Gość SQ Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 godz. 8.00 do 16.00pod nr 0 603 29 39 91 Zielona Góra Zadzwoniłem, moją n16 w 5 drzwiach zrobili by za 1150zł. Z demontażem i montażem. Czas ok 7godz. Rano się przyjeżdża, a wieczorem odjeżdża Fajnie!!! Myślałem, że drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 29 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2007 do mojej nyski niecałe 1000 zł zawołali ale jednak nie skusze się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek_WAWA Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja przód i tył od prawie roku. Zero problemów z policja. A przyciemnienie jest całkiem konkretne Sory za te same fotki co w felgach ale było pełne słońce i doskonale widać jak szyby są przyciemnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Piotrek_WAWA twoja nyska ma piecowe przyciemnianie ? czy folia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pool Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 szukam firmy ktora przyciemnia szybki-taniej i solidnej. mozecie mi cos polecic? Jeśli jesteś jeszcze zainteresowany przyciemnieniem szybek to zapraszam na wróblewskiego stoi tam primerka zobacz sobie jak ci sie podoba daj znać pogadamy o kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2007 mam pytanie ile procent przepuszczalności światła musi być na przednich szybach ? 70% ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 mam pytanie ile procent przepuszczalności światła musi być na przednich szybach ? 70% ? tak 70 % przepuszczalności w szybach przednich i przednich bocznych ( 9o stopni pola widzenia kierowcy w obu kierunkach ). Z czego 30% przyciemnienia mają fabryczne szyby ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Z czego 30% przyciemnienia mają fabryczne szyby ... To nie jest reguła,ja w Corsie B miałem 17%. Przerabialem ten temat wiele razy z Policją i Stacją Diagnostyczną bo dowód mi ciągle Pały zabierały tak 70 % przepuszczalności w szybach przednich i przednich bocznych ( 9o stopni pola widzenia kierowcy w obu kierunkach Tu masz 100% racji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 W Oplach może i tak - tam szyby chyba mają białą barwe ale w fordzie są zielonkawe i to ponoć ma już 30 % - nie sprawdzałem tylko tak słyszałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 19 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2007 W Corsie miałem zielonkawe, sprawdzałem na stacji i było 17% wieć zeby było wg prawa mogłem sobie dołozyć filie 13% więc wyśmiałem faceta i założyłem 50%, prawie w sądzie Grodzkim się skończyło za jak to nazwali " recydywa" bo juz mi kilka razy dowód zatrzymywali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sznurek Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2007 Na allegro sprzedają folie do przyciemniania szyb. i piszą Jasno czarna posiada 70% przepuszczalności światła czyli idealnie nadaje się na przednie szyby. czy to prawda ? bo jakoś nie chcę mi się w to wieżyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gringo Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2007 czy to prawda ? bo jakoś nie chcę mi się w to wieżyc Po pierwsze z duzym dystansem podchodziłbym do tego co piszą sprzedawcy,a po drugie jeśli nawet ma 70% przepustowości to po naklejeniu jej na szybę juz ma więcej...pamiętaj że szyba zawsze ma jakiś procencik, nie ma w 100% przeźroczystej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaceksuszek Opublikowano 1 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2007 Jeśli jesteś jeszcze zainteresowany przyciemnieniem szybek to zapraszam na wróblewskiego stoi tam primerka zobacz sobie jak ci sie podoba daj znać pogadamy o kosztach hejo. widzialem,widzialem- chyba 70%przyciemnione tak "na oko"ale o to chodzi zeby nie bylo na trumne. folijka zapewne. no to mow ile i dlaczegon tak drogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 10 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 a o to moje auto z przyciemnionymi szybami "pogląd" przez uchylone szyby (tył/pród) a tak wyglada świat przez przednią boczną szybe PS. jak pozwolicie to wogóle zapodam swój nowy wóz .... skoro 406 mogłem się tu pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi