JackSet Opublikowano wczoraj o 12:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:30 te różnice sa spore. w Warszawie pytalem o ceny miedzy aso i najtaniej epower Xtrail 1300 a najdrożej 1900. zastanawiające.. najtaniej w salonie, gdzie kupilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro_t Opublikowano wczoraj o 13:10 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:10 37 minut temu, JackSet napisał: te różnice sa spore. w Warszawie pytalem o ceny miedzy aso i najtaniej epower Xtrail 1300 a najdrożej 1900. zastanawiające.. najtaniej w salonie, gdzie kupilem Wcale nie zastanawiające. Każdy może sobie zażądać dowolnej kwoty za dowolną usługę. To rynek weryfikuje czy mu się to opłaci czy nie. Dlatego warto porównywać ceny, pytać i też trzeba pamiętać jeszcze o tym, że zawsze warto się targować. Mnie się jeszcze nie zdarzyło nie wynegocjować jakiegoś stałego rabatu na usługi w ASO w którym kupowałem samochód. W końcu dałem im zarobić na sprzedaży auta, a potem kolejny raz na serwisie. I wcale nie chodzi o jakieś symboliczne 3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano wczoraj o 16:14 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:14 (edytowane) W Trójmieście otrzymanie rabatu na obsługę auta do 3 lat graniczy z cudem, szczególnie przy corocznym przeglądzie. Mają najwyższe ceny w Polsce, to wina braku konkurencji, a w grupie mają jeszcze markę BMW, pewnie stamtąd czerpią ceny. Mają też Renault, ale z zakazem dotykania Nissanów. No i do tego opłaty za utylizację oleju 123 zł netto, uszczelka korka oleju 23 zł brutto, smar do drzwi 80 zł. Wymiany kół zaprzestałem, gdy przekroczyli 200 zł, a było to dość dawno temu. A jakość? Ukraińska. Ciągłe zmiany personelu. W latach 2010-2015 to była fajna ekipa pasjonatów i przyjemne było do nich jechać i ceny były bardzo konkurencyjne. Edytowane 20 godzin temu przez aquariusmax 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr Horhe Opublikowano wczoraj o 16:38 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 16:38 Potwierdzam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi