m@rcin sz-n Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 też jestem tego zdania mozna zrobić ten niby efekt za 50 zł ale...... ja wolałem wydać parę stówek i cieszyć się miłym dotykiem i przede wszystkim profesjonalną robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 z całą pewnością i u mnie będzie tapicer. Zapewne jak sam nie dam rady zdjąć kierownicy to na miejscu mi zdejmą obszyją i załażą (oczywiście za kilka zł więcej) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2016 Tą usługę masz już w cenie dla nich to jest 5 minut,dla nas...lepiej nie mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@rcin sz-n Opublikowano 20 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2016 do obszycia jest konieczne zdjęcie kierownicy ,bez dodatkowych opłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Z ciekawości pytałem jednego tapicera z mojego zaścianka (z sąsiedniej miejscowości) ile orientacyjnie kosztuje u niego obszycie kierownicy (gładką skórą, bez udziwnień, na wzór kierownicy fabrycznej). 270 zł + 120 zł demontaż i montaż kierownicy. No chyba porąbało gościa w obliczu konkurencji, która w głębi kraju robi podobną usługę za połowę tej ceny, łącznie ze zrzuceniem kierownicy. Choć z drugiej strony daje pojęcie jak rozpieszczeni są fachowcy na zachodniej granicy, gdzie Niemcy z pocałowaniem ręki płacą takie kwoty ze świadomością, że u siebie i tak zapłaciliby więcej. Mechanicy samochodowi na ten przykład niemieckich klientów traktują tutaj priorytetowo. Bo 100 czy 200 euro dla Niemca, to jak splunąć. A dla Polaka? Sami wiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 15 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ty wiesz Colinsie jaki ja mam bool gdy czytam ile taka usługa kosztuje "TAM" u polskiego Tadzia , a ta sama "TU" u Johna czy Mihaela wiem , wiem już nic nie piszę w tym kierunku , bo i zarobki inne . ...pb potaniało na 1.19€ za to Marlboro podrożało na 10.50€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lis.gdansk Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 (edytowane) witam, zakładałem u mnie nową kierownice bo plastikowa po mimo 5 lat masakra założyłem kierownicę z Allegro, koleś obszywa kierownice do Nissanów. Moją odesłałem jemu więc może to ta:) http://allegro.pl/kierownica-skorzana-obszyta-nissan-qashqai-d2598-i6056018866.html Prezentuje się super w dotyku rewelacja ręce się nie pocą zobaczymy jak dalsze użytkowanie. Kierownicę założyli mi za 80 zł. Kierownica była wcześniej po 220zł czyli już podrożały. Edytowane 23 Marca 2016 przez lis.gdansk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wolf Opublikowano 30 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Fajnie a znacie jakiegoś magika w Gdańsku ? I czy trzeba po demontażu wielofunkcyjnej w qq kasować błędy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slik Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Dzisiaj w końcu udało mi się obszyć kierownice, tz zlecić ta usługę obszyłem w Lublinie w http://obszycia-kierownic.pl/wp/ o godz. 9 zostawiłem samochód, po pracy odebrałem. Czas obszycie około 3-4 godziny. Całość tz demontaż obszycie i montaż 150 zł. Efekty oraz przyczyna obszycia w załączeniu. wszystkie przyciski z kierownicy działają, błędów żadnych nie ma. Moim zdaniem warto było....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Jakbym na moją patrzyła (ta wytarta) Faaajnie to zrobili ...elegancko! Podoba mi się Stronkę też mają fajną - przejrzysta , konkretna. Szkoda,że za daleko mieszkam... Muszę poszukać w mojej okolicy, bo już patrzeć nie mogę na tę zjechaną fajerkę , a i mieszek przy okazji by się ogarnęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2016 super wlanie ostatnio zastanawiałem się co z tym zrobić i skoro obszycie nie wychodzi tak drogo to tez się na ten ruch skusze. ma może ktoś w warszawie albo okolicach taki warsztat który zajmuje się obszyciami? a teraz pytanie drugie czy tylko u mnie czy u was też zaczął się zdrapywać plastik (pierwsza warstwa) z panelu do obsługi szyb bocznych który jest zamontowany w boczku drzwi kierowcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 super wlanie ostatnio zastanawiałem się co z tym zrobić i skoro obszycie nie wychodzi tak drogo to tez się na ten ruch skusze. ma może ktoś w warszawie albo okolicach taki warsztat który zajmuje się obszyciami? a teraz pytanie drugie czy tylko u mnie czy u was też zaczął się zdrapywać plastik (pierwsza warstwa) z panelu do obsługi szyb bocznych który jest zamontowany w boczku drzwi kierowcy? Uciebie to dopiero poczatki schodzenia warstwy gumy z przycisku bocznego...poczekaj jeszcze troche a i od strony pasazera rowniez tak bedzie jak i nawiewy srodkowe okragle itd...a zaznaczam rocznik 2007. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 @PeRŁAziomal nie pocieszyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
browarek79 Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Stronkę też mają fajną - przejrzysta , konkretna. Szkoda tylko, że olewają emaile. Zrezygnowałem tylko z tego powodu i u siebie zrobiłem gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeRŁAziomal Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 (edytowane) @PeRŁAziomal nie pocieszyłeś Jak to się zwie.. ten typ tak ma... Niektórzy ,po ówczesnym wyczyszczeniu tej gumy nakładają sprejem cienką warstwę na te elementy... Nie mogę tego postu znaleźć - ale jak poszukasz głębiej ,to znajdziesz odpowiedni temat... Mi osobiście się to nie podoba... Edytowane 6 Września 2016 przez Sky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Poczekam aż wszytko zejdzie. I tyle, nic nie będę sprajować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Szkoda tylko, że olewają emaile. Zrezygnowałem tylko z tego powodu i u siebie zrobiłem gdzieś indziej No szkoda... Wniosek - "nie wszystko złoto co się świeci.." Podaj namiary , ceny i zdjęcia - może komuś się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 8 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2017 Ja obszywałem w Solcu kujawski cena 170 bez sciągania kierownicy .Wyszło za***iscie !!! obszycie z czerwoną nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castoro Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Też dzwoniłem po różnych warsztatach i więc albo kazali mi przynieść zdemontowana kierownicę ,lub gdzie indziej sami by zdemontowali do obszywania, ale cena była dosyć wysoka - jak do starego już auta. Więc obszywałem sam, t.z.n. kupiłem na allegro gotowy już przycięty i zszyty odpowiedni pasek skóry ( miękka włoska skóra ). Podajesz gościowi tylko średnicę kierownicy i jej grubość, a on wysyła ci już okrągły pasek skóry, obrobiony na brzegach na maszynie który zakładasz na kierownicę, do tego komplet nici + igła ( kolor nici i skóry do wyboru) za jedyne bodajże niecałe 40 -pln. Jest nawet filmik jak po założeniu na kierownicę samemu pościągać nićmi. Może to nie wygląda zbyt profesjonalnie ,ale dla mnie w porównaniu jak kiera wyglądała przed - to jest nieporównywalne, no i ręce nie ślizgają się. Teraz ju z wygląda lepiej , bo już się ułożyła a zdjęcia robione były zaraz po obszyciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 W Note obszywałem ,umówiłem się z gościem i na poczekaniu to robił.150zł zdjął kierownicę,skóra podklejona na kierze,bardzo profesjonalnie zrobione.Zakład niedaleko Pyrzowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mike12345 Opublikowano 29 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 Ja mam taka skore z allegro jak kolega wyzej i trzyma sie to juz dobrych pare lat, nie przedziera sie, nie marszczy i jest duzo lepsze w trzymaniu niz ta oryginalna guma. Dla niewymagajacych i praktycznych jak najbardziej polecam, dla estetow ktorym przeszkadzac bedzie ze ramiona nie sa oblozone skora pozostaje tapicer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Plądrując po alli trafiłem coś takiego https://pl.aliexpress.com/item/Steering-Wheel-Cover-for-Nissan-QASHQAI-X-Trail-NV200-Rogue-Car-Special-Hand-stitched-Black-Genuine/2034293328.html?spm=a2g17.10010108.1000014.46.59f9d234upvyW1&traffic_analysisId=recommend_3035_null_null_null&scm=1007.13338.81646.000000000000000&pvid=f0242023-7fe3-4f52-a34d-77e4b5f91bf2&tpp=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 4 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Teraz ju z wygląda lepiej , bo już się ułożyła a zdjęcia robione były zaraz po obszyciu. Okrutnie to wygląda, skóra pomarszczona, niedoszyta na bokach. Zobacz jak można obszyć kierownicę za 150zł, miękką skórą, łączenie skóry pełnej oraz perforowanej, wieniec dodatkowo pogrubiony pianką. Nic się z tym nie dzieje pomimo kilku lat używania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maryn Opublikowano 5 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 U mnie obszycie wyszło 170 pln bez sciągania kierownicy usługę wykonano w Solcu Kujawskim .Jest rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 U mnie obszycie wyszło 170 pln bez sciągania kierownicy usługę wykonano w Solcu Kujawskim .Jest rewelacyjnie Poka, poka, poka ... poka, poka kierę mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi