Bies Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 Witam, mam pytanie, jak wymienić żarówki włączników napędu i podgrzewania szyby ? Rozebrałem panel, ale ni jak nie mogę rozebrać włączników. Jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwe, że T30 2003 rok ma napęd tylko na 4 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 22 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 mam pytanie, jak wymienić żarówki włączników napędu i podgrzewania szyby ? Rozebrałem panel, ale ni jak nie mogę rozebrać włączników. rzuć okiem tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/80861-pod%C5%9Bwietlenie-panelu-sterowania-klimatronikiem/ Jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwe, że T30 2003 rok ma napęd tylko na 4 ? nooo jeśli się ktoś uprze to może zrobić nawet dodatkowy napęd na koło zapasowe rozwiń pytanie bo nie jest do końca jasne co masz na myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.