blandman Opublikowano 22 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2006 Swoją primerka najpierw zaraz po kupnie bez zadnego przegladu przyjechalem z niemiec ponad 1100 km... bez problemów. Byłem w holandii w sumie 3500 km przez 6 dni i podobnie zadnych problemów. 4 osoby plus full bagarzu. Nic nawet nie stukneło ani skrzypneło. Dopiero w Poslce... ale to podobno nasze drogi halasują... Nad polskie morze około 500 km w jedna strone jezdziłem tak jakbym miał jechac trase 50 km... bez zbednych przygotowań no i oczywiscie zadnych problemów. Ufałem jej bardziej niż swojej kobiecie Sunny też sie spisuje ale to już inna jazda.... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ryba Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 6320 km Gdańsk> Bogatynia>Czechy>Słowacja>Węgry>Rumunia(Trasa Transfaragaska) Bułgaria- Sozopol. Po trasie Primerce należy się pomnik szczególnie po trasie transfaragaskiej. Piękne widoki w rumunii tylko drogi bardzo dziurawe. Zawieszenie do wymiany. PZD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mrówa Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 ja swoja p10 o maly wlos nie wybralem sie na tamten swiat dalej sie nie da na szafie ponad 300 000km sunny n14 niemcy ,czechy micra k10 najdalej czechy ,austria ,francja ,wlochy ,slowacja, micra k11 najdalej czechy ,czechy ,slowacja, niemcy, szwecja ,chorwacja ,rosja ,bialorus micra k12 czechy ,niemcy prairie m11 niemcy ,rosja ,czechy ,slowacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 teraz bylem na moto gp Brno w Czechach primera p11 GT zdlubana w N/A, 1500km i nic, dziala :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość klichu Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Ja byłem w te wakacje w Wielkiej Brytani na północy. Wyszło mi 2500 km w jedną stronę, a ponieważ wracając zahaczyłem jeszcze kilka miejsc wyszło mi razem 6500 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baca Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 Około 2400 kilometrów do Holandii na giełdę w Ultrechcie i z powrotem zero problemów,a gaz holenderski miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 moja prima GT w Utrechcie kupiona, oficjalnie ja tam kupilem:-) a mniej oficjalnie nigdy tam nie bylem :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość darek 2 Opublikowano 4 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2006 witam ja właśnie wróciłem z chorwacji ze szczecina do chorwacji przez austrie w obie strony prawie 3000 km autko spisało sie bezproblemowo cała trasa prawie na lpg stacje gazu sa rozlokowane co 400km i na tyle prawie starcza mi zbiornik na trasie przy predkości na autostradach ok 140 kmh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JRM Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 Ja w minione wakacje zrobiłem dwie trasy : Sankt Petersburg (Rosja) -przez Litwę, Łotwę i Estonię- oraz Split (Chorwacja) - przez Czechy, Austrię i Słowenię ------bez przygód :smile: Spalanie chyba w normie- 5-6l. /100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B_E_R_E_K Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 ja we wloszech bylem najdalej. 1500km w jedna strone jakies 20h non stop prawie za kolkiem bo pogoda straszna:/ pozniej jakis 1000km po wloszech i powrot do PL kolejne 1500km i wypadek przy wyjezdzie z wloch:// ale jakos dojechalem bez lewego lusterka do PL Poprzedni wlasciciel byl nia w bulgarii w danii i paru innych krajach i nigdy nikogo nie zawiodla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wjck Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Wa-wa - Sarny (Ukraina), tam na miejscu jakieś 300 km i powrót, cała trasa na LPG,, łącznie 1800 km, zablokował się tłoczek w tylnym lewym kole ale do domu wróciliśmy, wymiana klocków (z Kashiyamy na TRW) i czyszczenie tłoczka 190 zł w Natolinie k. Grodziska Maz. Drogi główne OK, reszta jak u nas 30 lat temu albo i gorzej, czasem ciężko na 1-ce. Ale w Sarnach kilka Nissanów widziałem, nawet Laurela, tylko ta moda na ciemne szyby, od razu mnie zdradzała żem nie z Ukrainy. Policji nie spotkałem, ale wcale nie chciałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 UK - w jedna strone 2000km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vivo Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Najdalej byłem w Monachium prawie 1000 km w jedną stronę głównie autostrady.Odpukać żadnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyr Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 W Łodzi 1633km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dejneks Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Wrocław - Ostróda - Warszawa - Ostróda - Wrocław (przez Leszno) razem jakieś 1500 km rewelacyjnie sie prowadzi i ani grama zmęczenia lub bólu pleców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barti122 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 A ja swoim nissanem wróciłem tydzien temu znad Morza śródziemnego we FRancji 2400km w jedna strone zero awari 28H ciagłej jazdy z przerwa na tankowanie i krotkie fajeczki Jestem zaj... zadowolony z nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 eee, popieściło niektórych... ja w Łodzi, jakieś 180km ale w wakacje jadę nad morze z rodzinką, więc widzę, że nie mam się czego obawiać. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Ja co rok latam ze dwa razy po Niemczech, zwykle ok 2000km w sumie z droga powrotna. ;-) Jutro kolejny wyjazd ;-) I kolejny w Lipcu ale tylko do Berlina to blizej, za to nigdy po duzych miastach nie jezdzilem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mleko Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Birmingham GB, około 2200km w jedną stronę, a moja miała już wtedy 13 lat, tam i spowrotem bez awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość danielvlv Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 800km, ale mam ja dopiero 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ciseq Opublikowano 22 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 najdalsza jednorazowa trasa - Wrocław - Warszawa + wioski (912 km) w 9 godzin - autko szło aż miło pierwszy raz spalił mniej jak 6 na 100 - 5.8 Pozdro P.S. 20 tys w 5 miechów ... i idzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość CichyBart Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 W poniedziałek jadę do Karpacza. ok 13 wyjazd z Konina, po 16, nawet po 17 Wrocław, tam mała przerwa i Karpacz ok 21, nawet później. Po drodze wymiana opon. Ktoś po drodze mieszka i strzeli sobie fotkę z moją "ekipą Karpacz 2008"? Czekam na PW jak co (podam nr kom i jakoś się zdzwonimy :>). Pozdrawiam http://mapa.targeo.pl/1_konin,,2_karpacz, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ztiu Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Wyjazd ze Stargardu o 18 w środę i przez Sassnitz (Prom) na cmentarz w Kristinehamn (Szwecja) zapalić znicz i powrót w piątek o 1 w nocy. 1750 km – średnia 7.3 l benzyny na 100 - P10 z 1995 r. 268000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JanekW Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Moja pierwsza trasa primerką (p11.144 2.0 diesel) jaką nią pokonałem, a zarazem póki co najdłuższa: Edynburg - Frankfurt nad Menem - Praga - Wrocław. Z błądzeniem (aczkolwiek niewielkim) ponad 1500km. Primerka miała jak się potem okazało pompę paliwową nie do końca sprawną, ale nieświadom goniłem (bo czas gonił) średnio 155-165km/h i spaliła mi ok 12l/100km. Jednak wtedy nie miałem pojęcia jak się jeździ, żeby choć troszkę ograniczyć ten wir w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiekol Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Olsztyn-Dortmund troche zaladowany 1200 km 10godz ( byly jescze granice ) predkosc okolo 180km/h miejscami 200km/h a czasami i 80km/h p10 gt spalanie okolo 12-13l na 100km lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi