa W opisie auto bezwypadkowe , ale zalezy która cwiartka Ludzie otrząsnijcie sie troche , takich ogłoszen szkoda nawet komentowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 bardzo dziwna cena http://otomoto.pl/ni...-C23966414.html to ten? cena rewelacja zwłaszcza biorąc pod uwagę silnik/wyposażenie, no i powinien być na gwarancji. Trzeba obejrzeć najpierw może to perełka... Witam Cena nierealna za bezwypadkowy samochód ten samochód za fajnie wygląda za czysto pod silnikiem na pewno był po porządnej stłuczce który Niemiec sprzeda prawie nowe auto w dobrym satnie za taką niska cenę tym bardziej że full wyposażone napęd na 4 koła disel . Obejrzyj sobie komisy przy salonach jak tam stoją samochody w dobrym stanie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 przecież samochód jest w okolicy tego usera, nie problem chyba go sprawdzić - a jak będą kombinacje choćby z książką gwarancyjną/przeglądów etc to będzie wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kakis Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 przecież samochód jest w okolicy tego usera, nie problem chyba go sprawdzić - a jak będą kombinacje choćby z książką gwarancyjną/przeglądów etc to będzie wszystko jasne. takich ogłoszeń jest pełno, a ludzi które te auta chciały kupić jeszcze więcej dzwonisz do gościa a on mówi że auto jest jeszcze za granicą bo kupił kilkanaście aut i nie zmieściły się na lawete, ale 2-3 dni i przyprowadzi je Tobie nawet pod dom, tylko trzeba wpłacić jakąś zaliczke zazwyczaj 30% to on odrazu zakupi auto na twoje dane, ma kolege w US UC w 2 dni załatwi wszystkie potrzebne papiery do rejestracji, . Jak jesteś zainteresowany powarznie to nawet zaprosi cię do domu, poznasz jego żone i dzieci, poczujesz się jak w rodzinie wpłacisz kase i czekasz czekasz czekasz (nikt go nie zna a mieszkanie było wynajęte) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dagos Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam, mam zamiar kupić QQ w automacie, silnik 2.0 dci lub benzyna proszę o podpowiedz odnośnie tego autka : http://otomoto.pl/nissan-qashqai-panorama-C24049829.html. Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez Dagos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lenka Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 bardzo dziwna cena http://otomoto.pl/ni...-C23966414.html to ten? cena rewelacja zwłaszcza biorąc pod uwagę silnik/wyposażenie, no i powinien być na gwarancji. Trzeba obejrzeć najpierw może to perełka... Skrzynia biegow CVT nie byla przypadkiem montowana tylko w zestawieniu z PB 2.0 ? .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seby Opublikowano 2 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 (edytowane) A po czym to wnosisz ??? Czyżbyś rocznik szyb odczytał ze zdjęć czy może gdzieś VIN się dopatrzyłeś ?? Widać czarno na białym, a raczej bursztynowo na zegarze, że środkowy wskaźnik temperatury i poziomu paliwa jest podświetlany na bursztynowo (pomarańczowo/łososiowo) z czarnymi literkami - takie wskaźniki montowano w QQ 2007 - 2009, bo od 2009 przed liftem wskaźnik jest czarny z literkami podświetlanymi na bursztynowo/łososiowo. Po lifcie QQ mają środkowy ekran czarny z białymi literami/cyframi. Dzień dobry wszystkim Edytowane 2 Maja 2012 przez Seby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badi Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mam pytanie na razie czysto teoretyczne. Posiadam QQ 2.0 dCi 4x4 Tekna z automatem. Chyba powiększy mi się rodzinka i myślę o X-Trailu. Ile myślicie dzisiaj warte jest to auto na rynku wtórnym? Tylko pytam poważnie. Auto jest z 2010 roku, więc po liftingu i ma 53tkm. Oczywiście krajowe. Zwykły, nie +2. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dagos Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Mam pytanie na razie czysto teoretyczne. Posiadam QQ 2.0 dCi 4x4 Tekna z automatem. Chyba powiększy mi się rodzinka i myślę o X-Trailu. Ile myślicie dzisiaj warte jest to auto na rynku wtórnym? Tylko pytam poważnie. Auto jest z 2010 roku, więc po liftingu i ma 53tkm. Oczywiście krajowe. Zwykły, nie +2. Pozdro. Właśnie szukam takiego autka (automat ) jak bedziesz zdecydowany sprzedać daj znać ( pokaż zdjecia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi