matador41 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Koło 15k do tego pewnie trzeba by doliczyć koszt montażu w aso żeby nie stracić gwarancji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekcc Opublikowano 6 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 do tego pewnie trzeba by doliczyć koszt montażu w aso żeby nie stracić gwarancji ? Nie wiem, jak dla mnie nie opłaca sie do takiego auta pakować nowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Loper Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Bartek a o jakim oznaczeniu masz silnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matador41 Opublikowano 6 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2016 Nie wiem, jak dla mnie nie opłaca sie do takiego auta pakować nowego. to ok, bo wcześniej myślałem że rozważasz też taką opcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Czytam Bartecc Twoje perturbacje związane z zakupem Qq i rozumię Twoje emocje , rozumię w pełni żal, gorycz jaką masz w sobie - współczuję Ci szczerze .Tylko ,że pisząc albo odpowiadajac szczerze trochę za dużo zdradzałeś szczegółów ,którymi mógłbyś sam czy pełnimocnik zaskoczyć przy mediacjach z drugą stronę.Forum nasze jest dla wszystkich i ... tak na przyszłość trzeba mieć to na uwadze !Życzę Ci obyś o tym wszystkim jak najszybciej zapomniał ! Edytowane 9 Grudnia 2016 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tylko ,że pisząc albo odpowiadajac szczerze trochę za dużo zdradzałeś szczegółów ,którymi mógłbyś sam czy pełnimocnik zaskoczyć przy mediacjach z drugą stronę.Forum nasze jest dla wszystkich i ... tak na przyszłość trzeba mieć to na uwadze ! Zawsze można poprosić moda o ograniczenie dostępu dla"wszystkich" do tematu i "dopuścić" tylko wybrane osoby , ale wtedy bierze w łeb zasada pomocy i porady od każdego , czyli jak się nie obrócisz to i tak z tyłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekcc Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Pozbyłem się problemu - zamieniłem nissana na seata Szkoda mi było czasu i nerwów a sprawa po takim czasie najprawdopodobniej nie do wygrania. Na przyszłość będę już miał nauczkę co robić w takiej sytuacji (chociaż mam nadzieję, że nigdy nie nastąpi). Za kilka lat jak będę szukał autka to rozejrzę się za Qashqaiem w benzynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiw Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dostałeś chociaż jakiś sensowny grosz za Nissana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi