Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Co zamiast półeczki?

redsalamander

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Co można wstawić zamiast tej półeczki wnęki do której nic nie wchodzi? Przydałoby się coś głębszego. Ktoś coś ma?

post-59114-0-58883500-1455133987.jpg

• 2 tygodnie później...

Np zestaw gniazd i woltomierz - niestety półki lepszej nie znalazłem więc zamontowałem to czego mi brakowało 

20190615_002944.jpg

20190612_174703.jpg

20190612_174603 23 2.jpg

Witam,

Po co Ci tyle gniazd do zapalniczki, jeśli można spytać?

Pozdrawiam.

• 4 miesiące temu...

wiem że późno odpisuje ale jakimś cudem nie widziałem pytania , moja wina. 2 gniazda zapalniczki jedno do cb radia drugie do kamerki , a po lewej 2x USB na telefon mój i żony , przynajmniej na razie tak to mam wykorzystane , nie chciało mi się przerabiać i ciąć kabli od kamerki i od cb aby je wpiąć gdzieś i szukać gdzie to zrobić , a tak to w każdej chwili mogę przepiąć , wpiąć co w danej chwili potrzebne ..

Witam,

Sorki, ale to takie trochę archaiczne rozwiązanie...

Na Ali można kupić za paręnaście złotych fajne przetwornice 12V DC / 5V DC z wyprowadzonymi 4-rema gniazdami USB na płytce. Przetworniczkę montujesz pod tapicerką, a bezpośrednio z niej rozprowadzasz przewody do rejestratora czy dodatkowej nawigacji. Wtedy nie potrzeba tylu gniazd z wtykniętymi w każde ładowarkami, a i estetyka lepsza ;)

Są też woltomierze (podobne do twojego) z wbudowanym gniazdem USB do ładowania np. telefonu...

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...