Franek2000 Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Witam Jaki jest maksymalny poziom płynu chłodniczego (do ilu dolać) w zbiorniczku wyrównawczym (silnik 1.2) - na "szwie" zbiornika (1) czy coś wyżej (2)? Znaczek max jest totalnie zasłonięty, nie wiem kto go umieścił z tej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dolej-na "szwie" zbiornika (1) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dolej-na "szwie" zbiornika (1)Dokładnie tyle samo bym dolał i obserwował czy nie ubywa (po tygodniu, także na zimnym) Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Nom... z tego co pamiętam oznaczenie MIN/MAX jest z drugiej str zbiornika i bez podświetlenia ciężko coś zobaczyć... Pomyślane po francusku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek2000 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Doleję do szwu, dzięki za pomoc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 W dniu 10.08.2021 o 18:13, Franek2000 napisał: Znaczek max jest totalnie zasłonięty, nie wiem kto go umieścił z tej strony. W dniu 10.08.2021 o 20:41, elsebo napisał: ... z tego co pamiętam oznaczenie MIN/MAX jest z drugiej str zbiornika i bez podświetlenia ciężko coś zobaczyć... I dokładnie tak jest. Latarka + ew. lusterko rozwiązuje sprawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.