Gość KubusChorzow23 Opublikowano 27 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2008 Witam przepraszam że odchodzę od tematu. Według oryginalnej instrukcji obsługi dodawanej do nissanów w polskich salonach wynika że po zaświeceniu się rezerwy znajduje się w baku 5 litrów benzyny. Podaję również listę kontrolek według instrukcji obsługi: 1. Układ hamulcowy 2. Światła kierunkowskazów 3. Światła drogowe 4. Ładowanie akumulatora 5. Otwarte drzwi 6. Niskiego poziomu płynu spryskiwacza szyby czołowej 7. Ciśnienia oleju 8. Świec żarowych 9. Wody w filtrze paliwa 10. Niskiego poziomu paliwa 11. Nadbiegu 12. Lampka układu przeciwślizgowego ABS (Antilock) 13. Układu czystości spalin (Check) 14. Lampka poduszki powiecznej Kontrolka jest na 100% tylko nigdy nie widziałem jeszcze jak się pali.A ile litrów rezerwy ma zbiornik w Sunnym N14 (1.4LX Sedan)?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walek232 Opublikowano 27 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2009 ja mam jeszcze kontrolke poziomu płynu do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sanyszczecin Opublikowano 10 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 może mi ktoś pokazać/opisać jak wygląda "Niskiego poziomu płynu spryskiwacza szyby czołowej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miska Opublikowano 20 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na kontrolce o braku paliwa powinnienes przejechac z 70 km jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siergiej142 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 może mi ktoś pokazać/opisać jak wygląda "Niskiego poziomu płynu spryskiwacza szyby czołowej" to jest pomarańczowa kontrolka z symbolem wycieraczki. tak u mnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komorokoro Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 myśle ze przez 3 lata to sie pytający już dowiedział LOL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siergiej142 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2012 myśle ze przez 3 lata to sie pytający już dowiedział LOL za późno zobaczyłem date, zdarza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wronekxp Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 nie mam u siebie kontrolki check a mam diesla w wersji slx n14 diesle nie maja czy mi nie swieci?? Nie ma tej kontrolki ale coś słyszaem że jest jakiś komp w tych saniaczach ale nawet nie wiem do czego może do sterowania elektryką typu cz esz i el Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scorpion389 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 10 kontrolka w tym nissanie van ta dziwnym znaczkiem to nie jest od wtryskow czy nawet silnika to kontrolka czujnika filtra paliwa może być zanieczyszczony lub woda jeszcze nie wiem ale sprawdzę pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi