35zdawid1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 (edytowane) Wiem ze na wolnych obrotach jest za niskie Chodzi mi o porównanie z maxymalnym ciśnieniem jakie ktoś zaobserwował w Zecie Te ok 10 Psi wydaje mi sie że jest od 4 lat;) samochód zaliczył do tej pory ze 200 wyścigów i nieskończone x 6600RPM;) mimo tego silnik pracuje idealnie i przy 26* u coobcia wydmuchał 264Km przy 190 000 tys przebiegu czyli standart ale olej wymieniam co ok 5000 km Edytowane 19 Sierpnia 2014 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Aby silnik był zabezpieczony potrzebujesz conajmniej 10 psi ciśnienia oleju na 1k rpm czyli nie jest najgorzej choć mogło by być lepiej albo może tylko czujnik cygani trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Ja przy tym przebiegu i objawach luknoł bym na paneweczki w korbach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi