pawcio Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 W sobotę QQ dostała zimowy setup w wersji full I spontaniczna fotka w ciągu dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Mam pytanko jakie to belki są na samochodzie i czy nie gwiżdżą podczas jazdy ?Ja mam thule WingBar Edge 9585 i niestety słychać je podczas większej prędkości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 21 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 To są Thule 962B WingBar (135) + stopa 775 . Same belki coś tam świszczą ale ja mam panoramę i zawsze to bardziej słychać. Jak zasłonię roletę to już jest ciszej. Z pełnym dachem było by raczej zupełnie cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxqa Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja też mam panoramę i dlatego zapewne coś słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Przed świetami musiałem trochę opłukać. Przy okazji w końcu będziemy testować Collinite 845. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 "Pańskie oko konia tuczy " Też tak mam ... tylko jak spojrzę na aurę to już mniej się uśmiecham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A ja na zime zdecydowalem sie na powloke na QQ i na Mazdzie. Az zal teraz jezdzic w taka pogode ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Przed świetami musiałem trochę opłukać. Przy okazji w końcu będziemy testować Collinite 845. Śmalec sprawdzony!!!Dobrze się spisuje,jak to kiedyś Edward mówił,śmalcujemy dwa razy na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 22 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 A ja na zime zdecydowalem sie na powloke na QQ i na Mazdzie. Az zal teraz jezdzic w taka pogode ) A jakieś konkrety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 22 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2017 Powłoka MaxProtect nakładana przez chłopaków w Kuro w Krakowie. Fajnie też załatali odpryski zaprawką. Jestem bardzo zadowolony Powłoka na szybach + na panoramie też daje radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) W odpowiedzi z tematu o aku http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/103399-%C5%82adowanie-akumulatora/page-43?do=findComment&comment=1194457Podsumuję mój wyjazd sylwestrowy.W drodze na sylwestra miałem postanowienie nie szaleć i jechać przepisowe 140 na autostradzie + 10 km na przekładanie licznikowe. Normalnie to byłby gaz opór ale nie chciałem spalać całego baku w jedną stronę jakoś mnie tak naszło ale... straszna nuda Trasa Warszawa - Niemcza więc z Wawy do Wro A2+S8 za Wrocławiem już DK nr 8 więc już jazda spokojna gęsiego Poniżej statystyka przejazdu.W związku z tym iż moja jazda w kierunku na Wrocław wywołała małe poruszenie postanowiłem w drodze powrotnej postanowiłem jechać jeszcze.... wolniej Na powrocie postanowiłem jechać przepisowe 120 km na S8 na A2 140 km.Poniżej statystyka powrotu ale z Wrocławia. Do Wro z Niemczy było 5,6lOd czasu przejazdu z Wrocławia trzeba odjąć 20min stania w korku po wypadku na A2... YanosikPodsumowując.Różnica 1,6l/100km (pomijam już fakt że "zjeżdżałem z góry" ) oraz 0,6 w ocenie stylu jazdy nie jest w stanie zrekompensować mi tych męczarni za kierownicą no ale spalanie 10 l/10 to jest chyba taka psychologiczna granica jak 200k w przypadku przebiegu Pewnie gdyby jechać poniżej 100 to by było na poziomie 6/7 l ale ja dziękuję za taką jazdę. Dla mnie taka jazda to nie jazda. i to jeszcze na dystansie 360km. Ave! Wczoraj przy ok 28 450 km podjechałem do ASO na ponowną korektę temp. nawiewu. Bez umawiania się bo niespodziewanie akurat byłem w okolicy. Tu wielki plus za chęć i możliwość załatwienia sprawy "od ręki". Na przeglądzie w sierpniu przy 24 stopniach wiało lodem z kolei po korekcie teraz "zimą" przy 17 paliło w twarz. Zobaczymy jak będzie teraz. Edytowane 2 Stycznia 2018 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Wczoraj zrobiłem trasę Wawa-Łomża-Wawa. Do Łomży jechaliśmy we 2 a wracaliśmy w 4 osoby. Na obwodnicy Ostrowi w drodze powrotnej zobaczyłem komunikat o awarii dwóch systemów bezpieczeństwa (awaryjnego hamowania i martwego pola). Pogoda była Ok. Radar był czysty. Jak dojechałem na miejsce doszła jeszcze awaria systemu S&S. Pamietam ze gdzieś czytałem o podobnej kumulacji błędów ale teraz nie mogę tego odnaleźć. Coś mi podpowiada ze to był znak od sondy lamba. Zaraz zejdę do garażu i zobaczymy jak mnie dzisiaj powita auto. Cześć pawcio U mnie wczoraj podczas jazdy pozapalały się takie same komunikaty z tym że najpierw pojawił się błąd SS później martwego pola i na końcu hamowania Wisze może czym jest to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Stycznia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zapewne akumulator. Przeczytaj wątki „wadliwy akumulator” oraz „ładowanie akumulatora” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Właśnie akumulator wymieniony w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 A nie mówiłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jacko co mówiłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Że aku będzie do wymiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 To fakt, ale co z tymi błędami Skąd się to nagle wszystko posypało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Z aku,system jest obliczony na ograniczone napięcie,ma jakieś tam minimum podtrzymania,jeżeli nie dostaje papu to głupieje...jak narkoman na głodzie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ale to nowy aku i już uwalony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fiaam i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Fiaam i wszystko jasne Ale od piątku mam nowy Już nie FIAAM tylko taki z żółtą nalepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 I on też padł!???Czy przy nim te cyrki były? Jak przy nim,to jest mocno niedoładowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonDG Opublikowano 15 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 No właśnie z nim się takie cuda dzieją Po wymianie jechałem 150 km i nic się nie działo. Wczoraj przejechałem może ze 20 km i wszystko się zaświeciło. Świeciło się całą drogę i świeci też dziś od rana Ale odpala bez problemu Na FIAAM już ledwo kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 (edytowane) Wczoraj oczom ukazał sie taki oto wynik Zmiana kodu z przodu Jeździmy dalej Edytowane 15 Lutego 2018 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi