Thunder Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 ciekawe w ktorym miejscu go cofneli? : / Wiadomo że w Polsce. Kupując używkę z serwisu też nie mamy pewności co do przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 I teraz kolegę pewnie bardzo zasmuciliście. A pewnie miała być taka "perełka". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Co poradzisz. Takie życie Na pocieszenie mogę koledze powiedzieć, że też nie jestem pewny przebiegu swojego auta. Ale pierdziele to, leje paliwo i jeżdżę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik 5 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 koledzy auto faktycznie troche stało bo na podwórku już miał navare.Nie było większych problemów z hamulcami,były troche przyrdzywiałe,dałem nowe klocki i jezdże do tej pory.Zaczeły falować obroty wyczytałem o czujnikach SCV,dzisiaj je wyciągnołem i nie wiem czy dać do czyszczenia czy kupić nowe.co byście poradzili i gdzie to zrobić bo jest kilka ogłoszeń z warsztatów ale może macie już jakieś doświadczenia z tym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Kup nowe i załóż. Jak udało Ci się je wyjąć to z zamontowaniem też nie będzie problemu. Później wg tego http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/87958-t30-22-dci-reset-pompy-po-wymianie-zaworu-scv/?do=findComment&comment=902174 choć ktoś wymienił zawory i nie resetował, ale ta procedura nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uzytkownik 5 Opublikowano 10 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 dzieki kolego.dostosuje się do twojej radymyśle że będzie troche klopotu z założeniem śróbki od strony bloku ale ktos to musi robić.trzeba sie postarać.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Skowyra Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Wszystkim, czy będą Szanowni Forumowicze mili i sprawdzą JN1TENT30U0031056. Rozumiem, że jest to silnik z CR? Będę zobowiązany, Maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gkowal Opublikowano 31 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Witam Wszystkim, czy będą Szanowni Forumowicze mili i sprawdzą JN1TENT30U0031056. Rozumiem, że jest to silnik z CR? Będę zobowiązany, Maciej http://nissan-europe.epc-data.com/x-trail/t30/128-yd22eti/?frame_no=JN1TENT30U0031056 Data produkcji 10.2002 wskazuje na silnik 114 KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_Skowyra Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 http://nissan-europe.epc-data.com/x-trail/t30/128-yd22eti/?frame_no=JN1TENT30U0031056 Data produkcji 10.2002 wskazuje na silnik 114 KM. Dzień dobry i dziękuję ślicznie za re. "Data produkcji 10.2002 wskazuje na silnik 114 KM" czyli Di. Skąd po VINIE Dci i czy jest tam Common Rail? Będę zobowiązany. MS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeshky Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dzień dobry i dziękuję ślicznie za re. "Data produkcji 10.2002 wskazuje na silnik 114 KM" czyli Di. Skąd po VINIE Dci i czy jest tam Common Rail? Będę zobowiązany. MS Wszystkie X-traile diesel są CR. Nie było pomp VP w tym aucie - nigdy. Pisałem o tym wielokrotnie wystarczy poszukać, silniki różnią się mocą i osprzętem, ale oba są CR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slabybrs Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2016 super dekoder vin. https://partsouq.com/en/catalog/genuine/locate?c=Nissan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GregSz Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Witajcie, pomóżcie proszę, jak na pierwszy rzut oka rozróżnić od siebie te dwa silniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 8 godzin temu, GregSz napisał: Witajcie, pomóżcie proszę, jak na pierwszy rzut oka rozróżnić od siebie te dwa silniki. 114 ma mniejszy intercooler i brak części zakreślonej na załączniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi