Lukasz2 Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Cześć Miałem standardowy wymieniany olej. Po powrocie zauważyłem że gdy przekręcę kluczyk i jest załączony zapłon to świecą mi się kontrolki jak na załączonym obrazku. Z instrukcji wyczytałem, że lampka wspomagania układu kierowniczego powinna się świecić przy załączonym zapłonie. Ale nie wiem czy lampka silnika i ciśnienia oleju także. Gdy uruchamiam silnik wszystko gaśnie. Ale za chiny ludowe nie jestem wstanie sobie przypomnieć co mi się świeciło i powinno świecić tylko na zapłonie. Jak to jest u was drodzy Nissanie. pozdrawiam Lukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 26 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Tak ma być. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz2 Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Dzięki wielkie, po prędkości za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2017 U mnie zegary po lifcie, po przekreceniu kluczyka do zapłonu zapalają się wszystkie kontrolki ,wygląda to jak bożonarodzeniowa choina A na wyświetlaczu lcd info oil ok pierwszy a następnie poziom oleju wyświetlany w postaci kwadracików - 5 czy tam 4 stan max im mniej tym mniej oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.