JACKO29 Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Masz gwarancję,wal do serwisu,bo żeby dostać się do blendy należy zdjąć tapicerkę klapy.Niby nic wielkiego,ale przy tych temperaturach kołki mogą popękać,a oni je mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 8 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Mnie to wygląda że to wyszło z pod ramki tablicy rejestracyjnej, wyciągnij tablice i odkręć ramkę, a się przekonasz z kąt to wystaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 19 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Nie z pod tylko nad.. Jak się przyjrzycie na fotce wyżej to widać trochę. (nad literką "W") Poczekam do przeglądu, zobaczymy czy całkowicie nie wypadnie do tego czasu. Wychodzi to spod tej blendy na rejestracją w której jest oświetlenie i znaczek Nissana. Dzisiaj rzuciłem okiem na chłodnice. Przebieg nie za duży ale już trochę oberwała. Edytowane 8 Maja 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajakiujscie Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) ja po zimie znalazłem ptaka - wielkość trochę mniejszy od gołębia w stanie daleko posuniętego rozkładu - przy wyciąganiu rwał się na kawałki - zrobił ze mną z 8 tyś - na szczęście na chłodnicy bez uszkodzeń. Edytowane 31 Lipca 2017 przez Andrzej G Po co były te zdublowane fotki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Jak wszytsko dobrze pójdzie to w sobotę będzie montaż siatki oraz małego gadżetu Dzisiaj mała przymiarka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Gdzie kolega kupował te pampersy w toptun czy to oryginał jak z katalogu i ile coś takiego kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Pawcio się stroi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2017 (edytowane) Gdzie kolega kupował te pampersy w toptun czy to oryginał jak z katalogu i ile coś takiego kosztuje? Nie. Nie z toptun Bezpośrednio od "my frienda" https://pl.aliexpress.com/item/2pcs-ABS-Front-Rear-Bumpers-Skid-Bumper-Cover-Protector-Molding-For-Nissan-Qashqai-2014-2015/32328205892.html?spm=2114.13010608.0.0.mR6RbL Na oryginał mnie nie stać Na tym przykładzie to chyba nie ma sensu... http://toptun.pl/dokladki-zderzakow-oem-nissan-qashqai-2014-z-otworami-pod-czujniki-parkowania-p31604 VS https://pl.aliexpress.com/item/2pcs-ABS-Front-Rear-Bumpers-Skid-Bumper-Cover-Protector-Molding-For-Nissan-Qashqai-2014-2015/32328205892.html?spm=2114.13010608.0.0.mR6RbL http://toptun.pl/nakladki-na-klamki-nissan-qashqai-2014-abs-p32122.html https://pl.aliexpress.com/item/ACCESSORIES-FIT-FOR-NISSAN-QASHQAI-J11-2014-2015-2016-CHROME-DOOR-HANDLE-COVER-WITH-SMART-KEY/32545700977.html?spm=2114.13010608.0.0.C5AhOE 3 linki na raz nie działają? Dawno się nic nie działo więc mały update Lustrzane odbicie. Z biegłego z czarnym wnętrzem na czarnego z jasnym Deja vu coś nie za bardzo chce działać... No w końcu się udało I tak do końca świata będzie scalać posty? Edytowane 31 Lipca 2017 przez pawcio Popraw 1-szy link z Toptun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamski Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Jak wrażenia z jazdy po zmianie filtra na K&N? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Powiem szczerze, że za dużej zmiany nie zauważyłem bo długo na standardowym nie jeździłem. Dawno się nic nie działo to może chociaż mały update przebiegu po 15 miesiącach Edytowane 14 Listopada 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 9.8L na tempomacie przy 127km/h??? no to troszkę skóra cierpnie, za dużo! 70km do pustego zbiornika i jeszcze księgowy się nie obudził? Też dziwne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 To był początek tempomatu po szarpanym wyprzedzaniu niedzielnych kierowców Ale fakt pali mi dużo nie wiem czy aż tak ciężką nogę mam czy co? A komornik obudził się lada moment Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 No tak myślałem,co do zużycia paliwa,to mając do dyspozycji skrzynie automatyczną , stwierdziłem,że po prostu samochód więcej pali w porównaniu do manuala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 A ja myślałem że pawcio powie że miał 4 bo zjeżdżał z góry. Teraz 12 bo wjeżdżał na te samą górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 ... "a mnie skóra cierpnie" jak ktoś przy takich wskazaniach prędkościomierza na drodze robi zdjęcia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 13 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 3tys obr/min to wcale nie tak dużo A tak na poważnie, to nie ja robiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) To dobrze ... a jeszcze przyjemniej będzie na przyszłość jak to zrozumie każdy i opisze fakty bez załączania takich fotek Edytowane 13 Listopada 2017 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 14 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Dzisiaj miałem chwile słabości o QQ miał małe day SPA. Kiera Drążek i „skórzane” boczki Podłokietnik Fotele Przed I po Fotel kierowcy tak wyglada od mniej więcej 5-8 tkm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Glancuj,glancuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
btus Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dzisiaj miałem chwile słabości o QQ miał małe day SPA. Kiera Drążek i „skórzane” boczki Podłokietnik Fotele Przed I po Fotel kierowcy tak wyglada od mniej więcej 5-8 tkm Może mniej się o gaz zapieraj, albo mniej szorstkie spodnie noś Leginsy będą w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A na nartach na Beskidzie byłes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Dlaczego na Beskidzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Bo na BSA w Szczyrku jeżdżą już na 200m stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A nie. Ja dopiero do serwisu dzisiaj zawiozłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Aaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi