woro_woro Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Hej, Warszawa - Budapeszt - Zagrzeb - Pula - Split - Dubrovnik - Sarajevo - Budapeszt - Warszawa + okolice. W sumie jakies 4000km bez najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek82 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Inowrocław -> Dunkierka, Dover -> Inverness i spowrotem, łącznie ok 4500km bez żadnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dinodino Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 czesc polska/lublin-czechy-austria-słowenia-chorwacja/trogir-węgry-słowacja- polska/lublin super było w tym roku powtórka a właściwie chorwacja po raz czwarty pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2009 Pod Ukrainska granica i Holenderska.Mieszkam kolo Szczecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Ostatnie wakacje trogir w Chorwacj przez Słowację. W obie strony ok.3000km. Wyjazd w nocy w piątek, natomiast rano strzeliła jedna cewka zapłonowa-szok! Szybka wymiana (na wszelki wypadek zmiana sposobu pobierania sygnału prędkości obrotowej u gazowników - zuch chłopaki), szybki wypad na szrocik (100km w obie strony) po 2 cewki na zapas i wieczorem w drogę, a co? Twardzi jesteśmy. Z dwójką dzieci zapakowane na full auto średnia ok. 9.5-10 l LPG/100km. Cała wyprawa zero problemów, zapasowe cewki woże w bagażniku do dziś i nic. Super autko, Ścigac się nie da ale na ttrasie sobie radzi. Spory fart że cewka wcześniej strzeliła, ale za to jak adrenalina 2 noce nie spałem za kierownicą i to bez Red Bulla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamilos210 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 A ja swoją byłem najdalej w Berlinie , oczywiście podróż bez najmniejszych problemów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike_83 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 Przez 9 lat jazdy,tylko raz bylem unieruchomiony na drodze.Wysral sie alternator za Berlinem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przem Opublikowano 16 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2009 trasa Szczecin-okolice Brestu we Francji ponad 1800 km w jedna strone (w sumie ok 4000 km bylo..-wycieczki na miejscu itp)...auto zapakowane (4 osoby + bagaze na tydzien...w ogole nie bylo miejsca w aucie...ledwo ledwo sie zmiescilismy...) spalanie wyszlo ok 9l/100 (w Niemczech ok 150 km/h, Belgia 120, Francja boczne drogi)... po ok 1700 km zapiekl sie hamulec z przodu...a w drodze powrotnej wysiadly zaroweczki w tablicy rozdzielczej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość abram Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 jedna z moich ostatnich tras moja Primerka była Olsztyn- Rzeszów w 5 godzin z jednym postojem i spowrotem i miałem taki ciekawe odczucie ze autko po przejachani 500 km jakby lepiej sie wkręcało na obroty i mniej paliło:) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietrusiewiczp Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 ja swoja kupilem w salonie w belgi i tam pracuje powiem ze co 1.5 miesiaca jezdze polska belgia i spisuje sie znakonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 Falun-srodkowa Szwecja 3razy juz bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kimo Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Belgia - Polska - 1077km (bez problemu średnia prędkość 150km/h) Bruxela - Paris - 340 + 340 - 680km (jak wyżej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sq5lf Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 (edytowane) A ja kiedys byłem w EuropaPark na rollercoster-ach (potem Francja bocznymi). POLECAM wybrac sie do EUROPAPARK (po drodze na basen Tropical ) W sumie 6.5/100, zadnych problemów (pomimo wyślizganego sprzegła, padnietej przepływki, słabego aku, cieknącego magla (kupiłem 2 l oleju w Poznaniu) dojechałem i wróciłem). PS na moim foto sprawdzałem olej pod basenami Tropical. Acha to była Nasza Podróz Poślubna Primerą. Edytowane 1 Marca 2011 przez sq5lf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyniu1985 Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 (edytowane) Stalowa Wola-Stambuł(Turcja).W obydwie strony 3500km. W sumie zaden wyczyn 7 lat temu bylem w tym samym miejscu poczciwym fiatem 125p...extrema:) Edytowane 2 Marca 2011 przez kyniu_1985 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarycezary Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Lipiec 2010, bardzo upalne lato, Szczecin - Marsylia, Cannes, Nicea, Monako (tam 2 tygodnie) i powrót do Szczecina, w sumie ok 5000km, PW11.144 - 1.8, 2 dorosłych (kierowcy), 2 dzieci 4i6 lat, lodówka 12V, klima non stop, duży bagażnik dachowy, zapakowani w obie strony na full, żadnego problemu, żadnych niespodzianek - nyska się sprawdziła. Na Lipiec 2011 planowana jest skandynawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ulisses Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 (edytowane) My z żoną w ostatnie wakacje Skandynawię: Dania lądem, potem przez Szwecję, Oslo południowym wybrzeżem Norwegii aż za Bergen do drogi Troli i powrót promem. Łącznie ponad 5300km. W tym roku za to właśnie uderzamy na południe Francji, Monako może część Włoch. Także jak będziesz miał pytania to zapraszam, ja też się pewnie z jakimiś odezwę. Edytowane 17 Marca 2011 przez ulisses Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarycezary Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Ok, dzięki, napewno będziemy się konsultować w sprawie skandynawii. Służę pomocą w wyprawie na lazurowe wybrzeże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi