karibox1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Z jaką prędkością udaje się pokonać test łosia xem t32 i czy jest to dobry czy raczej słaby wynik. Kto wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Z jaką prędkością udaje się pokonać test łosia xem t32 i czy jest to dobry czy raczej słaby wynik. Kto wie? (4x4)x5(kół) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burgi Opublikowano 27 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Czytałem - przy 80km/h i zajął 8 miejsce razem z Ferrari Testarossa, Corvettą i Audi R8 na 400 testowanych samochodów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2015 Wygrywa Kowalski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 dzisiaj skręcałem w lewo i musiałem przeciąć drogę 2 pasmową - 2 kierunkową i chcąc zdążyć przed autami pocisnąłem do oporu na wejściu w zakręt miałem około 100km/h , gotowy na kontrę, że mnie trochę prześlizgnie T-32 szedł jak przecinak, pięknie trzymał się toru.... auto bardzo stabilne ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burgi Opublikowano 28 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Łot? Powiem szczerze, że z całą sympatią dla X-trail'a to musiał wkraść się jakiś błąd pomiarowy. Nie ma takiej możliwości by X-trail lepiej się prowadził od GT-R'a, czy Focus RS... Focus RS i GTR jest na 18 miejscu z prędkością 78 km/h czyli 10 oczek niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 W ASO mówią, że to, że t32 przechodzi moose test oznacza, że esp jest przygotowane dokładnie pod test. Ale to nie znaczy, że t32 idzie lepiej od bmw m. w każdych warunkach. Reasumując, gdyby zmienić nieznacznie warunki łosia (np długości poszczególnych odcinków, niektóre krótsze a niektóre dłuższe) to bmw spokojnie je przejdzie a t32 nie wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Pulsar też dobrze wyszedł w teście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.