Makrys Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Launcher możesz pobrać w sklepie play android. Romy możemy pobierać ze strony xda forum lub 4pda.ru. Można poprosić chińczyka o najnowsze oprogramowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Witam, właśnie założyłem MAX 6 do Nissana (rok 2017 po lifcie), i niestety nie wiem dlaczego po włożeniu wstecznego tylna kamera nie wyświetla obrazu.Czy trzeba coś uruchomić w ustawieniach? Kamerka tylna jak i przedni rejestrator zakupiony w Dasaita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 A kamerka podpięta pod światło wstecznego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) 30 minut temu, kogutor napisał: Witam, właśnie założyłem MAX 6 do Nissana (rok 2017 po lifcie), i niestety nie wiem dlaczego po włożeniu wstecznego tylna kamera nie wyświetla obrazu.Czy trzeba coś uruchomić w ustawieniach? Kamerka tylna jak i przedni rejestrator zakupiony w Dasaita. Nie miałeś oryginalnych kamer ? Kamery trzeba podłączyć do żółtych cinche ( ja tak miałem ) Jeśli dołożyłeś kamerę czy doprowadziłeś do niej zasilanie ? ( najlepiej ze światła cofania ?) Można sprawdzić w ustawieniach zaawansowanych ( kod 126 u mnie taki jest ) Edytowane 19 Stycznia 2020 przez Makrys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 (edytowane) 18 minut temu, JACKO29 napisał: A kamerka podpięta pod światło wstecznego??? No właśnie chyba nie z tego co oznajmił mi montażysta.Nie było oryginalnych kamer, wersja z radyjkiem. Edytowane 19 Stycznia 2020 przez kogutor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 6 minut temu, kogutor napisał: No właśnie chyba nie z tego co oznajmił mi montażysta.Nie było oryginalnych kamer, wersja z radyjkiem. Nawet tylnej kamery nie miałeś ? Co to za wersja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 2 minuty temu, Makrys napisał: Nawet tylnej kamery nie miałeś ? Co to za wersja ? Nie, nie było, to wersja z fabrycznym radyjkiem bez panela multimedialnego, wersja Acenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Godzinę temu, kogutor napisał: No właśnie chyba nie z tego co oznajmił mi montażysta.Nie było oryginalnych kamer, wersja z radyjkiem. Po pierwsze .Jak nie miałeś oryginalnej stacji NCIII ,to nie miałeś również kamery.'Druga sprawa.Jak miałeś dokładaną kamerkę to to jej wzbudzenie,aby działała dokonuje się przez aktywny + najczęściej ze światła stop bo najbliżej do + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czech Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 godzin temu, JACKO29 napisał: Po pierwsze .Jak nie miałeś oryginalnej stacji NCIII ,to nie miałeś również kamery.'Druga sprawa.Jak miałeś dokładaną kamerkę to to jej wzbudzenie,aby działała dokonuje się przez aktywny + najczęściej ze światła stop bo najbliżej do + Raczej ze światła cofania. Kamera potrzebuje plus i masę, natomiast stacja MM automatycznie się przełącza jak pojawia się sygnał na jej wejściu z kamery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Dziękuję za odpowiedź, będę próbował tak podłączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Mam jeszcze pytanie odnośnie stacji , czy idzie podłączyć do niej napęd cd lub dvd? I jak wygląda przyciemnianie ekranu po przejściu w tryb nocny samochodu, czy sam się przyciemnia? dziękuje za pomoc pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 CD lub DVD musisz podłączyć przez kable AV IN , a tryb nocny uruchamia się automatycznie po aktywacji funkcji w stacji . Po za tym po włączeniu świateł mijania uruchamia się tryb nocny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 20 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 A jak długo czekaliście na przesyłkę z chin? Chce kupic tam gdzie kolega Makrys pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ja swoje kupowałem na oficjalnej stronie Dasaita , wysyłka z UK dotarła w osiem dni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 19 godzin temu, nasedoo napisał: A jak długo czekaliście na przesyłkę z chin? Chce kupic tam gdzie kolega Makrys pozdr. około 7 dni. Paczka miała przyjechać z Niemiec ale ostatecznie przyjechała z Anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Ech, myślałem że już MAX 6 ogarnąłem, a tu znowu pytanie, jak szukać w Google Play, czy w innych apk jak panel nie wyświetla klawiatury? Może ktoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 W MAX 5 wyświetla klawiaturę za każdym razem jak chcę coś wyszukać w aplikacjach systemowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 1 godzinę temu, kogutor napisał: Ech, myślałem że już MAX 6 ogarnąłem, a tu znowu pytanie, jak szukać w Google Play, czy w innych apk jak panel nie wyświetla klawiatury? Może ktoś pomóc? Mam tak samo jak napisał Wojtek 74. Nigdy nie miałem problemów. Spróbuj nacisnąć w miejsc do pisania i może uaktywni się klawiatura ekranowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) No własnie tak robię jak napisałeś i nic się nie dzieje poza pojawiającym się kursorem.Chińczyk mi napisał że poprzez bluetooth trzeba się połączyć, ale jak nie mam pojęcia. Przykład na zamieszczonej fotce. Edytowane 22 Stycznia 2020 przez kogutor Dodanie grafiki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 5 godzin temu, kogutor napisał: No własnie tak robię jak napisałeś i nic się nie dzieje poza pojawiającym się kursorem.Chińczyk mi napisał że poprzez bluetooth trzeba się połączyć, ale jak nie mam pojęcia. Przykład na zamieszczonej fotce. A jeżeli palcem dotkniesz w miejscu paska do wpisania hasła nie pojawia Ci się klawiatura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 No własnie że nie.Nie jestem w stanie nawet przywrócić ustawień fabrycznych bo nie mam jak wpisać do formularza kodu cyfrowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 3 godziny temu, kogutor napisał: No własnie że nie.Nie jestem w stanie nawet przywrócić ustawień fabrycznych bo nie mam jak wpisać do formularza kodu cyfrowego. Na górze z lewej strony powinieneś mieć miejsce ( dziurkę) na reset urządzenia/ Włóż tam szpilkę przytrzymaj przez 10 sek. i radio powinno się zresetować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Dziękuję za podpowiedź Makrys, jutro zadziałam i dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Panowie, jeszcze takie szybkie pytanie, czy ta dasaita ma wbudowany mikrofon ? Czy trzeba podłączyć ten który dostaje sie w zestawie na kablu no i oczywiście gdzieś go mocujemy? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogutor Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 U mnie zamontowany jest w lewym górnym rogu na styku szyby i słupka , jest prawie nie widoczny.Jakość rozmów zadowalająca. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi