matber1 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 No też właśnie patrzyłem...szkoda że wybór taki mały nic w 19calach. Ja zamówie federal ss595 podobno za tą cenę warto schlostac na torze. Komplet 245/35/19 i 265/30/19 wychodzi 1600zl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Mam fajne sliki cały komplet dziś robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Hehe i pewnie oddasz w dobre rece jeszcze taniej niż 1600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Mam fajne sliki cały komplet dziś robione A co masz na aucie zalozone? R888 czy Extreme? Chodzi mi o foto ze "slikami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 20 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 tył r888 przód t1sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Do mojego turbo Infa też taki zestaw wrzucam T1 Sport na przodzie i R888 na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie przeszkadza taki zestaw bo t1 sport to chyba zwykła opona o r888 polslick? Nie lepiej na obie osie r888? Auto dobrze się zachowuje na takim zestawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja spróbuje na przód dać Yokohame A048 na tył nie da rady bo najszersza jest 295 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 T1 Sport to bardzo dobra normalna uliczna opona, moim zdaniem walorami trakcyjnymi zbliżona do FEDERALI RS-R z tym że szybciej od nich schodzi i znacznie lepiej po mokrym dająca sobie radę. A048 miałem w Nissanie Sunny GTI średnio trzymały ale za to ekstremalnie wolno schodziły no i cholernie ciężkie były... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) No wybor oponek to wazna sprawa, ale chyba bede na tyl zmuszony R888, juz widze ze Extreme na 19' nie znajde. Narazie wazne zeby samochod byl gotowy i troche wezme sie za detale, musze kilka elemantow przemalowac lub okleic na czarno, zlikwidowac naklejke z maski i zrobic polerke lub porzadne woskowanie. Szybki tez pojda w lekka czern wszystkie, no bez czolowej. Chetnie kupilbym jeszcze maske z garbem, ale jak narazie nie moge znalesc w sensownej cenie. Edytowane 21 Lutego 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Mariusz dla Ciebie tylko r888 przy tej mocy nie zastanawiaj się nawet. A szybki mocno chcesz przyciemnic? Bo ja też się czaje ale nie chce by mnie za to łapali ale fajnie to wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Lekko chce przyciemnic, juz w jednym aucie zrywalem ;-) Ale mysle ze jak mnie zatrzymaja to i wydech moze byc problemem, brak katow. Ale wbijam w nich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie o to chodzi. Zatrzymają Cię za szyby a znajdą 10 innych rzeczy folie zrywalo na miejscu przy nich i Cię puścili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 fajne pol sliczki Ci znalazlem 285.35r19 P Zero Corsa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ale gdzie je masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 a szybki przyciemnione tak wygladały na moim jednak ja zdiolem folie z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ja mam zrobione boki jasna a tył śmiało i jest efekt idealny i nikt się nie czepia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Miałem tak samo jak Jarek1111. Też zrywałem Prócz wyglądu i i zmniejszonego nagrzewania wnętrza to jazda wieczorami jest bardzo męcząca, nie wspominając już o cofaniu. Wtedy to tylko szyby w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 mam smołe i jest ok...nie miałem przez ost 3 lata przez to problemów....szczęście?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie o to chodzi. Zatrzymają Cię za szyby a znajdą 10 innych rzeczy folie zrywalo na miejscu przy nich i Cię puścili? Nie zrywalem, to byl zonki samochod i ja zatrzymali, zanim dojechalem do niej juz dowod zatrzymali... Nawet specjalnie przyjechali panowie z urzadzeniem do pomiaru przeswitu. Ale bez mandatu chyba bylo, pozniej tylko dowod musialem odebrać po ponownym badaniu technicznym jarek1111 ladnie to wyglada, ale jednak delitniej chce przyciemnic. fajne pol sliczki Ci znalazlem 285.35r19 P Zero Corsa... Ale to sa semi slick? Wygladaja jak normalne asymetryczne. Masz takie na sprzedaz czy tylko model proponujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 model proponuje. to sa pol slikk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Juz sobie popatrzylem na nie. Faktycznie wygkada to ciekawie. Z tego co czytam te jest asymetryczna i kierunkowa, czyli sa prawe i lewe. Musze zglebic temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 No do listy rzeczy do zrobienia została zmiana i relokacja zbiorniczka wyrównawczego od płynu chłodzącego, przerobienie wlewu do zbiorniczka od spryskiwaczy... Dzięki misi i jej 30 minutą podszybie zostało wyczyszczone i poskładane, mniej tego wszytkiego to zaczyna to coraz lepiej wyglądać: A co do laczków to takie półsliki miałeś pobrać: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 23 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Jak dla mnie buteleczka wygląda bardzo gustownie, więc nie wiem co tak jeszcze kombinować ;-) Ale już koniec widać, ja już przebieram nogami. Jeszcze ta osłona oryginalna miała wlecieć, da się ją spasować? A jak zegarki, już bursztynowe są? Mówie Ci, że to jest kwestia tych przycisków, może jakoś kosteczki trzeba podciąć żeby weszły. A gumki już do mnie jadą, będą jutro, dokładnie te co na powyżej. Potestuje to powiem co są warte, choć nigdy na r888 nie jeździłem, więc ciężko będzie o porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 23 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Chyba wszystkie tubo zety od Cobcia zaczynały z butelką - jak niemowlaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi