Mario111 Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plurdon Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 (edytowane) Wow, serio? Sprawdzone info? Jeśli tak, to naprawdę mega! U konkurencji taka gwarancja jest udzielana tylko na 1. właściciela pojazdu, nawet w przypadku zakupu auta demo nie ma możliwości dokupienia przedłużonej gwarancji bo auto miało już właściciela w postaci salonu... Edytowane 13 Maja 2023 przez Plurdon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 W nissanie przedłużona gwarancja przechodzi na kolejnego właściciela. Jest przypisana do samochoduWysłane z mojego SM-G780G przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plurdon Opublikowano 13 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Nie do końca o to pytałem. Pytałem o to, czy jako drugi właściciel mogę dokupić przedłużoną gwarancję w przypadku kiedy kupiłbym auto dwuletnie. Nissan daje gwarancje na 3 lata, więc miałbym jeszcze rok gwarancji podstawowej i moim pytaniem było czy mógłbym w tej sytuacji skorzystać z opcji przedłużenia pod koniec obowiązywania gwarancji podstawowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario111 Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 (edytowane) Miesiac temu przedłużałem na rok jako drugi własciciel ok. 1000 zł. wez książkę gwarancyjną .Jak auto było u nich serwisowane robią to z marszu a jak inny serwis to chcą obejrzeć auto . Edytowane 14 Maja 2023 przez Mario111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plurdon Opublikowano 14 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2023 Rozumiem, dziękuję wszystkim za odpowiedzi i rozwianie wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JasiQ Opublikowano 23 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Nawet po czasie możesz przedłużyć. Ja też o to walczyłem pamietam ale całe szczęście mi się nie udało:P nie mam zamiaru odwiedzać ASO już nigdy chyba że będę zmuszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi