RAMA Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Chcę zrobić odcięcie/zabezpieczenie tak żeby nie spowodować błędów w komputerze. Chciałbym też, żeby nie było można po ukryciu przewodów łatwo tego obejść. Mogę odciąć dwa obwody przy wykorzystaniu wyłącznie przekaźników zabezpieczenia. Myślałem o parze: pompa paliwa i przycisk SS lub czujnik sprzęgła i hamulca. W dobrą stronę idę? Coś jeszcze się nadaje do tej operacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 odetnij + na wtryski albo sygnał, pompa jak nie zadziała to podłącza + i pojadą, silnik ma kręcić ale nie odpalać, najlepiej zastosować też jakiś oryginalny przekaźnik aby nie było widać o co caman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavllo Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Tez takie coś chciałem i prosiłem aso o zrobienie - odmówili, twierdząc, że już nie robią tego ze względu na potencjalne błędy, którymi potem siało auto. Nie wiem ile w tym prawdy, w poprzednich autach miałem takie coś, ale nie były aż tak zaawansowane elektronicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 19 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 jakie błędy?? przecież na bieżąco rozcinam wiązkę od wtrysków do instalacji gazowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAMA Opublikowano 19 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2018 Najlepiej jedno i drugie Jak puszczę sygnał przez przekaźnik to nie wywoła to jego odkształcenia? O i spóźniłem wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.