JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Założyłem temat bo mnie to chyba dosięgło .kamera cofania pokazuje w czarno-białej tonacji i czasami przestawia obraz połowa z góry jest na dole i odwrotnie,a środek przecięty grubą linią.Próbowałem to jakoś w ustawieniach ruszyć ale nic to nie dało.Miał ktoś taki przypadek? Niekoniecznie w Qashqai'u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wygląda na to, że poczynając od drugiego roku użytkowania ten samochodzik zaczyna się rozkładać. Czyli nie tylko silniki na jeden sezon, ale reszta też. Ops, mój też już wkroczył w drugi rok. No to Jacku co? Serwis znów. Może jeszcze ewentualnie odłącz akumulator na kilkanaście minut, a może się "zresetuje". Choć raczej wygląda to na jakieś uszkodzenie kamerki. Przy okazji wizyty w serwisie zapytaj czy ktoś przypadkiem nie nęka ich mailami dziwnej treści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Wiesz co? Oni mają mnie już dość.Ostatnio jak wszedłem to od razu padło...Co się znowu stało!? .ZNOWU! Czujesz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mnie raczej nikt nie pobije,z ostatnim autem byłem 13 razy w ciągu roku w serwisie(i dlatego się go pozbylem tydzień przed końcem gwarancji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Członki opadają. A wydawało mi się przez chwilę, że serwisy Nissana wybijają się jednak ponad przeciętność w porównaniu do serwisów innych marek. Kiego, jak żeś to zrobił, że rzutem na taśmę udało Ci się sprzedać? Omamiłeś kupca wizją, że auto jest jeszcze na gwarancji, a wcześniej spaliłeś książkę serwisową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Mnie raczej nikt nie pobije,z ostatnim autem byłem 13 razy w ciągu roku w serwisie(i dlatego się go pozbylem tydzień przed końcem gwarancji) Kiego,bardzo niewiele mi do Ciebie brakuje....a dopiero połowa lutego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Jacko ty to masz szczescie. normalnie wszytskie awarie cie spotykaja. Az sie boje co bedzie u mnie bo mam az 4 kamery w swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 16 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 A mnie ręce opadły i nic mi się nie chce Nie wiem,czy to jedno ma związek z drugim,ale opiszę Wam co się działo. Otóż! W telefonie mam cały czas BT wyłączony.Testuje nowszy soft w NCII. I tak jak poprzednio po około miesiącu,może dwóch,radio zaczęło pokazywać rogi....A konkretnie wyłaczylo się w czasie jazdy,po chwili sie włączyło samo,ale na innym zakresie.Gdy chciałem zmienić,nie dało się,jak poprzednio,przed zmianą softu w NCII.Więc wyłączyłem sam,po chwili jak wiadomo samo sie załączyło....ale bez głosu! Zakresy można było zmieniać,potencjometr pokazywał zmiane (działał) ale głosu nie było.I znowu wyłączyłem,samo się załaczyło...i było już OK! Po dwóch godzinach postoju,odpał i do tyłu...na slepo!Kamera prawie nie działa...ręce opadły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 16 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2016 Pamiętam ,że ktoś to przerabiał ,obraz na pół i krecha.To już było! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No powiem tak Tutaj gdzie mieszkam obowiązują troszkę inne standardy i odsprzedalem auto dilerowi po cenie rynkowej(a nawet dostałem małą górką,czyli 2 lata serwisu za free na nastepne auto) Generalnie problem sie zaczął jak mi się na wakacjach spalił rozrusznik we Francji,naprawili to namiejscu ,ale to był początek długiej drogi pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Pamiętam ,że ktoś to przerabiał ,obraz na pół i krecha.To już było! No właśnie ,też to kojarzyłem,ale nie mogłem znaleźć.Co do kamerki,to po nocy się motyka wzięła i naprawiła! Cuda panowie,cuuudaaa! A tak na poważnie,wczoraj jeździłem cały dzionek i autko stało na dworku w deszczyku i bidulka zamoczyła się,taka to jest moja teoria.Dzisiaj może znowu będzie pogoda beee to się zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No powiem tak Tutaj gdzie mieszkam obowiązują troszkę inne standardy i odsprzedalem auto dilerowi po cenie rynkowej(a nawet dostałem małą górką,czyli 2 lata serwisu za Chym ,i u nas za moją "szkaradę" dealer daje mi sensowne pieniądze + rabat lojalnościowy + dodatkowe dwa lata (na sumy standard) wiec nie jest tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Przecież Manixio z Twoich wpisów aż w oczy bije miłość do Nissana. Niech mnie Grzmot grzmotnie jeśli mylę się, że masz już wpłaconą zaliczkę na nowego QQ 1.6 DIG-T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Zaklepany jeno Co nie zmienia faktu ,że szukam nadal i nawet cx5 wrócił do gry. Z Nissan em mam najbardziej komfortową sytuację i serwis "swój" A po co szukać nowych wrogów; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie idź tą drogą. Kup tańszego, a lepiej wyposażonego QQ, a nadwyżkę pieniędzy przepij. Najlepiej z colinsem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Niech mnie Grzmot grzmotnie jeśli mylę się, że masz już wpłaconą zaliczkę na nowego QQ 1.6 DIG-T. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Nie idź tą drogą. Kup tańszego, a lepiej wyposażonego QQ, a nadwyżkę pieniędzy przepij. Najlepiej z colinsem. Zaklepany to tecna 1.6 + szklany dach i grzana szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Widzisz Colinsie....nie chcą pić z Tobą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Przy odbiorze zalecam posprawdzanie plastików,popukanie i czy wszędzie są podociskane a polecam z autopsji, nie sprawdziłem i za karę czekam już 3 tydzień na wymianę plastiku na tylnej klapie, uszkodzony zaczep przy niechlujnym składaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mam doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Szklany dach jak na razie to mnie tylko rozprasza,zwlaszcza gdy jadę wieczorem ale grzana szyba sprawdza się swietnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Ale jadąc za kierownicą, to tego nieba za wiele nie widać nad głową. No chyba, że jeździmy w pozycji "na leżąco", to wtedy gwiazdy przeszkadzać mogą. Mi osobiście nie przeszkadzają, gdyż zamiast wspomnianej pozycji, preferuję pozycję "zimny łokieć" więc szklany dach w tej technice jazdy nie rozprasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 (edytowane) Nie tyle przeszkadza,co rozprasza.Kaszalot to auto zony więc jadę nim raz,dwa razy w ciągu dnia i dlatego jeszcze zwracam na to uwagę. A tak z innej beczki ma ktoś pojęcie dlaczego fotki mi się nie ładują do załączników? Edytowane 18 Lutego 2016 przez kiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Lutego 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 Może masz jeszcze za mało postów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2016 A może za duże fotki próbujesz wrzucać? Bo chyba jest jakieś ograniczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi