Ostry Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Hej wszystkim, stoję przed wyborem: tekna + pakiet premium + dywaniki + powłoka ochronna + dodatkowy rok gwarancji + zniżka na koła zimowe cdi 1.6 xtronic cena 116850 wersja z propilotem jak sądzicie? Warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Według mnie możesz śmiało jeszcze sporo urwać z tej ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Witam. Wątki w sumie są na ten temat, ale jakie filtry lepiej zastosować (powietrza, przeciwpyłkowy, oleju) - Mann, knecht czy te co mają w ASO, a może coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A ja mam dziś pytanie o opiekę ASO i/lub sprzedawcy nad klientami.Dotyczy głównie nowych posiadać,y 1-3 .Czy dostaliście np zaproszenie na przegląd bo zbliża się rocznica zakupu?Nie zależy mi bo pamiętam jednak ....z uprzejmosci i troski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 Mnie zaprosili do ASO w związku z rocznicą - by zapłacić kolejny rok ubezpieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 15 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2018 A u mnie nawet nie Nie żeby mi zależało.Ale pamiętam że inne marki nam przysłały szczególnie łopel.Ale to dawne czasy były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 mam pytanko co do ilości płynu chłodzącego ile powinno być w zbiorniczku bo nie ma na nim żadnej kreski odnośnie max -minimal w moim jest chyba za mało poniżej fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Masz tak ja ją po kupnie.Max jest na spawie.Mi dolali w ASO w poniedziałek prawie pod korek ( na ciepłym ).Więc dolej powyżej spawu i będzie ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 dzięki za szybką pomoc a orientujesz się jaki to płyn wiem że niebieski ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie wiem . Ale jak kupisz niebieski nie wiem np dynazel jak jest niebieski to będzie ok.Większość płynów teraz jest mieszalna.Albo jedź do ASO jak masz gwarę to co powinni szklankę dolać. Albo kup liter. Nie będzie to majątek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Nie chodzi o kasę za ten litr płynu tylko czy nie narobię bałaganu dolewając coś co nie będzie dobre ale dzięki za zainteresowanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Jasiek,szukaj płynu na dolewkę bezbarwnego.Są takie(np.Auchan) mają do 35st na minusie i są mieszalne ze wszystkimi.Dolewałem do poprzedniej Kaśki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Hej prüfpaket - co wchodzi zwykle w skład tego przeglądu w Niemczech?(141000km) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 9 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Masz tak ja ją po kupnie.Max jest na spawie.Mi dolali w ASO w poniedziałek prawie pod korek ( na ciepłym ).Więc dolej powyżej spawu i będzie ok. Broń Boże przed takimi co dolewając pod korek. Ogólnie przy nowym aucie po ułożeniu prawie zawsze spada poniżej min. Średni poziom jest dokladnie na spawie. Jak dobrze sprawdzisz to będziesz miał oznaczenie poziomu min i max tego wymagają rozporządzenia. Sent from my SM-A530F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilos84 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 jest oznaczenie min/max ale bardzo słabo widoczne - trzeba się dobrze przyjrzeć w okolicach spawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Znalazłem w końcu te oznaczenia mało widoczne ale jednak są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 I co teraz. Mam wysłać zażalenie na aso? Hehe.Odciagne i będę miał na dolewkęChoć znam kilka przypadków z niemieckich ASO vw i opla.Zawsze było ponad max wlane na przeglądzie. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 wg mnie szybko i tak ci to wywali korkiem, chyba nie masz się co przejmować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Max to jest 1cm nad zgrzew,min jest 1cm pod zgrzewem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 a wogole poziom płynu sprawdza sie na zimnym czy na goracym? na goracym jak odkrece korek to zawsze podnosi sie tez poziom plynu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olimpkrk Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Witam, wzielem ze soba mojego qashqaia, musze go przystosowac do jazdy w PL wiec swiatla, czy ktos wie jak bez wymieniania przednich swiatel zrobie je z wersji ang. na wersje pl? wersja tekna wiec xenony, czytalem ze mozna jakos wygiac blaszke, ale moze jest inny sposob? jakos odwrocic soczewke lub komputerowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek2912 Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 byłem w aso dolali setkę płynu pan stwierdził że na gorącym silniku jest trochę powyżej stanu i to powinno wystarczyć zobaczę jutro jak już silnik będzie zimny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Pavllo jak masz ochotę się poparzyć troszkę to na gorącym, ale lepiej na zimnym bym doradzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 10 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2018 Jak sie wolno odkreca korek na gorącym to nic sie nie stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi