slaviozo Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Dokładnie tak jak piszesz mam kabel Video który ma w sobie kabel czerwony. I faktycznie do Reverse z radia go się podłącza a na drugim końcu pod światło wsteczne. Pytanie mam takie: Czy plastik koło schowka gdzie jest wyłączenie poduszki pasażera jest cały na wcisk ? można go wyszarpać ? Drugie pytanie do czego ten kabel PARKING ? pod ręczny czyli na postoju kamera będzie nagrywać ? Wiem że niektóre kamerki tak mają że robią fotki na ruch no ale to musi byc detektor ruchu. Raczej nagrywać z wyłączonym zapłonem kamera nie będzie? 3 pytanie niektóre kamery mają nagrywanie także z tylnej kamery w czasie rzeczywistym. Czy można też to zaadoptować. Np zamiast podłaczenenia do wstecznego ? 4 pytanie czy ktoś pod te radio adoptował YANOSIKA. Mam problem z głosem komunikatów? Radio przerywa a komunikatu nie słychać Póki co ustawiłem że komunikaty jako głosnomówiacy ale muszę potestowac tą opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Odnośnie kabelka PARKING .Są radia które są zabezpieczane przed odtwarzaniem plików video w trakcie jazdy.Jak nie zaciągniesz ręcznego nie oglądasz . Ad.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 Faktycznie bo jest nawet opcja że ogaldaj w czasie jazdy. W samych ustawieniach androida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzbur6050 Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Dzięki, dzięki. Służę radą wszystkim którzy będą chcieli zamontować takie cudo w swoim qq. Witaj, właśnie zastanawiam się nad zakupem tego radia i mam pytanie czy dostałeś kable do nissana w komplecie i czy działa Ci sterowanie z kierownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 11 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Szukaj aukcji gdzie sprzedawca oferuje radio z kablami do nissana. To nic trudnego. Jest dużo ofert. Sterowanie z kierownicy działa bezproblemowo zarówno w radiu z systemem WinCe jak i android. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr2405 Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Witam, wszystkich. Proszę o pomoc w wyborze stacji multimedialnej do mojego QQ z 2009. Moje preferencje to android oraz dość szybka praca urządzenia. Korzystam z map googla, spotify- ogólnie radio na wypasie. Chciałbym, aby sterowanie w kierownicy pozostało, można było podłączyć kamerę cofania itd. Mój Nissan posiada nad klimatyzacją sygnalizator pasów. Proszę o sprawdzone linki do aukcji allegro bądź aliexpress z kompletem kabelków itd. Po prostu podłączam, przykręcam i działa Z góry dziękuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Tu masz radio na androidzie z przejściówką : https://pl.aliexpress.com/item/Funrover-2g-32g-Android8-0-2Din-Dvd-Do-samochodu-Nissan-Teana-x-trail-Qashqai-Almera-Pathfinder/32836933469.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ckVLAQ Mam takie i wszystko działa tak jak powinno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr2405 Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Dziękuję za pomoc. Czy potrzebna jest jakaś dodatkowa ramka? Mam jeszcze prośbę, czy mógłbyś podesłać mi zdjęcia z zamontowanym radyjkiem w QQ. Mój e-mail piotr2405@gmail.com. Z góry dziękuję Tu masz radio na androidzie z przejściówką : https://pl.aliexpress.com/item/Funrover-2g-32g-Android8-0-2Din-Dvd-Do-samochodu-Nissan-Teana-x-trail-Qashqai-Almera-Pathfinder/32836933469.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ckVLAQ Mam takie i wszystko działa tak jak powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Ramki nie będziesz potrzebował. Raczej konieczna będzie rzeźba w panelu (rozszerzenie otworu na radio), bo inaczej nie wejdzie. Bez problemu w warunkach domowych sobie z tym poradzisz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalu2000 Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 (edytowane) A co powiecie na to ? Udało się podpiąć cam 360* Co to za stacja. Również szukam takiego rozwiązania do J10 2013 r. cam 360. Autor nagrania zamieścił link do tego modelu radia jednak adres wygasł, a to, które najbardziej jest podobne to (możliwe że nowszy model): https://androidcarauto.com/dvdgps-universales-2-din/1033-android-8-universal-2-din-695-radio-dvd-navegador-multimedia-tactil-hd-gps-wifi-bluetooth-octacore.html Napisał również (tłumaczenie automatyczne Google): "Będziesz potrzebował kabla adaptera dla 360. Właściciel wyśle ci kabel i schemat, gdzie powinieneś połączyć niektóre kable. Porozmawiaj z nim" Na pytanie czy przycisk "Camera" działa manualnie odpowiedział: "podczas cofania włącza się automatycznie. Jeśli chcesz umieścić widok z przodu, musisz nacisnąć przycisk AV-IN nawigatora i przycisk Kamera samochodu. Po naciśnięciu przycisku można go odwrócić, zmieni się i skarga powróci do obrazu z przodu. Naprawdę przekazuje przedni obraz centrali do wejścia wideo. Naciśnięcie przycisku Kamera służy do włączenia jednostki centralnej i wysłania jej do wejścia AV. Kiedy bieg wsteczny aktywowany jest automatycznie przez kabel, który przechodzi do radia." Edytowane 19 Kwietnia 2018 przez rafalu2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 16 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 W dniu 13.04.2018 o 05:50, horte napisał: Tu masz radio na androidzie z przejściówką : https://pl.aliexpress.com/item/Funrover-2g-32g-Android8-0-2Din-Dvd-Do-samochodu-Nissan-Teana-x-trail-Qashqai-Almera-Pathfinder/32836933469.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.ckVLAQ Mam takie i wszystko działa tak jak powinno. czesc, szybkie pytanie.. na alliexpres jest kilka opcji. czym sie roznia? Kamere juz mam zamontowana czyli wybieram bez opcji z kamera czy chodzi o kamere w sensie mozliwosc jej podlaczenia? dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 Seryjna kamera nie będzie działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 17 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, horte napisał: Seryjna kamera nie będzie działać. OMG!. Czy tzn, ze kupiles inna kamere i ciagnales kable? to po co oni sprzedaja ISO kable do kamery? Sprzedawca mi napisal, ze opcje na aliexpres oznaczaja roznice tylko w kablach ISO Edytowane 17 Lipca 2018 przez Piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Kamerę podłączyłem po kabelku. Przeciągałam od radia do kamery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 13 godzin temu, horte napisał: Kamerę podłączyłem po kabelku. Przeciągałam od radia do kamery. czy moglbys podac model tej kamery i czy Ci sie uruchamia automatycznie po wlaczeniu biegu wstecznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horte Opublikowano 20 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2018 Kamerę kup najtańsza, najprostszą. Podłączasz do radia i już.... wszystko działa. Oczywiście do radia musisz mieć podłączony przewód ze wstecznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 21 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2018 ok, dziekuje. Jak dostane przesylke to sprawdze co jest nie tak i dlaczego ten ich kabel iso nie pasuje do oryginalnej instalacji/kabla w Nissanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi13 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Ja zamontowałem takie coś i hula aż miło.ps wszystko pasuje nie trzeba nic przerabiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 9 godzin temu, arczi13 napisał: Ja zamontowałem takie coś i hula aż miło.ps wszystko pasuje nie trzeba nic przerabiać czy to jest tez a androidzie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 23 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2018 Brawo Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi13 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 android 6.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brunatny44 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 A co to za cudo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 prawdopodobnie Bosion albo jakiś jego klon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczi13 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 I co z tego że Bosion ,fajnie gra, wszystko ma i ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agit11 Opublikowano 26 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2018 8 minut temu, arczi13 napisał: I co z tego że Bosion ,fajnie gra, wszystko ma i ładnie wygląda Ja nie krytykuję tylko odpowiadam na pytanie kolegi powyżej. Sam mam chińczyka i na razie nie żałuję. Też myslałem o zakupie Bosiona na androidzie bo też są o takim samym prawie wyglądzie na windowsie. Ale zależało mi na większej rozdzielczości ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi