roorku Opublikowano 8 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Cześć, proszę o pomoc z następującym problemem, który mnie nawiedził. Po uruchomieniu silnika, przekręciłem manetkę, żeby włączyć światła mijania i po ich włączeniu lewa żarówka zgasła po około niecałej sekundzie świecenia (parkuję przodem do ściany więc wcześnie nad ranem bardzo dobrze to widziałem). Pomyślałem, że zwyczajnie się przepaliła więc wymieniłem na nową, ale niczego to nie zmieniło (stara żarówka też wygląda na sprawną, drucik nie jest przerwany). Czy macie jakieś pomysły co to może być? Próbowałem kombinować coś z bezpiecznikami ale nieszczególnie wiem co do czego i czy to w ogóle możliwe żeby był osobny bezpiecznik do jednej żarówki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roorku Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Na prawdę zero pomysłów? W takim razie umówię się do serwisu i postaram się opisać co w trawie piszczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cedricco Opublikowano 12 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Sprawdź bezpiecznik próbówką 12v Czy żarówka jest odpowiednia? Do lampy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roorku Opublikowano 12 Listopada 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Mógłbyś uściślić, który bezpiecznik? Bo tabelka na pokrywie po lewej stronie kierownicy nie jest super klarowna. Żarówka normalna, H7. Nie wiem czy coś mogłoby być z nią nie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roorku Opublikowano 12 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dzień dobry, wstyd się przyznać ale obiecałem sobie, że napiszę co się stało. Wymieniłem sprawną żarówkę od świateł długich na sprawną żarówkę świateł długich i dziwiłem się, że światło mijania nie działa (; Nie sądziłem, że jestem aż taką pierdołą. Koszt w warsztacie 40 zł. Wiedza i doświadczenie bezcenne. Dzięki za chęci pomocy. Temat do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Devil1986 Opublikowano 15 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2020 grunt to mieć do siebie dystans i się przyznać ze się nie wiedziało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.